Főoldal Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

196os kürtök

Nem tudom, csak nálam nem működik-e a frissítés utáni uj kürtrendszer:
a 196nál kisebb szövetségi  kürtöket, függetlenül attól, hogy be van-e pipálva az elrejtés vagy sem, a rendszer nem mutatja, pedig mivel hábiban állunk, van bőven, és hiába csinálok bármit (frissítés, ujra pipálás), a leszedő kürtök nem látszanak nálam. A nagy létszámúak viszont igen.
Ha működne az új kürtrendszer, akár hasznos is lehetne, egyetlen gond lesz vele (amikor majd működik), hogy az utazás áttekintésben nincs hasonló szűrő, tehát hiába rejtem el a leszedős kürtszámot, és látok pl. csak 6 nagy bejövő kürtöt, az utazás áttekintésben ugyanúgy ott lesz majd az 500-1000-2000 leszedő, ugyanúgy keresgélni kell, kire is jön nagy bejövő, hova kell segítséget küldeni...ezen egy kicsit ha lehetne csiszolni, az jó lenne...és ahogy az elején írtam, egyelőre nem működik a szűrő, semmit se mutat, ami azért elég gáz, ha nem csak nálam, hanem másnál is fennáll a hiba...
Sahrazad
A hídon majd akkor megyünk át, amikor odaértünk.
Sign In to comment.