Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon
Sign In to comment.
te azt irod hogy nem ezért meg azért dobálják el az erödöt:)
akkor nem azért hogy megszüntesék a derest meg az armát?
ez a kérdés:)) mert nem azt irta a doki hogy nem akar semmi szövit eltüntetni?
de ezzel a taktikával nem ez a célja?
válaszolok a kérdésemre
ja hülye vagyok, és mindenki más itt hülye:))
Mi korábban a szakaszon kívül senkit nem akartunk megszüntetni. A szakaszt is akkor, amikor nem nyugodott hiába kapott ki a háborúba és hiába kötöttünk békét. Éjszaka 3-an betámdták Kic Andrist. Pirosat kaptak és Rat nem volt hajlandó átjönni megbeszélni a békét. Akkor úgy voltunk vele, hogy nem kell már nekünk egy szakasz maradvány, akik továbbra is tojnak minden megbeszélt dologra. Miután leestek egy alacsony szintre, utána mi már nem ütöttük őket.
A Borsot szintén nem volt szándékunk megszüntetni. De a folyamatos cseszekedésük után , meg hogy uszították ránk az összefogás szövetségeit, a végén már az volt, hogy na jó, innen nem érdekel mi lesz velük.
Derest soha nem akartuk megszüntetni. Ha akartuk volna, akkor nem engedtük volna ki akkor, amikor négyen mentünk rájuk. Kiangedtük és a hála az, hogy amikor megbeszéltem Samakkal, hogy legyen egy normális havi rendszerességű háborúzás és nem egymás kinyírása, akkor utána Gladék nekiálltak ezt a megállapodást alapjaiban kinyírni.
Ezután az volt a szándékunk, hogy akkor menjen a menet a végletekig. Vagy mi maradunk, vagy a volt szakaszosok által irányított Deresék.
Itt tartunk.
Sokszor leírtam, de ezek szerint nagyon nem megy át az infó.
Rendellenes szövetség
Helyettes
Nevetséges hogy úgy jöttél ide hogy pártatlan vagy. Erre 2 mondattal simán elárulod magad hogy hova is tartozol
Legközelebb, ha valami hasonló hulla várból írsz inkább gondold át még egyszer mit is szeretnél összehazudozni névtelenül. Mert 1-1 meggondolatlan mondat és úszik az egész történet amit kitaláltál.
Mondjuk pont jó embernek magyarázom hogy gondolkodnia is kéne egy kicsit.
Tudod egyáltalán mi az?
Vagy csak megtanítottak neked az armában vagy a deresben egy forgatókönyvet arról hogy éppen most miért csúnya gonosz a Rendellenes és azt írod le újra és újra?
Mert, ha így van akkor igazán a válaszunk se számít.
Nekem nagyon úgy tűnik hogy így van.
*
Frissítés: nyugodtan lehet nyomkodni a feljelentés gombot mert nem fog semmi se történni
Mindegy is. Tökfejek vagytok. Nektek aztán hiába mondják el a valóságot, mantrázzátok a hülyeségeiteket
Rendellenes szövetség
Helyettes
(azoknak akik nem tudnák hogy sikerült ez, elmondom hogy a kk foglalásra nem lehet vpk-t rakni és torony bónusz esetén lehet ilyet ütni)
Undorító volt, de gratulálok hozzá
Alapvetően nem akartam kirakni ilyen képeket mert bárkivel megeshet hogy elfelejt vpkt felrakni vagy tűzkáros marad, de ha elkezdtük akkor már csináljuk nagy mennyiségben
Igaz, nem mind az enyém. Sőt... de a lényeget értheted
És ez normális. Mindenhol történhetnek hibák.
Ettől egyik játékos sem lesz rosszabb vagy jobb
Következtetés, hogy a szövetségeteknek mindent lehet, másnak csak azt, ami nektek tetszik.
Részemről befejezve a téma, bár kántorka is kijelenthetné ezt és zároltathatná ezt a témát, mert semmi köze a hábihoz.
Úgy bemutatni mintha ez egy normális ütés lenne.
Őszintén Sárkit se értem minek rakta ki, de ő legalább nem írt hozzá a tiedhez hasonló megjegyzést
És ezt az általánosítást se értem. Én írtam valamit erre az hirtelen az egész szövetségemet ez alapján ítéled meg? Szerintem ez nem teljesen így működik
Csak hogy tudd a szövetségem 80%-a szerintem a háború alatt a fórumot se nyitotta meg
Ez olyan érdekes, hogy bármilyen hozzászólás jön, bármelyik oldalról, bármilyen témában, valaki mindig nyomja a "feljelent" gombot. Remélem férfi az illető, mert így legalább az asszonya örülhet a görcsbe merevedett ujjának......
kübli ne hősködj itt, helytelen írásod elárult téged:)
És most felteszem az örök kérdésemet amire már hónapok óta nem kapok választ:
KI A DERES VALÓDI VEZETŐJE?
Mivel jelen esetben a Deresről van szó ezért már nehezebb a kérdés, mivel itt írják Glad1414-et is de a játék samakot jelzi ezért bonyolult ez az egész helyzet.
Tehát ha Glad1414 lenne a vezető akkor rajta kéne lennie a koronának, de samakon van ezért joggal feltételezhetjük, hogy samak az, de az igazság az, hogy te vagy a vezetője csak nem akarod elmondani, ezért kérdezgeted ezt, hogy ne legyél gyanús az embereknek.
Egyénként meg kit érdekel, hogy Samak vagy Glad a vezető egy klánban vannak nem, akkor meg minek agyalni rajt ?
HMM nekem meg az lenne a kérdésem amire nem kaptam még választ, hogy a Lays vagy a Pepsi a jobb?
( Remélem kapok erre választ nagyon örülnék )
A hős válaszólonak köszönöm, hogy rám szánt egy kis időt
Végre valaki aki látja a lényeget.
Valaki nem szereti a sajtot :c Látom a jelentgetős huszárok újra akcióba lendültek