Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon
Sign In to comment.
Nekem kb minden szavam igaz, mivel nem kevés emberünk látja, amiket írunk, nem sok értelme lenne hazudnom, mivel ők pontosan tudják az igazságot.
Amúgy is értelmetlen a hazugság, mert rövid ideig adhat előnyt, hosszú távon meg bizalomvesztéssel jár.
Szóval Julcsi, ahogy látod, nem én emlékszem rosszul, hanem nagyon sok midenben te. Szerintem nálatok megy a propaganda, mert ugyanezeket a sületlenségeket szajkózza mindenki a ti oldalatokról, így egy vezérhangya ezt kitalálja a többeik meg tények megvizsgálása nélkül utánozzák, amit mondott.
Csak hogy tudd, én baromira nem akartam ezt a háborút. Akár hiszed akár nem. Se pénzem, se időm, se kedvem nem volt hozzá. Amiért mégis bele léptün az az volt, hogy azt láttuk, hogy a Holló szét lesz szedve, ha nem megyünk most neki a dolgoknak. (az viszont igaz, hogy eventezni nem szeretek, háborúzni igen, de azért nem akármikor)
Ezek a valóságok és azok a teljes kamuk, amiket írtál. A 4v1-ről is. Ahogy Nándi írta, ti nem tisztesség miatt nem akartatok beszállni és mi nem emiatt haragudtunk meg rátok, hanem a lidércek elleni kimaradás miatt.
Ezért mondtam, hogy titeket a tények nem nagyon zavarnak.
Rendellenes szövetség
Helyettes
Ez a baj nálatok fújátok a magatokét és kiforgatjátok és átértelmezitek amit a másik ír!Pedig ha jól tudom neked menni kéne az értő olvasásnak...de szólj ha nem érted amit írok szívesen leírom érthetőbben is!
Csaba az a baj,hogy el is hiszed a butaságokat amiket írsz és az még nagyobb baj,hogy ezt el is hiszik neked páran na innen kezdődnek a bajok!!!Pontosan ezért van itt a szerver és sajnos egyre többen gondoljuk, így ,hogy ez mind miattad van.!Kicsit nézz már magadba és próbálj mondom próbálj őszinte lenni!Nem biliben vihart és felfújni bármit amire ugorhattok!
A másik érdekes a holló addig miért nem jött ránk amig erősebbek voltunk csak akkor mertek amikor ti már hónapok óta szórakoztatok velünk és legyengültünk meg eltoboroztatok jó pár embert megírván nekik,hogy ha itt maradnak akkor nagyon szét lesznek szedve és égni fognak!Nem tudom nektek mi a fair de ti szerintem véletlenül sem vagytok azok!!Bár iógaz nektek csak az a szabálytalan ami ellenetek írányul ...amit ti csináltok az mind fain...(szerintetek!)
Nándi nem azt írtam ,hogy ránk lett erőltetve mert akkor mi is a rendellen oldalán álltunk hanem azt,hogy akkor is a dereskicsinálása volt a cél !És Csaba a lidérceknél pont besegített a bors megint ferdítesz!ötödiknek nem ment a deresre és igenis ez volt a bajotok !!Meg,hogy mnt-t kötöttek egyből ellenség lett és nem lehetett nekik hinni mert ti eldöntötétek,hogy átáltak a másik oldalra pont a ti viselkedésetek miatt pártolt el ez a szövi tőletek és nem csak ez...
jaj még 1 bocs ha olcsón tudsz málnát szólj már mert sehol nem kapok!!
Olyan olcsó és savanyú vagy, menj ki a napra.
Kb. ennyit ér, 1 mondat:))
Bizony a logikának is vannak szabályai!
