Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon

Az áprilisban kezdődő háború 2v2-vel indult,ezt mindenki tudja,de előtte a holló már háborúban állt az Ellenállás nevű szövetséggel akik költözésről híresek. nemrégiben a hollót az ellenoldalon lévő tagok közül többen 1,5 óra leforgása alatt teljesen lenulláztak 4 hollós tagot,ez nem vádaskodás hanem tény. Ezért a holló ideiglenesen tűszünetet kért,a károk helyrehozataláig. így a Rendellenes 3v1-be folytatja a háborút azóta is. Érdekes módon így se tudták meghátrálásra kényszeríteni a szerver legerősebb szövetségét
viszont több dereses tag került védelem és galamb alá a 3v1 során
Az armageddont nem említeném mert láthatólag semmi harcerejük nem maradt. ezt III.istván alá is támasztotta egy másik topicban. Továbbá nagyon érdekes hogy a Rendellenes a 3 szövetség ellenében is megfogja nyerni a szamuráj eventet amíg a deres és az arma a top20-at súrolják mivel galamb és védelem alatt nem tudnak eventezni. az idő halad tovább,samak tagsága hamarosan feladja az event elvonú kúrát és ott hagyják a szerelmes gerle párt (Okt-Samak).

Post edited by BM Yoda on
-2
Sign In to comment.
"viszont több dereses tag került védelem és galamb alá a 3v1 során" igen, igen, a másik oldalról csinálsz egy listát akik 1-2 hét leforgása alatt galamb alá mentek?
annyira kíváncsi lennék a main accodra, vajon abból is ekkora arcod lenne? DDD
egyébként, igen, a számok nem hazudnak, hamarosan elbuktok :P
templar kérlek akkor segíts az armageddonnak hogy megnyerják az eventet:)) biztos könnyű lesz más szerverről
Ha egyszer megtudják ki vagy barátom hidd el pillecukrot fognak rajtad sütögetni :)
Rendellenes galambos kastélyok (15 db):
A Deresben ennek a harmada (gyengébbek kedvéért 5 db) van.
Rendellenes érdeme per pillanat: 1649 , a Deresnek 2710 érdeme van.
Az utóbbi 4 eventből a Deres 3-at megnyert, egyszer 2. volt. A Rendellenes meg pl a legutóbbiban a 10-ben sem volt.
Ezek tények, nem ferdítések, hazugságok.
Ezt egy Deres játékos írta, nem pedig egy tizedik, huszadik kastélyából írta valaki, mint kántorka. A Topic indítójának az írásaiban ennyi igazság van, mint ebben.
nagyon felvágsz vele hogy megnyertetek pár eventet,de ez valahgy sántít....az előző nomádot nem ti nyertétek,hanem duzuék vagy mengiék,nem emlékszem már ki rajtolt a végére. szóval itt megbukott az a feltevésed hogy az elmúlt 4 eventet nyertétek
megpróbálhatnál néha úgy hazudni hogy ne bukj le
nem a kedvenc időtöltésem irogatni a forumra, mert általában kiforgatják az ember szavait!
de most kinyilt a bicska a zsebemben!
a rendellenes szövetségnek a legnagyobb kárt kántorka okozza!
szolhatnának neki a chetfalon, álljon le!
ui:érdeklödnék nála, megvan már az a hollos tag, aki kiadta a kodokat!?
nem rendellenes tag vagyok
viszont megvan már ki törte fel a karikat,egy dereses.
Armageddon szövetség
De ezóta 16-ra nőtt a galambosok száma, Morgen3 is begubózott, szombati listát néztem, a 15 tagot ellenőriztem, azok továbbra is galambosok.
És ha nem vagy mindig, akkor miért állítasz tényként olyat, ami csak a te fejedben létezik?
Én nem írtam olyat, hogy a Deres 4 eventet nyert, látom se számolni, se olvasni nem tudsz.
