Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon

kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 197
szerkesztette ezt: 16.11.2020 itt: Szövetség hírek
Az áprilisban kezdődő háború 2v2-vel indult,ezt mindenki tudja,de előtte a holló már háborúban állt az Ellenállás nevű szövetséggel akik költözésről híresek. nemrégiben a hollót az ellenoldalon lévő tagok közül többen 1,5 óra leforgása alatt teljesen lenulláztak 4 hollós tagot,ez nem vádaskodás hanem tény. Ezért a holló ideiglenesen tűszünetet kért,a károk helyrehozataláig. így a Rendellenes 3v1-be folytatja a háborút azóta is. Érdekes módon így se tudták meghátrálásra kényszeríteni a szerver legerősebb szövetségét :smile: viszont több dereses tag került védelem és galamb alá a 3v1 során :) Az armageddont nem említeném mert láthatólag semmi harcerejük nem maradt. ezt III.istván alá is támasztotta egy másik topicban. Továbbá nagyon érdekes hogy a Rendellenes a 3 szövetség ellenében is megfogja nyerni a szamuráj eventet amíg a deres és az arma a top20-at súrolják mivel galamb és védelem alatt nem tudnak eventezni. az idő halad tovább,samak tagsága hamarosan feladja az event elvonú kúrát és ott hagyják a szerelmes gerle párt (Okt-Samak).

Post edited by BM Yoda on
«1343

Hozzászólások

 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 197
  leviúr! neked óriási belátásod lehet a dolgokba mivel a te szövetséged is aktívan részt vesz a háborúban..ja nem :) 

  templar kérlek akkor segíts az armageddonnak hogy megnyerják az eventet:)) biztos könnyű lesz más szerverről :)
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 197
  nyirfa (HU2) mondta:
  A számok valóban nem hazudnak.

  Rendellenes galambos kastélyok (15 db): 
  AdventurerEmi
  Baloghné Tóth R
  ferencm
  Hőszotyka
  HPisti
  kicsi12
  Kinizsi20
  Netti
  Piró1966
  sahrazad
  sárga csibe
  Sir Sir
  Tamás1954
  tom44
  vsiivz

  A Deresben ennek a harmada (gyengébbek kedvéért 5 db) van. 
  Rendellenes érdeme per pillanat: 1649 , a Deresnek 2710 érdeme van. 
  Az utóbbi 4 eventből a Deres 3-at megnyert, egyszer 2. volt. A Rendellenes meg pl a legutóbbiban a 10-ben sem volt. 
  Ezek tények, nem ferdítések, hazugságok.
  Ezt egy Deres játékos írta, nem pedig egy tizedik, huszadik kastélyából írta valaki, mint kántorka. A Topic indítójának az írásaiban ennyi igazság van, mint ebben. 
  ebből 10 kast már a háború előtt is galamb alatt volt :) 
  nagyon felvágsz vele hogy megnyertetek pár eventet,de ez valahgy sántít....az előző nomádot nem ti nyertétek,hanem duzuék vagy mengiék,nem emlékszem már ki rajtolt a végére. szóval itt megbukott az a feltevésed hogy az elmúlt 4 eventet nyertétek :)
  megpróbálhatnál néha úgy hazudni hogy ne bukj le :) 
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 197
  szerkesztette ezt: 22.06.2020
  Köszönjük malac!
  nem rendellenes tag vagyok :)
  viszont megvan már ki törte fel a karikat,egy dereses.
 • egy játékos (HU2)egy játékos (HU2) HU2 Bejegyzések: 107
  nyaralósos  szezon van

  nem mindenki a gép előtt  rejszol egész nap

  vannak akik szabira  menenk, me  dolgozó  emberek

  na  ők ilynekor  mennek nyaralni

  szerintem ezért  van ilynekor  több inaktív acc  mint  az év bármely  pontján:)
 • Templar (IN1)Templar (IN1) IN1 Bejegyzések: 14
  szerkesztette ezt: 22.06.2020
  nyirfa (HU2) mondta:
  A számok valóban nem hazudnak.