Ha valaki azt állítja, hogy nekünk (a Rendellenesnek), 'Nem tetszett,hogy minden eventet megnyertek!!' (idézet Tőled, és akik minden eventet megnyertek, az az állításod szerint a Deres volt), az ezzel azt is állítja, hogy más( és a másba beleértendő a Rendellenes is) viszont nem nyert eventet. Mert egy eventnek csak egy nyertese van. És állításod szerint nekünk ez nem tetszett, ezért háborúzunk ellenük. Hát igen...nehéz dolog a logika. Olyat mondani, hogy egy macskapisis event miatt háborúztunk, csak annak logikus, akit a tények nem zavarnak, az a tény például, hogy a szövetségünk nyitólapjára ki van írva, hogy a hatalmi épületek elleni támadást hadüzenetnek tekintjük, márpedig a háború kitörését egyes állítások szerint (Samak) 5, más állítások szerint (Baller) 7 hatalmi épület elleni támadás előzte meg...még a Deres se gondolja, hogy egy macskapisis event meg nem nyerése miatt mentünk volna ölre és ölnénk egymást már lassan 3 hónapja ...csak a Te.
Amúgy meg senki se hívott ide benneteket, senki se kérte, hogy mások háborúiba beleszóljatok. Levi úr jött ide (még Borsos korában, mert most már Armageddonos, bár szerintem már bánja:DDD), és kioktatta Kántorkát, aki kérdezni mert arról, hogy áll a háború. Ugyanis ezért nyitotta a topicot. És ugye Levi úr a kioktatással, ugyanazt csinálta, amit Kántorka, tehát akkor neki is az jár, amit ő mondott Kántorkának, a 'közöd hozzá semmi', meg neked is.
A helyedbe én nem járnék el mások háborúinak topicjaiba siránkozni, hanem nyitnék egy sirató topicot, ahol siratnám régi dicsőségemet.
Igaz, azt rajtatok kívül kevesen olvasnák.
Amúgy Julcsi egy dolgot jó lenne értened: hiába fogod a múltbeli sérelmeidet újra és újra felsorolni, meg hogy ki hányszor ütött benneteket...másokat is ütöttek, engem is ütött a Szakasz, a Rendellenest is ütötték...másrészt az én szövim tavaly december óta (az 6 hónap) nem indított rátok egyetlen hadgyakorlatot se.Azaz nem ütöttünk benneteket fél éve!!!! Azt nem állítom, hogy egyéni támadások egy-egy játékostól nem mentek, de hát a két szövi közt nincs MNT, miért ne mentek volna.
Eltelt fél év, felőlünk (tőlünk) háborítatlan nyugalmatok volt.
De a Bors nem lépett előre, tisztelet az 1-2 kivételnek, pedig ki lehetne használni az időt, amikor nem támadunk benneteket, igazán lehetne 'fejlődni', nincs kajatermelésetek, emiatt nincs se védő se támadósorotok, egy csatában, háborúban nem tudtok labdába rúgni. Talán 1-2 játékosotok csinálja azon a szinten az eventeket, hogy kajás panelekhez jussatok, fejlődjetek, pedig most igazán könnyű TOP100at csinálni, és a TOP50 se lehetetlen.
Helyette jöttök, siránkoztok....
Jó lenne már ráütni a 'lejárt' pecsétet a siratóbérletre, és belekezdeni valami izgalmas új kalandba.
Mondjuk ültethetnél málnát a kert végébe, akkor ingyen lenne neked is, mint nekem...
Olcsó málna, ezt mindenki tudja, nincsen...
'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
Nem tudom, hogy mi oka van a háború kirobbanásának, meg mindennek, de örülnék, hogyha leállnátok!
Gondoljatok bele... Az elmúlt hónapokban vajon mennyi zsozsót költöttetek egy hábórúra?
Mennyien szeretnének végre egy kicsit pihenni? Itt van a nyári szünet, ne a háborúra fecseréljétek az időtöket! Inkább ősszel folytassátok, hogy mindenkinek legyen ideje egy kicsit pénzt szerezni, barátokat ismerni, vagy gyerekeket nevelni...
Ajánlom, hogy ezt mindenki gondolja át, hogy vajon ki lehet az a jóember, aki vagy akik miatt kellett ilyen hosszú háborút robbantani... Itten gondolom mindenki megunta a háborút, vagy a folyamatos vitát. Ha netalán most abbahagynátok, akkor nem kéne pchiológiára mennie senkinek azért, mert vagy a fórumon, vagy a levéltárban ő(k)et szidják, vagy éppen megválaszolhatatlan számokat mond, amin épp kapod az agyvérzést hogy "úrristen, ez meg min okoskodik??"-n.