Segítek, a nomádnál a Warriors volt, aki utsó este megtolta, és a Deres meg éjjel-reggel visszaelőzte őket. És a Deres nyert, a Deres nyerte a Berit is, és a Deres nyerte az előttük lévő DP-s evenetet, a legutolsót az Ébredés nyerte, a Deres 2. lett.
De amúgy a téma részemről befejezve, egy ilyen huszadrangú kastély a saját vágyálmait leíró, és nem a tényeket ismertető írása még ennyi hozzászólást sem érdemelne
nem mindenki a gép előtt rejszol egész nap
vannak akik szabira menenk, me dolgozó emberek
na ők ilynekor mennek nyaralni
szerintem ezért van ilynekor több inaktív acc mint az év bármely pontján:)
Lécci, engem vonjál ki a Rendellenes-galamblista létszámából.
Galambom oka nem a 'háború elöli menekülés', szimplán és egyszerűen szabadságon vagyok:DDD
Ha bárki visszaolvassa azt a nagyon hosszú topicot, amiben eredetileg a háború eseményeit listáztuk, ott egy III. Istvános beszólogatós poszt után megtalálja az én azon bejegyzésemet, amiben valamikor május vége-június eleje körül leírtam, hogy június 16-tól galamb alatt leszek.
Megígértem, megcsináltam...
Oka nagyon egyszerű, külföldön élek, egy éve nem voltam idehaza, Néhány napja megérkeztem Magyarországra. Konkrétan a Nógrád megyei Nógrád községbe, közvetlen rálátással két gyönyörűséges hegyünkre(Nagy-Hideg, Csóványos). Amíg itthon vagyok, eszem Bözsi néni baracklekváros palacsintáját, elmentem szüleim, testvéreim sírjához, meglátogattam rokonaimat és barátaimat. Napjaim békés beszélgetésekkel, borozgatással és nem háborús játékkal telnek.
Július 15-én utazok Skóciába, ahol 1 hónapot maradunk, s ha csak ott nem adódik valami rangos program (tea a királynőnél vagy hasonló:DDD), akkor ledobom a galambomat és csatasorba állok.
Ezzel magyarázatot adtam a galambomra, neked, Kedves Nyírfa. Nyilván elég kimerítő magyarázat lehet, ha Te, a harcos nők legharciasabbja, a háborút eddig már legalább 3szor megnyerő III. Istvánhoz hasonlóan védelmi csarnok alól háborúzol:DDD
Amúgy az általad felsorolt játékostársaim nagyobbik része már a háború ELŐTT is galambos volt, aminek egyedül a járványhoz volt köze. A járvány múlóban, remélem, egy-két társunk is visszatér, hamarosan:)
Kántorkát meg ne bántsd, okosabb ő mindannyiunknál:DDD
Rég nem jutott háborús hírekhez, és mindössze egy célja van, a hallgató háborúzó feleket próbálja féligazságai/félhazugságai segítségével rávenni, hogy ide kiírjanak néhány kurrens háborús pletykát...és lám-lám, sikerült is neki, mert Te, kedves Nyírfa, bedőltél neki, csak úgy ontod a jobbnál-jobb dereses híreket, oszt máris elkezdődött egy újabb számháború...
Egy teljes hírfolyam, latest News, breaking news...hogy stílszerű legyek. Ma este már nem kell se TV2-őt, se RTL Klub-ot, de még BBC-t se néznie senkinek friss hírekért, sőt az Aldzsazirát se, anélkül is mindenki tisztában van az egy fazékra jutó tojógalambok számával.
Jut is eszembe, Sah-poszt nincs meskete nélkül, Te, Kedves Nyírfa, ezt pontosan tudod, hisz a Te csúsztatásaid hozták elő két évvel ezelőtt belőlem a bennem szunnyadó mesélőkedvet:DDD
No a mai meskete:
Amíg szabadságon vagyok, jut némi időm, hogy régi adósságaimat az olvasás terén (mert ahhoz, hogy írjak, olvasnom is kell) pótoljam. Mostanság éppen Alfred Brehm állatos könyveit nézegetem, a madarasokat is, meg az emlősökről szólókat is. Azt a felfedezést tettem, hogy sokan, tévesen, azt hiszik, a sakál és a dögkeselyű két nagyon nagyon különböző állat.
