Főoldal Javaslatok, dicséret és kritika

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Tippek rubin spóroláshoz (kezdőknek)

Sziasztok!
Az alábbi topicban szeretnék megosztani veletek,(főleg a kezdő,nem fizetős játékosokkal) néhány tippet és trükköt.
1.Istálló fejlesztés:Ha fejleszteni szeretnéd az istállód,(2-s vagy 3-s szintre) keress egy olyan kastélyt ahol csak 1-s zintű az istállód.Rombold,le és épísd fel párszor,ez szinte semmibe sem kerül,aztán frissíts rá az oldalra.Ezután 99% hogy be fog dobni egy ajánlatot,hogy ezen épület költségei csökkentek.Így 1000-2000 rubintot is spórolhatsz.
2:Pékség fejlesztése:Ugyan ebből az elvből kiindulva,ha fejlszteni akarod a pékséged,gyűjts össze annyi rubintot hogy legalább két szinttel tudd fejleszteni.Így a második fejlesztés már kicsit olcsóbb lesz.
3:Habár rubinos támadó eszközhöz már könnyű hozzájutni a kovácsmesternél,védelmi eszközre még mindig rubintot kell költeni.A rendszer időnként bedob 1-2 ajánlatot,amikor ezekre kedvezmény van,olyankor érdemes bespájzolni belőlük.
4:Kerüld a felesleges költést.Ne építs:Dicsőség emlékművet,kohót és egyetemet,nincs sok hasznuk.

Remélem mindenki informatívnak és hasznosnak találta ezt a pár dolgot,ha valakinek vannak még ilyen tippjei,nyugodtan írja le ide:)
Jó játékot!

Hu1
Szint:70+
Szövi: Aranysólyom
Sign In to comment.