Légyszíves, álljatok le, nyaraljatok, gyűjtsetek pénzt, legyetek eggyütt a szeretteitekkel, és ne kelljen egésznap a gép előtt üldögélnetek!
Gondoljatok bele... Mit gondolhat most a feleséged? Szerintem azt, hogy " az én uram megőrült a játéktól, és nem szán rám egy rövidke időt se... Aztszem itt az ideje bevinni a válópert, mert olyan nagy pénzt dob ki, hogy lassan nem lesz mit ennünk..".
Vagy esetleg a gyerekeitek.... " Apám/Anyám mostanság olyan elfoglalt... pedig én úgy unszolom hogy gyere velem társasozni, úúgy unatkozok... Ráadásul kirándulni sem visz engemt... Aztszem kezdem azthinni, hogy jobb lenne akkor, ha széttöröm a gépét..."
Vagy netalán az édesanyád/apád.... " az én drága gyermekem úgy megörűlt... mindent megadunk nekik, mert szeretnénk hogy jól érezze magát... de amióta van ez a háború, egyre ingerültebb... lehet hogy elkobzom a gépét, hátha így jobb lesz mindannyiunknak....
Vagy a barátaid.... "a haverom mostanság nem jár ki velünk deszkázni, vagy borozgatni.... lehet hogy mégse ő a legjobb haverom...
Szóval, légyszíves... álljatok le...
Nem szeretnék semmi rosszat, de gondoljatok el...
Discord: T'Challa ♠ [F2P] (▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Twitter: https://twitter.com/HoppelesL
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtb3H4Tr2a93Nw9hfrIljvA
Facebook: [ Nem kiadható ]
Reddit: https://www.reddit.com/user/HoppelesLife
ez mind szép és jó meg minde hogy ne legyen háború,de....pár kommenttel feljebb Csabadoki leírta hogy a Rendellenesben sokaknak se pénzük,idejük,és kedvük sem volt a háborúra. Ezt a háborút Glad robbantotta ki. és az összespórolt 3-4 év alatti milliójival szándékozik romba dönteni a hollót és a rendellent. innentől kezdve felesleges írkálni hogy figyelj tesó...azért ezt nem kellett volna,hisz vírus idő van stb...mivel gladot csak a saját bosszúvágya hajtja ezért pár szó nem képes megállítani.
Mit kell mások idejét egy ember miatt kockáztatni mások munkáját?
A játék arról szól, hogy szövetségek és/vagy játékosok 'háborúznak egymással, hogy érdekeiket egymással szemben érvényesítsék.
Kialakult egy helyzet.
Történtek súlyos érdeksérelmek.
A helyzetet meg kellett oldani.
Ha jókor jött, ha rosszkor jött, békés megoldás nem volt.
Maradt a háború.
Ha bármelyik szövi 'elfárad' majd kér a másiktól békét.
Felnőtt emberek vagyunk, el tudjuk dönteni, mivel és hogyan szórakozzunk.
Amúgy tényleg nem értelek, Te nem háborúzol, semmilyen formában nem érint, a topic címéből egyértelműen kiderül, hogy miről szól, ha téged ennyire zavar, minek olvasod?:DDD
'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
Tudom, nálatok HU1-en teljesen más az egész PvP. Olyan hülye szabályok vannak hogy erődre nem is szabad támadni, meg minden féle korlátozás van ami "szerver etikett" címszóval korlátozza egyes játékosok játékát. Akik eventezni szeretnének, menejenek HU1-re. HU2-n előfordul egy kis csatározgatás is. Nekem azzal se lenne bajom ha békét kötnének a szövetségek, de megbeszélnénk hogy 1-2 havonta 2-3 hétig "ami a csövön kifér", háború megy. Az itt elvesztett erődöket hadizsákmányként megtartja a szövetség aki elvette. Ez kompromisszumos megoldás. Aki automata feltöltésezni akar, az is tud játszani, aki kicsi izgalomra vágyik, az is
Nyilván jön az hogy "galamb alól könnyű beszélni"... Most értem haza nyaralásból (igen, még a háború mellett is volt időm elmenni
Avagy itten nem kötelező a háború, hanem eventezz, és közben tervezgesd a seregeidet úgy, hogy kevés bukód legyen.
