Főoldal Javaslatok, dicséret és kritika

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Ötlet!

Már egyre idegesítőbbek a különleges ajánlatok. Főleg, hogy a fele haszontalan, még akkor is ha megveszed :D Szinte senki nem használja őket. Ezért: Lehetne egy olyan, hogy mondjuk 20.000 rubinért blokkolná a játék az adott játékosnak egy hétre a különleges ajánlatokat. Ez azért lenne jó, mert a supportnak nem csak a különleges ajánlatokból lenne pénze, hanem az ajánlatok blokkolásából is. Szerintem amúgy itt lenne rá kereslet.

Hozzászólások

 • Tomi0425 (HU2)Tomi0425 (HU2) HU2 Bejegyzések: 124

  Szerintem ez felesleges, mert már így is egy külön rovatba kapod őket. Amúgy én általában mindet meg szoktam nézni, és néha még be is ruházok valamelyikre. Egyébként egy hasznos funkció lenne, ha legalább a védelem támogatás esetén az erődítményben lévő katikat nem jelenítené meg, mert így folyton vissza kell őket tenni, ha gyorsan kell küldeni védelmet.

  "Mert ekkora Cégnél ez nem okozhat problémát!"


 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 379
  Ezért írtam, hogy aki használja őket az nem venné meg. De akit idegesít, hogy mondjuk válasz vársz valakitől, aztán jön egy üzenet, ami kiderül, hogy különleges ajánlat.
 • Tomi0425 (HU2)Tomi0425 (HU2) HU2 Bejegyzések: 124
  Akkor ne nyisd meg egyiket sem, és mindig 50 leveled lesz új, és ha azt kapsz, akkor marad ugyanannyi.
  "Mert ekkora Cégnél ez nem okozhat problémát!"


Sign In to comment.