Főoldal Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon

1943

Hozzászólások

 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 186
  szerkesztette ezt: 02.08.2020
  Ja, ezt elfelejtettem leírni: A tisztességes játék már rég ott elbukott, amikor ..... feltörte a hollót, SŐT már ott amikor nagyképűssködött a Rendellenes és a hollóval szemben. Na látod, most, hogy nincs mivel rácáfolnod, nem jött a gyors válasz xd
  ne is foglalkozz vele,úgysem hiszi el amit mondasz mert ugye minde rendelleneses állítás hamis:D
  és a háborút se a deres kezdte mert Gladi több támadása KK ellen se volt szándékos,pedig tudta hogy azért piros jár,szóval el kéne gondolkozni a deresnek hogy mégis ki adott ürügyet a háború indítására,és nem lehúzni magukról a bundát hogy nem ők indították.
  Post edited by BM Yoda on
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 398
  Vki nagyon szereti a feljelent gombot nyomogatni :D
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 385
  szerkesztette ezt: 01.08.2020
  Tudod Harcizombi az én szakmámban (média világa) azt tartják, 'Mindegy hogy mit, csak írjanak rólam'.
  És a feljelentgetők még nem jöttek rá, hogy minél több valakire a feljelentés, annál többen kattintanak bele a posztba és olvassák el, hogy ugyan már miért is jelentették anyian:DDD
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 186
  szerkesztette ezt: 02.08.2020

  Kedves Diamond....!


  1

  Még hogy a rendellenes és a holló betartotta! Úgy látszik amnéziás vagy! A rendellenes nyomott pirosat a hollóval!

  Hányinger, hogy mennyit tudtok hazudni!

  2

  Hogy ki tett tönkre várakat, én a helyedben nem firtatnám, mert a deres a pihenő várait nem használja és amortizálja le míg a rendellenes igencsak ebből él… Bocsánat, nem a rendellenes, mert a szövetség nagy része nem háborúzik nem mocskolódik nem ugrál a halott várakban, ezt csak pár „ifjú titán” teszi nálatok, akik mindenhatónak vélik magukat.

  „becsület és gerinc nélkül itt senkik vagytok” írod!!!    írja ezt a rendellenes egyik tagja 

   

  ez vicces

  nézzük csak egy kicsit a múltat😊

  ti becsületlovagok

  kezdjük a volt tempi vezérrel, aki a t2-ből átnyergelve hazavágta azt a szövit majd a bukás után az ellenállás vezetőjeként lepaktált azokkal akik szétverték….

  vagy a volt rend tagjait vegyem? akik elárulva a volt szövetségesüket (szakaszt) aki végig védte a hátsójukat lepaktáltak az utált ellenállással aki halálos ellenségük volt?

  a saját társaitok  egy része nem csatlakozott annyira gerinctelen lépés volt....

  Van képed azt írni, hogy az ellenfeleitek fosztottak ki hollós várakat meg Tomét?  hm...

  Ha így lett volna, miért is lebzselt doki a janzsó és chili várban a hollóban? Miért is vette le a koronát ballerről? majd meggondolva hogy hülyeség hirtelen előadta viccként? És miért is indítgatott hollós várakból a hollósok tudta nélkül támadásokat? ezzel belső viszályt előidézve?

  Húha

  én egy deres pihenővárat sem láttam tönkre tévé, míg a rendellenes azokból próbál vigéckedni…

  ja egyszer elfogynak….

  Maga az előző szerverháború is egy csalás kihasználására épült ti gerinces lovagok! Ha nincs a bug a ..... alatt se lennétek, de az eszköz duplázása vagyis csalás lehetővé tette, hogy előnyhöz jussatok.

  Szerintem ezt az utolsó hozzászólást magatokról írtad, eltévesztetted, hogy kinek címezd!                                                 


  Annyi döglött accot és szövetséget vontatok már bele, hogy exel táblázat kell ,hogy eligazodjatok.
  És ez mindig is a ti szégyenetek marad, hogy az 1vs1 háborút nem bírtátok, csak így  próbálnátok megnyerni egy háborút, remélem azért tudtok tükörbe nézni, hogy közben nem köpitek magatokat szembe.”

  vedd csak sorba az otthagyott tönkretett váralkat  amit a te szövetséged tett tönkre ! Szerintem felsorolás nélkül is tudod!