  Rendellenes galambos kastélyok (15 db): 
  AdventurerEmi
  Baloghné Tóth R
  ferencm
  Hőszotyka
  HPisti
  kicsi12
  Kinizsi20
  Netti
  Piró1966
  sahrazad
  sárga csibe
  Sir Sir
  Tamás1954
  tom44
  vsiivz

  A Deresben ennek a harmada (gyengébbek kedvéért 5 db) van. 
  Rendellenes érdeme per pillanat: 1649 , a Deresnek 2710 érdeme van. 
  Az utóbbi 4 eventből a Deres 3-at megnyert, egyszer 2. volt. A Rendellenes meg pl a legutóbbiban a 10-ben sem volt. 
  Ezek tények, nem ferdítések, hazugságok.
  Ezt egy Deres játékos írta, nem pedig egy tizedik, huszadik kastélyából írta valaki, mint kántorka. A Topic indítójának az írásaiban ennyi igazság van, mint ebben. 
  Kedves Nyírfa!
  Lécci, engem vonjál ki a Rendellenes-galamblista létszámából.
  Galambom oka nem a 'háború elöli menekülés', szimplán és egyszerűen szabadságon vagyok:DDD
  Ha bárki visszaolvassa azt a nagyon hosszú topicot, amiben eredetileg a háború eseményeit listáztuk, ott egy III. Istvános beszólogatós poszt után megtalálja az én azon bejegyzésemet, amiben valamikor május vége-június eleje körül leírtam, hogy június 16-tól galamb alatt leszek.
  Megígértem, megcsináltam...
  Oka nagyon egyszerű, külföldön élek, egy éve nem voltam idehaza, Néhány napja megérkeztem Magyarországra. Konkrétan a Nógrád megyei Nógrád községbe, közvetlen rálátással két gyönyörűséges hegyünkre(Nagy-Hideg, Csóványos). Amíg itthon vagyok, eszem Bözsi néni baracklekváros palacsintáját, elmentem szüleim, testvéreim sírjához, meglátogattam rokonaimat és barátaimat. Napjaim békés beszélgetésekkel, borozgatással és nem háborús játékkal telnek.
  Július 15-én utazok Skóciába, ahol 1 hónapot maradunk, s ha csak ott nem adódik valami rangos program (tea a királynőnél vagy hasonló:DDD), akkor ledobom a galambomat és csatasorba állok.
  Ezzel magyarázatot adtam a galambomra, neked, Kedves Nyírfa. Nyilván elég kimerítő magyarázat lehet, ha Te, a harcos nők legharciasabbja, a háborút eddig már legalább 3szor megnyerő  III. Istvánhoz hasonlóan védelmi csarnok alól háborúzol:DDD
  Amúgy az általad felsorolt játékostársaim nagyobbik része már a háború ELŐTT is galambos volt, aminek egyedül a járványhoz volt köze. A járvány múlóban, remélem, egy-két társunk is visszatér, hamarosan:)
  Kántorkát meg ne bántsd, okosabb ő mindannyiunknál:DDD
  Rég nem jutott háborús hírekhez, és mindössze egy célja van, a hallgató háborúzó feleket próbálja féligazságai/félhazugságai segítségével rávenni, hogy ide kiírjanak néhány kurrens háborús pletykát...és lám-lám, sikerült is neki, mert Te, kedves Nyírfa, bedőltél neki, csak úgy ontod a jobbnál-jobb dereses híreket, oszt máris elkezdődött egy újabb számháború...
  Egy teljes hírfolyam, latest News, breaking news...hogy stílszerű legyek. Ma este már nem kell se TV2-őt, se RTL Klub-ot, de még BBC-t se néznie senkinek friss hírekért, sőt az Aldzsazirát se, anélkül is mindenki tisztában van az egy fazékra jutó tojógalambok számával.
  Jut is eszembe, Sah-poszt nincs meskete nélkül, Te, Kedves Nyírfa, ezt pontosan tudod, hisz a Te csúsztatásaid hozták elő két évvel ezelőtt belőlem a bennem szunnyadó mesélőkedvet:DDD
  No a mai meskete:
  Amíg szabadságon vagyok, jut némi időm, hogy régi adósságaimat az olvasás terén (mert ahhoz, hogy írjak, olvasnom is kell) pótoljam. Mostanság éppen Alfred Brehm állatos könyveit nézegetem, a madarasokat is, meg az emlősökről szólókat is. Azt a felfedezést tettem, hogy sokan, tévesen, azt hiszik, a sakál és a dögkeselyű két nagyon nagyon különböző állat.
