Főoldal Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Bug or No ?

Sziasztok
Adva vagyon egy kast,melynek 5-ös a fala,tornyok szintén(20 db),egyenként 16 kat fér fel.Az össz 320 védő.
Adva van egy  relikviás vpk jó felszereléssel.A kövezéssel 78% maximális katonaszámot tett elérhetővé a falakon védelemben.
Ez sajnos nem jelentkezik a falon,mivel le van maximalizálva a lehetséges védőszám a falakon 50%-ra.
Több minden maxos,sőt minden,hiába van jobb felszerelés a pk-ra,vpk-ra,ezen úgymond hibák miatt nem jelentkeznek az előnyök.
Pk-val kapcsolatban szintén zenész,hiába öltözteted,szépítgeted,1 gombóc fagyit ér a max korlátozások miatt.Gondolok itt a szárny,előrész,stb.Hiába vannak a relikviás cuccok,ennél a szintnél megakadt a gge.
Javasolnám a korlátozások feloldását!!! ha már egyszer megadatott bárkinek a lehetőség,hogy összeállíthasson komolyabb tudású parancsnokokat,várparancsnokokat.
Köszönném modik,ha továbbítanátok a gg felé.

Hozzászólások

Sign In to comment.