  Tom várát ti tettétek tönkre éppúgy mint a janzsóeditét és hadd ne soroljam!

  Tudod azt látom: hazugság, árulás, és rombolás jelzi minden lépéseteket! 
  Lehet itt hősködni meg bizonygatni az igazatokat, de minden régi játékos tudja miféle szerzetek vagytok!
  Aki játszott az A300-ban, tempi-ben, a rend-ben, a szakasz-ban, a bors-ban, és hadd ne soroljam, jól tudja kik és mikor  voltak árulók, kik árulták el a barátaikat , kik azok, akik hazudoznak,  és  otthagyott társak váraiból vagánykodnak!

  Bár gondolom a hazugság olyan métely ami egy idő után olyan torzulásokat okoz, hogy már magatok sem tudjátok mikor mondtok igazat s mikor hazudtok, s a hazugságaitokat úgy tűnik igazságokként élitek meg! 
  DE ATTÓL MÉG HAZUGSÁGOK, AZ ÁRULÁS ATTÓL MÉG ÁRULÁS, A LOPÁS ATTÓL MÉG BÚN!


  Ja és ha azt hozod fel, hogy olyan beszél, aki nem játszik, nos igazad van! 

  Nem játszok régóta, de figyelemmel kísérem a játékot!

  Játszani majd akkor fogok, ha a gg kisöpri a szemetet, és az összes halott, lopott és nem eredeti tulajos várat és az összes olyan játékost végleg bannolja, akik visszaéléseket, csalásokat követnek el  vagy mások személyiségi jogait bármilyen formában megsértették!! 

  Ha a mocsok eltűnik a szerverről, lesz értelme játszani, addig nincs!

  ez a csaje úgy beszél a deresről mintha angyalok lennének és kaptak egy pofont:D
  de ha olyan okos nőcske lennél akkor tudhatnád hogy a háborút Glad indította KK támadással,csak mikor ezt itt valaki megemlíti itt fórumon akkor el sem akarjáűtok olvasni mert tudjátok hogy igaz:)
  de mivel annyira szereted a caps lock-ot akkor én is használatba veszem : A HOLLÓ ÉS A RENDELLENES LEÍRÁSÁBAN IS FEL VAN/VOLT TÜNTETVE HOGY KK ÉS TORONY TÁMADÁSA/FOGLALÁSA PIROSSAL JÁR. szóval ha mégegyszer valamelyik okos deresnyalogató ide jön kukorékolni hogy nem ők kezdték a háborút akkor kérdezzen meg bárkit mert GLAD TÁMADTA MEG ELSŐNEK A HOLLÓ EGYIK KK-JÁT. 


  Post edited by BM Yoda on
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 223
  szerkesztette ezt: 03.08.2020
  "Kedves grófnő helen":)!

  Igen, ezt írtam, már annyi accból írogattok, hogy exel táblázat kell hozzá.
  Ez egyike azoknak.
  Ha csak azt a listát írnám le, amivel hónapok óta támadtok, egy rutinos titkárnőnek is rengeteg munkaórát adna, felvinni táblázatba.
  Érdekes, ha te a szemetet várod, hogy a GG kitakarítsa, akkor nagy bajban lesztek,mert az édes kevés amit az a pár nyomorult próbál nálatok produkálni.
  Képzavarban vagy, te hány kürtöt láttál idegen acco-ból?tőlünk???
  Nálatok meg csak az működik, meg az a pár beteg aki tömi pár várba a pénzét és ugrabugrál [...].
  Kedves helen, kb. azt is tudom te ki vagy, azaz a deresből, az írásodból.
  Látod-látod, ki nem tudja lenyelni a múltat????én az aktuális dolgokról írtam. szállj le a földre a valóságba, ....... hidd el jobb lesz:)

  A hányingert meg nektek kell érezni, de bírja a gyomrotok, igazi jellemek vagytok, az értékrendetek nagyon lent van.
  Még 1, akik tönkre tettek várakat, más több éves munkáját, azok régen is ti voltatok, ahogy most is.
  Szégyelljétek magatokat!
  Post edited by BM Rot on
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 385
  szerkesztette ezt: 02.08.2020
  Grófnő helen, az ártatlan és szende szűz, aki csak régen nem játszik és nem is egy másodkari, nem hullavár, békeidőben már vagy egy éve rendszeresen küldözgette éjjel a leszedőit rám. Miközben amúgy sose volt vele semmilyen dolgom, se kicsi, se nagy...és volt érvényben egy egyezmény, ami mind a békeidős leszedőzést, mind az éjszakai támadást tiltotta. 
  No mindegy, sokszor elmondtuk, Kántorka is leírta, sőt a Deres vezetője  is elismerte itt a Fórumon, hogy 5 KK elleni támadás történt, zsinórban, ami sértette a 9ek egyezményét, ne ragozzuk tovább grófnő helen, te is csak valaki másodACC-ja vagy, egy tagja a papagájkommandónak, aminek a feladata, hogy elterelje a figyelmet a rögvalóról, arról, hogy hónapok óta 5 szövi megy egy ellen...
  EZT A HÁBORÚT A DERES INDÍTOTTA. TUDTÁK, HOGY ÍRVA VAGYON A RENDELLENES ÉS A FEHÉR-HOLLÓK ALKOTMÁNYÁBAN: HADÜZENETNEK TEKINTIK A KK-K TÁMADÁSÁT,MÉGIS ÖT (5) TÁMADÁST INDÍTOTTAK A HOLLÓK KK-I ELLEN. A PROVOKÁCIÓ CÉLJA A HOLLÓK LEVÁLASZTÁSA A RENDELLENESRŐL. EZÉRT TÖRTÉK FEL A HOLLÓK KASTJAIT, KUKÁZTÁK KI ŐKET, SZÜNTETETTÉK MEG A SZÖVIJÜKET. CSAK HÁT ETTŐL A KÉT CSAPAT NEM MENT EGYMÁSNAK, ÉPP HOGY JOBBAN ÖSSZETÖMÖRÜLTEK. MONDHATNI:EZ NEM JÖTT BE...
  És most azért írogattok újabb és újabb halott ACC-ból, másodkariból ilyen grófnő helenkés, én rég nem játszokos kitalációkat, mert nem tudjátok, hogyan gyertek ki saját arcotok elvesztése nélkül a mocsárból...
  Torgyán József, a néhai, ilyen szituációkban szokott felugrani ellenzéki vezérszónoki helyéről a magyar országgyűlésben, és jó hangosan odavágni a 'vezér' arcába, hogy 'a kormány monnyon le'.
  Grófnő helen, bárki is lakik abban a kastiban, sztem fogadd meg a tanácsot, mondj le a másodkaridról, gyere ide a sajátoddal, hirdesd abból a tutit,  vagy vonulj kolostorba...
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 223
  szerkesztette ezt: 02.08.2020
  Még 1, ha már történelem órát szeretnél tartani, akkor elevenítsd fel a deres és a szakaszos korszakot,amikor zsarolták a derest,kényszerhelyzetbe tették őket, becsicskáztatták őket, és hogy most milyen szépen összegyűlt a mocsok nálatok, óriási az egyetértés:)))
  Tehát te ne ítélkezz, mert ugyanolyan csicskák maradtatok.
  Helen, kedves dereses  tábornok,az éremnek 2 oldala van, ne csak az egyiket nézd, és bennem még mindig több az igazmondás és a becsület , mint benned.

  Mellesleg, olvass és értelmezz, ne egy dolgot ragadj ki a hozzászólásomból:

  Sziasztok:))

  Látom sokan azért nem pihennek, és nem élvezik a nyarat vagy csak simán kiszakad a valóságba kis időre:))

  Vissza olvasva, és a sokadik topic már ebben a témában, bennem csak egy-két kérdést vet fel.

  1x-
  Elindult ugye egy Összefogás kezdeményezés, a Deres mozgatásával, amit az Armageddon előretolásával intézett, és egy megállapodás 9 szövetség között, és egy keret a játszhatóbb játék kedvéért, amit el is fogadtak.
  Ami persze a szerver szövetségeire nézve, nem mindenkinek volt előnyös, csak a Top szövetségeknek.

  Ezek a keretek meg is dőltek pár hét alatt, mivel a kezdeményező és alapító szövetségek, rövid időn belül folyamatosan megsértettek a szerveren játszó szövetségekkel szemben.

  Ennek ellenére a 9 szövetség, amiben megállapodtak, azokat próbálták egymás között betartani.
  Mi is volt az egyik  legfontosabb megállapodás???
  Hogy 1 szövetség, egynél több szövetséggel ne háborúzzon, , abban az esetben a többi szövetség fellép ellene.

  A rendellenes és A Hollók ezeket maradéktalanul betartották, ellenfeleink?????????no komment...
  Nyilvánvalóvá is vált, hogy a kezdeményezés csak addig volt fontos pár szövetségnek, azaz pár játékosnak,amíg az érdeküket szolgálta és a biztonságukat.
  Egyet viszont tudok és tudunk,mi mindig itt leszünk, és szó nélkül nézzük végig ha valamelyik szövetséggel ez történik majd, mert fog, abban biztosak lehettek.

  2x.
  Amikor a kamu drágakő és társa betette a lábát a deresbe, kirobbantották a háborút, beletolt pár milliót, azt hitte, hogy megváltják a szervert, aztán rájöttek, hogy édes kevés a pénzük, és nem azért, mert itt többet tettek volna bele a társaink.
  Rá is jött a Deres és az Arma is, így valamelyik szövetségből, tönkretettek pár accot, és nem kell belemenni,hogy  technikailag nem lehet, de,lehet, gerinc , becsület nélkül bármit.
  Most már nem is játszanak, szakadt gepárd társuk  és pár boldogtalan ember viszi az accokat, költözködnek, mert meg akarja mutatni, hogy ő-ők valakik....a Goodgame-ban, becsület és gerinc nélkül itt is senki-senkik vagytok.

  Az ellenfeleink kifosztottak , tönkretettek A Hollókban erős várakat, ahogy Tom-ét is, aki isten tudja miért a Deresben van.
  Ha valakit , valakiket ennyire meg lehet vezetni, megérdemli, miért is tette volna tönkre a paktumosát vagy játékostársa kastélyát a szövetségünk???hogy kimeneküljünk a háborúból?????
  Feladtuk a háborút?békét kértünk?
  Folytatjuk a háborút, és nem fog ez a szövetség szétesni és a süllyesztőbe kerülni, miért is???
  Mert mindig is egy egyenes, kitartó  és gerincesebb szövetség lesz, aki valóban kitart akár a paktumosai mellett és a játékostársaik mellett is.
  Annyi döglött accot és szövetséget vontatok már bele, hogy exel táblázat kell ,hogy eligazodjatok.
  És ez mindig is a ti szégyenetek marad, hogy az 1vs1 háborút nem bírtátok, csak így  próbálnátok megnyerni egy háborút, remélem azért tudtok tükörbe nézni, hogy közben nem köpitek magatokat szembe.


  Hajrá MI:)))
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 223
  szerkesztette ezt: 02.08.2020
  Sziasztok:))

  Látom sokan azért nem pihennek, és nem élvezik a nyarat vagy csak simán kiszakad a valóságba kis időre:))

  Vissza olvasva, és a sokadik topic már ebben a témában, bennem csak egy-két kérdést vet fel.

  1x-
  Elindult ugye egy Összefogás kezdeményezés, a Deres mozgatásával, amit az Armageddon előretolásával intézett, és egy megállapodás 9 szövetség között, és egy keret a játszhatóbb játék kedvéért, amit el is fogadtak.
  Ami persze a szerver szövetségeire nézve, nem mindenkinek volt előnyös, csak a Top szövetségeknek.

  Ezek a keretek meg is dőltek pár hét alatt, mivel a kezdeményező és alapító szövetségek, rövid időn belül folyamatosan megsértettek a szerveren játszó szövetségekkel szemben.

  Ennek ellenére a 9 szövetség, amiben megállapodtak, azokat próbálták egymás között betartani.
  Mi is volt az egyik  legfontosabb megállapodás???
  Hogy 1 szövetség, egynél több szövetséggel ne háborúzzon, , abban az esetben a többi szövetség fellép ellene.

  A rendellenes és A Hollók ezeket maradéktalanul betartották, ellenfeleink?????????no komment...
  Nyilvánvalóvá is vált, hogy a kezdeményezés csak addig volt fontos pár szövetségnek, azaz pár játékosnak,amíg az érdeküket szolgálta és a biztonságukat.
  Egyet viszont tudok és tudunk,mi mindig itt leszünk, és szó nélkül nézzük végig ha valamelyik szövetséggel ez történik majd, mert fog, abban biztosak lehettek.

  2x.
  Amikor a kamu drágakő és társa betette a lábát a deresbe, kirobbantották a háborút, beletolt pár milliót, azt hitte, hogy megváltják a szervert, aztán rájöttek, hogy édes kevés a pénzük, és nem azért, mert itt többet tettek volna bele a társaink.
  Rá is jött a Deres és az Arma is, így valamelyik szövetségből, tönkretettek pár accot, és nem kell belemenni,hogy  technikailag nem lehet, de,lehet, gerinc , becsület nélkül bármit.
  Most már nem is játszanak, szakadt gepárd társuk  és pár boldogtalan ember viszi az accokat, költözködnek, mert meg akarja mutatni, hogy ő-ők valakik....a Goodgame-ban, becsület és gerinc nélkül itt is senki-senkik vagytok.

  Az ellenfeleink kifosztottak , tönkretettek A Hollókban erős várakat, ahogy Tom-ét is, aki isten tudja miért a Deresben van.
  Ha valakit , valakiket ennyire meg lehet vezetni, megérdemli, miért is tette volna tönkre a paktumosát vagy játékostársa kastélyát a szövetségünk???hogy kimeneküljünk a háborúból?????
  Feladtuk a háborút?békét kértünk?
  Folytatjuk a háborút, és nem fog ez a szövetség szétesni és a süllyesztőbe kerülni, miért is???
  Mert mindig is egy egyenes, kitartó  és gerincesebb szövetség lesz, aki valóban kitart akár a paktumosai mellett és a játékostársaik mellett is.
  Annyi döglött accot és szövetséget vontatok már bele, hogy exel táblázat kell ,hogy eligazodjatok.
  És ez mindig is a ti szégyenetek marad, hogy az 1vs1 háborút nem bírtátok, csak így  próbálnátok megnyerni egy háborút, remélem azért tudtok tükörbe nézni, hogy közben nem köpitek magatokat szembe.


  Hajrá MI:)))

  Végig olvasni amiket összehordasz, válaszolni bármelyikre is,,felesleges, hazugságra ,butaságra, csak hazugsággal lehetne válaszolni.

  Értelmezz, olvass, és ha nincs közöd hozzá, ne szólj bele,  elég szépen küldözgetted a leszedőket te is pár hónapja.
  Még egy fontos dolog, ha valaki egy játékban hazudik , arc, név nélkül, és ennyire érzékenyen érinti mit csinált évekkel ezelőtt pár játékos a szerveren,akkor  óriási személyiség zavarokkal küszködhetsz.
  Írhatsz értelmesen , másolhatsz, de nem az volt a téma.
  Árulásból, hazugságból órát, máshol tartanak, nem itt.

  DiamondStar1972 @ hu 2
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 398
  Nem csak akartok. Fogtok. Valaki amúgy tényleg nagyon szereti a feljelent gombot nyomogatni :D
 • Samak (HU2)Samak (HU2) HU2 Bejegyzések: 81
  Persze-persze, az én hibám :) Én nyomogattam a pirosokat is :) Ne már :) Ütöttetek ti is mindenkit, szóval ezt a részt ugorjuk szerintem, tudja úgyis mindenki, hogy mi történt. De persze rizsa, meg mese, meg süket duma, amit mi írunk. Akkor miért van az, hogy a saját tagságotok sem hisz nektek? Miért van az, hogy inkább elmennek az emberek tőletek? Húzó emberek, még a diplomatátok is? Kicsit már túl sok ember gondolja ezt másképp, a szövetségeden belül is... De persze Glad miatt lett szerverháború, mert te ezt állítod :) Nem azért, mert belekormányoztátok magatokat meg az Armát az 1v1 háborúba :) Persze ez is csak mese, meg rizsa, és nem a tények :)

  Samak @ hu 2
Sign In to comment.