  Mert ugye a dögkeselyűnek két lába és két szárnya van, a sakálnak meg 4 lába. Előbbi repül, utóbbi meg fut. Előbbi tojásokat rakó madár, utóbbi elevenszülő állat. Szóval a föld biológiai diverzifikációjában elég messze állnak egymástól.
  De aztán lapozgatva a Brehm-könyveket, rá kellett jönnöm, hogy a sakál és a dögkeselyű valójában nagyon is hasonlóak.
  Mindketten kitartóan üldözik a prédájukat, akár napokig képesek a nyomukban járni, lesből és gusztustalan módszereket használva támadnak,  aztán  addig üldögélnek a közelben, amíg a préda le nem gyengül eléggé, hogy veszélytelenül lehessen átharapni a torkát. No, ekkor a sakál is és a dögkeselyű is odaóvakodik és jó nagyokat harap ki a még élő prédából. Persze  megesik,hogy tévednek, hogy a harapások felszítják a prédának gondolt állat harci kedvét. Ilyenkor a sakál is, a dögkeselyű is könnyen szerezhet sérülést. És a természet csodája, hogy ők ketten máris illaberek, otthagyják a veszélyessé vált prédát, és amelyikőjük sértetlen maradt, az üldözni kezdi a másikat. A sakál a dögkeselyűt vagy épp fordítva.
  Ugyanolyan kitartással, ahogy korábban a prédát üldözték.
  Így aztán ha valaki okosan olvassa Brehm könyveit, az tudja, hogy se a sakálnak se a dögkeselyűnek nem érdemes előre a medve bőrére innia...amúgy meg, ahogy írtam már korábban, a mi Macink, csak most kezd brummogni...
  "Amúgy az általad felsorolt játékostársaim nagyobbik része már a háború ELŐTT is galambos volt"
  igen, kicsi12, hpisti,netti,vsiivz,tamás1954,tom44,adventureremi,sárga csibe, hőszotyka, ők mind nem is oly rég lettek galambosak :)) Sir Sir már előtte is galambos volt, ahogyan Piro1966, ferencm is :) az utolsó sorhoz meg annyit, hogy a ti macitok max azért brummog mert költi a pénzét és semmit sem ér vele :P
  Post edited by BM Rot on
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 420
  Nah, Okoska, Ügyike meg a többiek is megjöttek:DDD
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 420
  Kedves Templár!
  Mondom, nyaralok, lassan esett le, hogy Te nem olvasod Brehm könyvét. Akkor kiírom ide: maci alatt nem Gladot értettem...amúgy meg, bánja kánya (még egy állat Brehm-könyvéből), ha költeni akarja, költse Glad a pénzét, gazdagodjon a GGE, virágozzon minden virág (Karl Linné könyve eligazít, mi tekinthető virágos növénynek), ha meg nem akarja költeni, akkor ne költse Glad, ki-ki csináljon a bukszájával, bankkártyájával amit akar, Glad is, Nyírfa is, III. István is...ha esetleg rájuk gondoltál:DDD...amikor épp nem költik, akkor jöttök ilyen galambászati számmisztikával elő, mert nem találtok jobb játékot...javaslom, másszatok inkább hegyet, ott van fű, fa, virág, brummogó maci, miegymás:DDD E célból szívesen látlak benneteket a Csóványos lábainál, tudunk lovat is kölcsönözni ( a ló is egy állat, Brehm szerint, a Rózsi nevű pedig még gondolkodni is tud, szerinte 'minden állat egyenlő'...), és jut Bözsi néni barcklekváros palacsintájából is nektek. Csak készüljetek fel, mert kicsit sok itt a szúnyog...a fenébe, hát még egy állat. Micsoda szép nap ez a mai:DDD
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • egy játékos (HU2)egy játékos (HU2) HU2 Bejegyzések: 107
  nyirfa (HU2) mondta:
  A számok valóban nem hazudnak.

