Főoldal Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon

1443

Hozzászólások

 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
  szerkesztette ezt: 27.06.2020
  Kedves Sah nem szokásom anyázni és idézd már azt tőlem amikor azt írtam ti nem nyertetek eventet!!
  Ez a baj nálatok fújátok a magatokét és kiforgatjátok és átértelmezitek amit a másik ír!Pedig ha jól tudom neked menni kéne az értő olvasásnak...de szólj ha nem érted amit írok szívesen leírom  érthetőbben is!

  Csaba az a baj,hogy el is hiszed a butaságokat amiket írsz és az még nagyobb baj,hogy ezt el is hiszik neked  páran na innen kezdődnek a bajok!!!Pontosan ezért van itt a szerver és sajnos egyre többen gondoljuk, így ,hogy ez mind miattad van.!Kicsit nézz már magadba és próbálj mondom próbálj őszinte lenni!Nem biliben vihart és felfújni bármit amire ugorhattok!
  A másik érdekes a holló addig miért nem jött ránk amig erősebbek voltunk csak akkor mertek amikor ti már hónapok óta szórakoztatok velünk és legyengültünk meg eltoboroztatok jó pár embert megírván nekik,hogy ha itt maradnak akkor nagyon szét lesznek szedve és égni fognak!Nem tudom nektek mi a fair de ti szerintem véletlenül sem vagytok azok!!Bár iógaz nektek csak az a szabálytalan ami ellenetek írányul ...amit ti csináltok az mind fain...(szerintetek!)
  Nándi nem azt írtam ,hogy ránk lett erőltetve mert akkor mi is a rendellen oldalán álltunk hanem azt,hogy akkor is a dereskicsinálása volt a cél !És Csaba a lidérceknél pont besegített a bors  megint ferdítesz!ötödiknek nem ment a deresre és igenis ez volt a bajotok  !!Meg,hogy mnt-t kötöttek egyből ellenség lett és nem lehetett nekik hinni mert ti eldöntötétek,hogy  átáltak a másik oldalra pont a ti viselkedésetek miatt pártolt el ez a szövi tőletek  és nem csak ez...

  jaj még 1 bocs ha olcsón tudsz málnát szólj már mert sehol nem kapok!!
  julcsi1973 @ hu 2
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 227
  Julcsi