És örülök, hogy te ennek örülsz, a háborúnak, de mások vajon örülnek? Gondolom az elején még részt akartak venni, de a végén? Szerintem inkább jobb a csend,mintsem az, hogy 0-24-ig várrod az ostromot...
Kántorkának miért nem szóltok,hogy árulja már el ki ő bár nekem van sejtésem azaz nem csak nekem)))
Dia inkább maradtál volna csendben nem árultad volna el magad.és a szinvonalad bár azt már mindenki olvashatta eddig is sajnos
uff
Előre bocsájtom hogy egyéni véleményemnek adok hangot amikor laikus módon próbálom a történteket igazsági, vagy forgatókönyv szerint valahogy sorrendbe tenni. Bevallom valahogy sehogy sem jön össze, de nem is az én elégedettségem a lényeg. Hónapokat, éveket, vissza vetítve,olvasva... nekem mint butuska egyéniségnek az jön le, úgy valójában hogy kb 20-30 karakter aki meghatározó a fórum világában, ilyen avagy olyan formában. Ezen pár karakter, amíg létezik a GGE ,vért izzadva mindig is bizonygatni fogja a maga valós, vagy vélt igazát, okot találva vagy kreálva bármely harci tevékenységre. Nem tisztem , és nem feladatom bármely irányban igazságot tenni, mégis szeretném az egymást mocskoló, vádoló ellenfelek tudomására hozni saját véleményem. Ti ,nagytudású és elvakult ellenfelek, hiába érveltek erőn felül.. az igazság az hogy ti páran mérgezitek meg a szerver játékos népét, már ha valaki , valaki valóban a játékért , kikapcsolódásért játszana. Lehettek ti vagyonos emberkék, időt, pénzt nem sajnálva , hogy ti legyetek a legjobbak... illetve legelvakultabbak...átgázolva mindenkin a környezetetekben. Egy dologban nagyon jók vagytok.. miszerint hogyan is tudjátok a saját gyűlölködéseteket átvinni a többi játékosra. Sajnos csak azt nem vagytok hajlandók elismerni hogy nélkületek könnyebb és játszhatóbb lenne a játék. Háborús és taktikai játék? Természetesen az.. viszont a lefektetet szabályok között sehol nem láttam még olyat hogy kötelező lenne , rongyá verni bárkit is. Nem múlt el sok idő mióta Zoli eltávozott a Hollóból, s ahelyett hogy bármely egyének lazítanának, elgondolkoznának, vagy felülvizsgálnák álláspontjaikat kölcsönösen, pillanatokon belül fellángolt újra a gyűlölet, és a csak nekem lehet igazam bizonyítása. Egyikőtök sem különb a másiknál, szégyeljétek el magatokat.
egyetértek Piró1966-al,hogy ami itt történik az több mint szimpla kikapcsolódásra szánt játék. az óriási gyűlöllet és bosszúszomj ami árad egyes játékosokból egyszerűen gusztustalan. elkezdődött a nyári szünet,az emberek elutaznak,nyaralnak vagy éppen csak medencéznek a kertbe. kinek van kedve egész szünet alatt 0-24-ben fent lenni hogy védje a kastélyát és küldje folyamatosan a leszedő és támadó seregeket, nem meglepő a válasz : SENKINEK! gondolkodjatok el rajta hogy több mint 200 játékos vesz részt ebben a háborúban és ezáltal elvesztik a várva várt nyarukat.
túl sok agysejt kell ahhoz hogy a felek megegyezzenek és Ősszel folytassák a háborút?Az alatt a Fehér-Holló is talpra áll és újra korrekt háború lesz,már ha egyesek becsületes háborút szeretnének.
Lehet itt engem szidni hogy kisvár stb...de 100x korrektebb és emberségesebb vagyok mint a várurak/vár hölgyek 70%-a.
Plusz ha korrekt lenne, már rég abba hagyták vola. Amúgy ez nem ide tartozik, de ha ez a frissítés a relikviákkal kapcsolatos lesz, akkor bakker tényleg írni fogok a supportnak xD
és hogyha azthiszed nincs igazam,mondj 5 indokot miért nyerhetne a Deres