Mert ugye a dögkeselyűnek két lába és két szárnya van, a sakálnak meg 4 lába. Előbbi repül, utóbbi meg fut. Előbbi tojásokat rakó madár, utóbbi elevenszülő állat. Szóval a föld biológiai diverzifikációjában elég messze állnak egymástól.
De aztán lapozgatva a Brehm-könyveket, rá kellett jönnöm, hogy a sakál és a dögkeselyű valójában nagyon is hasonlóak.
Mindketten kitartóan üldözik a prédájukat, akár napokig képesek a nyomukban járni, lesből és gusztustalan módszereket használva támadnak, aztán addig üldögélnek a közelben, amíg a préda le nem gyengül eléggé, hogy veszélytelenül lehessen átharapni a torkát. No, ekkor a sakál is és a dögkeselyű is odaóvakodik és jó nagyokat harap ki a még élő prédából. Persze megesik,hogy tévednek, hogy a harapások felszítják a prédának gondolt állat harci kedvét. Ilyenkor a sakál is, a dögkeselyű is könnyen szerezhet sérülést. És a természet csodája, hogy ők ketten máris illaberek, otthagyják a veszélyessé vált prédát, és amelyikőjük sértetlen maradt, az üldözni kezdi a másikat. A sakál a dögkeselyűt vagy épp fordítva.
Ugyanolyan kitartással, ahogy korábban a prédát üldözték.
Így aztán ha valaki okosan olvassa Brehm könyveit, az tudja, hogy se a sakálnak se a dögkeselyűnek nem érdemes előre a medve bőrére innia...amúgy meg, ahogy írtam már korábban, a mi Macink, csak most kezd brummogni...
'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
igen, kicsi12, hpisti,netti,vsiivz,tamás1954,tom44,adventureremi,sárga csibe, hőszotyka, ők mind nem is oly rég lettek galambosak
Mondom, nyaralok, lassan esett le, hogy Te nem olvasod Brehm könyvét. Akkor kiírom ide: maci alatt nem Gladot értettem...amúgy meg, bánja kánya (még egy állat Brehm-könyvéből), ha költeni akarja, költse Glad a pénzét, gazdagodjon a GGE, virágozzon minden virág (Karl Linné könyve eligazít, mi tekinthető virágos növénynek), ha meg nem akarja költeni, akkor ne költse Glad, ki-ki csináljon a bukszájával, bankkártyájával amit akar, Glad is, Nyírfa is, III. István is...ha esetleg rájuk gondoltál:DDD...amikor épp nem költik, akkor jöttök ilyen galambászati számmisztikával elő, mert nem találtok jobb játékot...javaslom, másszatok inkább hegyet, ott van fű, fa, virág, brummogó maci, miegymás:DDD E célból szívesen látlak benneteket a Csóványos lábainál, tudunk lovat is kölcsönözni ( a ló is egy állat, Brehm szerint, a Rózsi nevű pedig még gondolkodni is tud, szerinte 'minden állat egyenlő'...), és jut Bözsi néni barcklekváros palacsintájából is nektek. Csak készüljetek fel, mert kicsit sok itt a szúnyog...a fenébe, hát még egy állat. Micsoda szép nap ez a mai:DDD
Egyrészt úgy pihizel hogy 50 millió fosztást csinálsz egy héten? Múlt héten volt ennyi neked. Ez aztán a pihenés
A másik, nem én csináltam ezt a topicot, hanem kántorka, rajta kérd számon ezt a statisztikát, ne rajtam, én csak nem szeretem a hazugságot.
Tudom ti mindig nyaraltok, pihentek, csak mi játszunk, itt töltjük az életünket. Ezt már hány kastélyból megkaptam levélben is. Azt gondolom szeretne nagyon sok ember úgy élni, szórakozni stb, mint én.
