Főoldal Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Horizont bug,és a többi...

Tisztelt!? GG!
Kb 8 éve játszom ezt az ebként jó játékot,de amit az utóbbi 2 évben műveltek,az már undorító!
Értem, hogy a rubinvásárlásból éltek,de valamit tenni is kéne a játék fejlesztésében,nem pedig kitalálni, mindenféle kompenzációt hirtelen, aminek semmi köze ahhoz,amin a bug volt! A horizonton költünk rubint,csináljuk is,erre nem jó,mert tojtok rá.
Mi a megoldás?: zöldön adunk 300% -os bónuszt,akkor,amikor Ti akarjátok,és semmi köze a horizonthoz!
Legalább annyit megtehettek volna,hogy írtok egy üzit mindenkinek! Hiszen, ha nekem nem sól egy kedves szövitársam,erről nem is tudnék.
Sztem sok 100 játékos sem tudja,és mire észbe kap, lejár neki az,amit nem is tud! Ez korrekt??
Nem hiszem. Az viszont igen,hogy ennyi év után távozom.....
Krisz

dki1977 @ hu 2

Hozzászólások

 • Mab (HU2)Mab (HU2) HU2 Bejegyzések: 861
  szerkesztette ezt: 19.08.2020
  Abból a szempontból nem korrekt ez a 300%-os bónusz a zöldön, hogy aki jó helyen állt idáig a havi versenyben, de nem ment ki horizontra, most eléggé nagy hátrányba kerül.

  Úgy lett volna fair szerintem, hogy a horizonton játszóknak például megduplázzák az ajándékukat az event végén kárpótlásul, és azoknak is adnak, akik nem értek el eredményt a horizontos szövetségi versenyben.

  Update: egyre érdekesebb ez a bónusz dolog, mert olyan is kapott, aki nem volt horizonton, csak 200%-ot, én sem vagyok horizonton, de nem kaptam semmit sem.

  Kérdés: mi alapján osztogatja a rendszer a zöldön a havi 200%-300%-os bónuszt?
  Post edited by Mab (HU2) on
 • Mab (HU2)Mab (HU2) HU2 Bejegyzések: 861
  Moderátorok, légy szíves szóljatok, hogy a horizontra pakoljanak ki városállamokat, üres a térkép és van 15 óra vissza. Mert így csak malmozunk, és így a rubinvásárlási kedv nemzetközileg is leesik a végére...
 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 649
  Mab (HU2) mondta:
  Moderátorok, légy szíves szóljatok, hogy a horizontra pakoljanak ki városállamokat, üres a térkép és van 15 óra vissza. Mert így csak malmozunk, és így a rubinvásárlási kedv nemzetközileg is leesik a végére...
  Szia!

  Fél egykor (éjjel) szoktak városállamokat pakolni, általában a térkép bal oldalára. Hogy miért pont oda mindig, azt én sem értem, de ez a tapasztalat.

  Rot
Sign In to comment.