  Olyan olcsó és savanyú vagy, menj ki a napra.
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
  húúú de megmondtad))))
  julcsi1973 @ hu 2
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 227
  szerkesztette ezt: 28.06.2020
  Nem nagyon kellett, lejön mennyire olcsó vagy, és ostoba:)
  Kb. ennyit ér, 1 mondat:))
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  Már megint a vita, vita vita.... Mit kell ezen vitázni? Valaki feltörte a hollót. A másik: Ugyan én a Rendellenesnek szurkolok, de egy biztos. A Deres nem tehetetlen. Ha akarnak vesznek rubint. És mindenki tudja: rubinnal minden 10 perc. Szerintem a moderátor zárja a topicot, mert már megint, mint mindegyik háborús topic vitával van tele.
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 192
  Skacok! 
  Nem tudom, hogy mi oka van a háború kirobbanásának, meg mindennek, de örülnék, hogyha leállnátok!
  Gondoljatok bele... Az elmúlt hónapokban vajon mennyi zsozsót költöttetek egy hábórúra?
  Mennyien szeretnének végre egy kicsit pihenni? Itt van a nyári szünet, ne a háborúra fecseréljétek az időtöket! Inkább ősszel folytassátok, hogy mindenkinek legyen ideje egy kicsit pénzt szerezni, barátokat ismerni, vagy gyerekeket nevelni...
  Ajánlom, hogy ezt mindenki gondolja át, hogy vajon ki lehet az a jóember, aki vagy akik miatt kellett ilyen hosszú háborút robbantani... Itten gondolom mindenki megunta a háborút, vagy a folyamatos vitát. Ha netalán most abbahagynátok, akkor nem kéne pchiológiára mennie senkinek azért, mert vagy a fórumon, vagy a levéltárban ő(k)et szidják, vagy éppen megválaszolhatatlan számokat mond, amin épp kapod az agyvérzést hogy "úrristen, ez meg min okoskodik??"-n.
  Légyszíves, álljatok le, nyaraljatok, gyűjtsetek pénzt, legyetek eggyütt a szeretteitekkel, és ne kelljen egésznap a gép előtt üldögélnetek!
  Gondoljatok bele... Mit gondolhat most a feleséged? Szerintem azt, hogy " az én uram megőrült a játéktól, és nem szán rám egy rövidke időt se... Aztszem itt az ideje bevinni a válópert, mert olyan nagy pénzt dob ki, hogy lassan nem lesz mit ennünk..".
  Vagy esetleg a gyerekeitek.... " Apám/Anyám mostanság olyan elfoglalt... pedig én úgy unszolom hogy gyere velem társasozni, úúgy unatkozok... Ráadásul kirándulni sem visz engemt... Aztszem kezdem azthinni, hogy jobb lenne akkor, ha széttöröm a gépét..."
  Vagy netalán az édesanyád/apád.... " az én drága gyermekem úgy megörűlt... mindent megadunk nekik, mert szeretnénk hogy jól érezze magát... de amióta van ez a háború, egyre ingerültebb... lehet hogy elkobzom a gépét, hátha így jobb lesz mindannyiunknak....
  Vagy a barátaid.... "a haverom mostanság nem jár ki velünk deszkázni, vagy borozgatni.... lehet hogy mégse ő a legjobb haverom...

  Szóval, légyszíves... álljatok le...
  Nem szeretnék semmi rosszat, de gondoljatok el...
  Szia!
  ez mind szép és jó meg minde hogy ne legyen háború,de....pár kommenttel feljebb Csabadoki leírta hogy a Rendellenesben sokaknak se pénzük,idejük,és kedvük sem volt a háborúra. Ezt a háborút Glad robbantotta ki. és az összespórolt 3-4 év alatti milliójival szándékozik romba dönteni a hollót és a rendellent. innentől kezdve felesleges írkálni hogy figyelj tesó...azért ezt nem kellett volna,hisz vírus idő van stb...mivel gladot csak a saját bosszúvágya hajtja ezért pár szó nem képes megállítani.
 • T Challa (HU1)T Challa (HU1) HU1 Bejegyzések: 55
  Dehogynem... Lépjenek ki, és akkor Glad ő egymaga fog csatázni...
  Mit kell mások idejét egy ember miatt kockáztatni mások munkáját?
  Párduc harcos, a Nyugati Hódítók hűséges embere.
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 192
  tisztán hiszem hogyha a rendellen békét kérne akkor glad nem állna le mivel saját szavaival mondta hogy proig rombolja a rendellent és nem adnak békét. de mivel a rendellen nem fog békét kérni ezért lényegtelen a békéről beszélni. 
 • T Challa (HU1)T Challa (HU1) HU1 Bejegyzések: 55
  Nemtudom hogy vagy vele, de én stratégiai játéknak nézem ezt a GGE-s game-t.
  Avagy itten nem kötelező a háború, hanem eventezz, és közben tervezgesd a seregeidet úgy, hogy kevés bukód legyen.
  És örülök, hogy te ennek örülsz, a háborúnak, de mások vajon örülnek? Gondolom az elején még részt akartak venni, de a végén? Szerintem inkább jobb a csend,mintsem az, hogy 0-24-ig várrod az ostromot...