Többet Sahrazad írásaira sem reagálok. ( de látom írt, a múlt héten is csak megtolt 1-1 eventet 1-2 óráig, hahaha
Ja és még egy, a Rendellenes szövetség legerősebb játékosa (drommaci) mellém költözött, hogy majd jól megléckeztet, gondolom ezt akarta. De a Deres közel nem a legerősebb játékosa felvette vele a kesztyűt, és bár egyszer beütött, de utána én 3x adtam neki ezt vissza, nem véletlenül ekkora az érdemem. Gondolta a Deres leghisztisebb tagját hamar kikészíti. És most szégyenszemre elköltözik, feladta az ellenem vívott harcát, elköltözik
Rosszul állunk valóban
Csak írsz, és nem olvasol:DDD Leírtam, hol találod a topicot, éppen III. István és a Te engem ócsárló bejegyzése alatt, úgy május végén június elején, amiben szerepel, hogy június 16-tól szabadságon vagyok.
Azzal amit mondasz, egyben azt is állítod, hogy én már május végén tudtam, hogy június 15-én 'be fogok tojni':DDD Ha szerinted én ilyen jól előre látom a jövendőt, akkor most gyorsan leírom ide egy posztba a jövő heti lottó 5ös nyertes számait, oszt megyek és veszek egy lottót, és becsengetem a GGE-nek mind a 3.456.235.000 forintot, jó sok katonát lehet majd belőle venni.:DDD
Amúgy meg ahhoz, hogy mennyi a fosztásom, mi közöd?
Van társam, aki úgy ment szabadságra, hogy lecsökkentette a támadói és védői számát, tehette, mert amikor visszajön, vesz újakat. Én ezt pazarlásnak tartom. A lottó 5öst még nem nyertem meg, szóval nálam még nagy kincs a rubinos védő...Napi 2x6 perc alatt végigütöm a 3 királyságban a maxos tornyaimat. És ezzel lesz ennyi fosztásom. Életben tartom belőle a védőimet és támadóimat, hogy amikor újra tudok játszani sok-sok órát per nap, és tudlak téged támadni, legyen mivel:DDD
Amúgy nagyon nagy szerelem vagy egy nagyon kicsavart, bosszúszomjas elme óriási perverziója kell ahhoz, hogy valaki mások heti fosztását, galambozását, print screennel vagy képvágóval lementegesse, lejegyezze, elmentse, hónapokig őrizgesse...hát nem is tudom, Nyírfa, hogy részedről ez most melyik. Szerelemnek nem mondanám:DDD
Ez rövidke poszt, meskete nem lesz hozzá, csak egy sutka (=vicc oroszul)
- Tévedni emberi dolog! - mondta a sündisznó és lemászott a súrolókeféről.
(No, Sah, ezt jól megírtad, még egy állat Brehm-től, lassan megnyithatom a saját állatkertemet, a belépődíjból meg veszek még 1 hónapnyi galambot:DDD)
Sajnálok néhány játékost, akinek annyira szürke, egyhangú siralmas az élete, nincs egy társa akihez odabújhatna, vagy elmenjen vele kikapcsolódni,ahelyett azt nézi kinek mennyi érdeme van és fosztása, és a realitás talajától így elrugaszkodott:)azaz elsüllyedt:)
Maradjunk akkor a szomorú fűz vagy szűz megszólításnál.
Akkor egy kicsit nézzük reálisan az elmúlt hónapokat.
Amikor 1vs1-ben játszottunk, ti 80-90 %-ban védelem alá vonultatok. lehet mondani rá, hogy stratégia, de nem.
Amikor vége volt, nem voltatok megalázva, nem került fórumra, korrekten elismertük a helytállásotokat, holott mi jöttünk ki belőle mondhatjuk nyertesnek.
