Főoldal Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Kovácsmester | Ezüstdarab átváltás eszköre

Szokásom szerint újra megvettem minden eventhez az eszközöket ami eddig természetesen le volt korlátozva, azaz 10-11-nél többet nem lehetett egyszerre vásárolni. Na most, azt tapasztaltam a szamurájláda vásárlásánál, hogy ez a korlátozás megszűnt. Az előző kovácsmester megjelenésénél természetesen volt rajta korlátozás. Szeretném megkérdezni, hogy ez így most egy hibának köszönhető, vagy szimplán elfelejtették korlátozni, vagy nem is terveztek oda korlátozást.

Remélem mások nem esnek ebbe a hibába, hiszen nem kényelmes 150-200 ezer szamurájláda birtoklása úgy, hogy 2 havonta egyszer van ehhez tartozó event.
Egy földi királyság sem létezhet az emberek
  egyenlőtlensége nélkül. Vannak szabadok,
  vannak jobbágyok, uralkodók és alattvalók.

Hozzászólások

 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 677
  Szia!

  Nem tudok róla, hogy ez hiba lenne, hogy néhány eszköztípusra nincs limit. Ezáltal könnyebben hozzá lehet jutni az eventeken magasabb pontszámokhoz, amivel több játékosnak is lehetősége lesz több ezüst és arany patkót is gyűjteni, evvel pedig egyszerűbben megszerezhetőek az új tételek.

  A frissítés után volt kb. egy fél órás időszak, amikor a kovácsmester nem volt elérhető, csak egyetlen egy szerveren (ekkor tesztelték, hogy az újítások jól működnek-e). Ezalatt az időszak alatt már jelentve lett erről a szerverről, hogy vannak eszközök, amikből nincs limitálva a vásárolható mennyiség. Mivel ennek tudatában indították el kb. 30 perc után az összes többi szerveren is a kovácsmestert ezzel a kínálattal, így ezt nem gondolom hibának, ha az lenne, akkor nem indították volna el a tesztelést követően minden szerveren.

  Rot 
 • Kr1sz (HU2)Kr1sz (HU2) HU2 Bejegyzések: 44
  Igen, gondoltam arra az opcióra is, hogy ez nem hiba, csak nem kerítettek nagy feneket neki. De nem gond, aki nem tudná és elolvassa ezt a témát, legalább nem esik bele ugyan ebbe a hibába. 

  Köszönöm a gyors reakciót
  Egy földi királyság sem létezhet az emberek
    egyenlőtlensége nélkül. Vannak szabadok,
    vannak jobbágyok, uralkodók és alattvalók.

 • Csigu007 (HU2)Csigu007 (HU2) HU2 Bejegyzések: 5
  Én Kán ládával jártam így tegnap, de legalább az könnyebben elhasználható, mert  szamurájok fény évente jönnek csak...
 • Kr1sz (HU2)Kr1sz (HU2) HU2 Bejegyzések: 44
  Igen, igen.. Ezért is néztem nagyot, már lassan kezdem elfeledni, hogy létezik ilyen event.
  Bár, most lesz egy hónap végén, de nem tudom, hogy ennyi ládát fel fogok-e használni.
  Egy földi királyság sem létezhet az emberek
    egyenlőtlensége nélkül. Vannak szabadok,
    vannak jobbágyok, uralkodók és alattvalók.

Sign In to comment.