  Párduc harcos, a Nyugati Hódítók hűséges embere.
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
  "Kedves"Sah van a kertemben málna de sajna nem elég.Nem síránkozom csak elmondom a véleményem rólatok mert akik olvassák ne csak azt olvassák amit ti hazudoztok)))Ehhez meg pont annyi jogom van mint nektek))és én nem a mostani eventekről írtam hanem anno amikor  a deres vitte a nomádot  feszt ....na de mindegy itt ugyis csak a rendellennek lehet igaza mert ha valaki leírja a véleményét azt ugyis lehurrogja a rendellen  fórum triója!!!na ezért nem mernek saját kastból írni pedig szeretnének csak ők tudják,hogy felesleges csak én vagyok naív feszt))))De nem baj  azért szerencsére sokan megírják priviben,hogy de igazad van és milyen ...lett a rendellen.....hát  ezt értétek el lassan elfogynak a tisztelők!!Pedig mikor Kic -ék vezeték a szövit sokan tisztelték a rendellent ez lassan megszünik .....a tiszteletet ki kell érdemelni!!!!!

  Kántorkának miért nem szóltok,hogy árulja már el ki ő bár nekem van sejtésem azaz nem csak nekem)))
  Dia inkább maradtál volna csendben  nem árultad volna el magad.és a szinvonalad bár azt már mindenki olvashatta eddig is sajnos
  uff  

  julcsi1973 @ hu 2
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 192
  szerkesztette ezt: 01.07.2020
  üdvözlet!

  egyetértek Piró1966-al,hogy ami itt történik az több mint szimpla kikapcsolódásra szánt játék. az óriási gyűlöllet és bosszúszomj ami árad egyes játékosokból egyszerűen gusztustalan. elkezdődött a nyári szünet,az emberek elutaznak,nyaralnak vagy éppen csak medencéznek a kertbe. kinek van kedve egész szünet alatt 0-24-ben fent lenni hogy védje a kastélyát és küldje folyamatosan a leszedő és támadó seregeket, nem meglepő a válasz : SENKINEK! gondolkodjatok el rajta hogy több mint 200 játékos vesz részt ebben a háborúban és ezáltal elvesztik a várva várt nyarukat. 
  túl sok agysejt kell ahhoz hogy a felek megegyezzenek és Ősszel folytassák a háborút?Az alatt a Fehér-Holló is talpra áll és újra korrekt háború lesz,már ha egyesek becsületes háborút szeretnének.
  Lehet itt engem szidni hogy kisvár stb...de 100x korrektebb és emberségesebb vagyok mint a várurak/vár hölgyek 70%-a.
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  Kántorka. Ez a háború már rég nem korrekt hábi. Amit akarsz csak egy baj van. EZ EGY STRATÉGIAI JÁTÉK. Mivel ez egy stratégiai játék, megengedett, sőt, jó, ha mondjuk vki nem 1 ember ellen 1en megy, hanem 2vel. (de ez csak egy példa.)
  Plusz ha korrekt lenne, már rég abba hagyták vola. Amúgy ez nem ide tartozik, de ha ez a frissítés a relikviákkal kapcsolatos lesz, akkor bakker tényleg írni fogok a supportnak xD
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 192
  szerkesztette ezt: 02.07.2020
  Kántorka vicces gyerek, pár napja még 5 dereses támadt, most meg már a békéről beszél, meg a korrektségről, az hogy erődöket vettek el bizonyos szövik a háború első hetében az korrekt volt, most hogy baj van már jön a mese a korrektségről:) Hol az a nagy arc ami megvolt még nem régen?? De írogass még sokat, sokan jót szórakoznak rajtad, sőt összedobtunk egy csörgős sipkára is neked :D
  de jó kedved van,én csak az előnyöket soroltam hogy mi lenne ha eltolnák a háborút a szünet utánra. de a vélemyénem ettől még nem változott....A RENDELLENES NYERI EZT A HÁBORÚT 5 SZÖVETSÉG ELLEN!!
  és hogyha azthiszed nincs igazam,mondj 5 indokot miért nyerhetne a Deres :) és glad pénzét ne számítsd bele :)
  Post edited by BM Rot on

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt