Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Frissítés - 2021. április

BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,280

A mai frissítés tartalma!


Folyamatosan változnak a dolgok a Nagy Birodalomban, és ez alól ez a hónap sem kivétel.

Hol vannak a bejelentések?


Eric király a bejelentkezéskor látható bejelentéseket egy új ikonhoz rendelte, amely akkor jelenik meg, ha új bejelentés érhető el. Az összes szokásos bejelentést is tartalmazni fogja, szóval ha naprakész szeretnél lenni, kattints rá.

Néhány fejlesztés!


Eric király változtatásokat rendelt el a hűséges alattvalók életének megkönnyítése érdekében. Először is elrendelte a felszerelések készítésével járó animáció felgyorsítását, így értékes pillanatokat takaríthatsz meg. Emellett bevezette a lépéseket a mézsörcsúszkán, így nagyobb fokú irányítást kapsz. Végül egy elemleírás-előnézetet is bevezetett a Megjelenéselemekhez, így megtudhatod, hogy milyen megjelenést kölcsönöz egy adott elem.


Sign In to comment.