Érdem, event???írtam erről pár topicban is, benneteket ez annyira zavart, hogy nem tudtatok eventet vinni, vagy nem ti voltatok az érdem listán az elsők, csoda, hogy tudtatok páran aludni.
Nekünk nem kellett hajtani event első helyért, nem zavart ha más szövetség vitte el, benneteket viszont igen, ezt a vak is látta:))
Érdem????holnap olcsóbb lesz a kenyér vagy az üzemanyag???:)))))))))))))))))
Vicces vagy, vagytok páran, hogy a KK-ról levertétek:))
Hogy a viharba tudtatok hosszú hónapokig aludni, hogy nem voltatok elsők?:))
Jegyezd meg , minket nem zavar, pár nap alatt összeszedjük, ha 1x vége lesz a hábinak:))
Égnek páran???nálatok is:))és akkor???pixel katonák és épületek, ahogy a nagy tudású, sok milliót belefektető játékostársad írta:))
Mint Csabi írta, vírus időszak alatt sok játékosnak se energiája se ideje nem volt a játékra,így háborúzni senkinek nem volt hangulata, nem azért vannak galamb alatt azok a játékosok, tudod, sokuknak van valódi élete,munkája, ahogy nálatok is.
Akkor kellett volna itt arcoskodnod, amikor 1/1 -ben nyomta a 2 szövetség, és leírni a matekot.
Jaaaaa, akkor nem ment, most amikor úgy érzitek nyeregben vagytok, mert pénzzel sem ment a nyerés, csak csalással, akkor kitolod ide az arcod matekkal??de az sem megy neked:)
Hogy ilyen aljas módszerhez folyamodott 1-2 társatok a Hollók-kal szemben, és így szeretnétek háborút nyerni, ez még mindig a ti szegénységi bizonyítványotok, és a ti szégyenetek!
Tények, minden 2.-3. accot , halott szövit, pihenőt igénybe vesztek, már ki tudja hány szövetséggel állunk háborúba, tőlünk hány halott accból vagy szövetségből támadnak?:)))ott tartunk, hogy azóta kinyílt a csipátok, elkönyveltétek, hogy az idő nektek dolgozik, de elkeserítelek benneteket, az idő ellenetek dolgozik.
Matekozz egy kicsit akkor.
TI, akik annyira erőltettétek a tisztességes játékot, és vontatok bele szövetségeket, ahhoz képest elég tisztességtelenek és csalók lettetek.
Sokan vannak nálatok, akik bitangul unják ezt a helyzetet, és érthető, hogy pár megalomániás, a játékba süllyedt játékos miatt , nem tudják élvezni a játékot.
És a ti "tisztességes" játékot hirdető pár játékos miatt , azok nem tudnak majd nyugodtan játszani.
Miért nem írod le, hogy te milyen gyorsan tudsz védelemre pontozni?meg pár nagyon erős játékos??ebben a helyzetben is, amiben most mi vagyunk??:))) [...]És mégis kellemetlen helyzeteket teremtenek:))
Csak 1 játékos ment oda hozzád, gondolj bele ha 2-3 fog menni, sosem jössz ki védelem alól, vagy galamb alól:))
Nem vagy te akkora ász, mint ahogy senki más a szerveren, mindenki kicsontozható:))
És ez még csak a kezdet, hidd el,ti úgy gondoljátok, hogy amit csináltok, fogtok nyugodtan játszani??
Ne legyél naiv.
Páran a szerver játékosainak az alja vagytok:)
Na további jó játékot és álmatlan éjszakát pixelhuszárok:)))
Ui:Lehet bántani Sah-ot, több tisztesség van benne emberek és játékosokkal szemben,realitás. mint bennetek Fűzfa.
Ez nyilván egy hatalmas irigység, mert benned és pár játékosban nincsenek meg ezek a tulajdonságok.
Casa
6 szövetséggel háborúzunk, ha nem vagyunk benne a 10-ben egy eventnél, nem esünk kétségbe:)))
De nyilván nem jó alapokat kapott matekból az általános iskolában:))pár ember:))