  Rendellenes galambos kastélyok (15 db): 
  AdventurerEmi
  Baloghné Tóth R
  ferencm
  Hőszotyka
  HPisti
  kicsi12
  Kinizsi20
  Netti
  Piró1966
  sahrazad
  sárga csibe
  Sir Sir
  Tamás1954
  tom44
  vsiivz

  A Deresben ennek a harmada (gyengébbek kedvéért 5 db) van. 
  Rendellenes érdeme per pillanat: 1649 , a Deresnek 2710 érdeme van. 
  Az utóbbi 4 eventből a Deres 3-at megnyert, egyszer 2. volt. A Rendellenes meg pl a legutóbbiban a 10-ben sem volt. 
  Ezek tények, nem ferdítések, hazugságok.
  Ezt egy Deres játékos írta, nem pedig egy tizedik, huszadik kastélyából írta valaki, mint kántorka. A Topic indítójának az írásaiban ennyi igazság van, mint ebben. 
  Kedves Nyírfa!
  Lécci, engem vonjál ki a Rendellenes-galamblista létszámából.
  Galambom oka nem a 'háború elöli menekülés', szimplán és egyszerűen szabadságon vagyok:DDD
  Ha bárki visszaolvassa azt a nagyon hosszú topicot, amiben eredetileg a háború eseményeit listáztuk, ott egy III. Istvános beszólogatós poszt után megtalálja az én azon bejegyzésemet, amiben valamikor május vége-június eleje körül leírtam, hogy június 16-tól galamb alatt leszek.
  Megígértem, megcsináltam...
  Oka nagyon egyszerű, külföldön élek, egy éve nem voltam idehaza, Néhány napja megérkeztem Magyarországra. Konkrétan a Nógrád megyei Nógrád községbe, közvetlen rálátással két gyönyörűséges hegyünkre(Nagy-Hideg, Csóványos). Amíg itthon vagyok, eszem Bözsi néni baracklekváros palacsintáját, elmentem szüleim, testvéreim sírjához, meglátogattam rokonaimat és barátaimat. Napjaim békés beszélgetésekkel, borozgatással és nem háborús játékkal telnek.
  Július 15-én utazok Skóciába, ahol 1 hónapot maradunk, s ha csak ott nem adódik valami rangos program (tea a királynőnél vagy hasonló:DDD), akkor ledobom a galambomat és csatasorba állok.
  Ezzel magyarázatot adtam a galambomra, neked, Kedves Nyírfa. Nyilván elég kimerítő magyarázat lehet, ha Te, a harcos nők legharciasabbja, a háborút eddig már legalább 3szor megnyerő  III. Istvánhoz hasonlóan védelmi csarnok alól háborúzol:DDD
  Amúgy az általad felsorolt játékostársaim nagyobbik része már a háború ELŐTT is galambos volt, aminek egyedül a járványhoz volt köze. A járvány múlóban, remélem, egy-két társunk is visszatér, hamarosan:)
  Kántorkát meg ne bántsd, okosabb ő mindannyiunknál:DDD
  Rég nem jutott háborús hírekhez, és mindössze egy célja van, a hallgató háborúzó feleket próbálja féligazságai/félhazugságai segítségével rávenni, hogy ide kiírjanak néhány kurrens háborús pletykát...és lám-lám, sikerült is neki, mert Te, kedves Nyírfa, bedőltél neki, csak úgy ontod a jobbnál-jobb dereses híreket, oszt máris elkezdődött egy újabb számháború...
  Egy teljes hírfolyam, latest News, breaking news...hogy stílszerű legyek. Ma este már nem kell se TV2-őt, se RTL Klub-ot, de még BBC-t se néznie senkinek friss hírekért, sőt az Aldzsazirát se, anélkül is mindenki tisztában van az egy fazékra jutó tojógalambok számával.
  Jut is eszembe, Sah-poszt nincs meskete nélkül, Te, Kedves Nyírfa, ezt pontosan tudod, hisz a Te csúsztatásaid hozták elő két évvel ezelőtt belőlem a bennem szunnyadó mesélőkedvet:DDD
  No a mai meskete:
  Amíg szabadságon vagyok, jut némi időm, hogy régi adósságaimat az olvasás terén (mert ahhoz, hogy írjak, olvasnom is kell) pótoljam. Mostanság éppen Alfred Brehm állatos könyveit nézegetem, a madarasokat is, meg az emlősökről szólókat is. Azt a felfedezést tettem, hogy sokan, tévesen, azt hiszik, a sakál és a dögkeselyű két nagyon nagyon különböző állat.
  Mert ugye a dögkeselyűnek két lába és két szárnya van, a sakálnak meg 4 lába. Előbbi repül, utóbbi meg fut. Előbbi tojásokat rakó madár, utóbbi elevenszülő állat. Szóval a föld biológiai diverzifikációjában elég messze állnak egymástól.
  De aztán lapozgatva a Brehm-könyveket, rá kellett jönnöm, hogy a sakál és a dögkeselyű valójában nagyon is hasonlóak.
  Mindketten kitartóan üldözik a prédájukat, akár napokig képesek a nyomukban járni, lesből és gusztustalan módszereket használva támadnak,  aztán  addig üldögélnek a közelben, amíg a préda le nem gyengül eléggé, hogy veszélytelenül lehessen átharapni a torkát. No, ekkor a sakál is és a dögkeselyű is odaóvakodik és jó nagyokat harap ki a még élő prédából. Persze  megesik,hogy tévednek, hogy a harapások felszítják a prédának gondolt állat harci kedvét. Ilyenkor a sakál is, a dögkeselyű is könnyen szerezhet sérülést. És a természet csodája, hogy ők ketten máris illaberek, otthagyják a veszélyessé vált prédát, és amelyikőjük sértetlen maradt, az üldözni kezdi a másikat. A sakál a dögkeselyűt vagy épp fordítva.
  Ugyanolyan kitartással, ahogy korábban a prédát üldözték.
  Így aztán ha valaki okosan olvassa Brehm könyveit, az tudja, hogy se a sakálnak se a dögkeselyűnek nem érdemes előre a medve bőrére innia...amúgy meg, ahogy írtam már korábban, a mi Macink, csak most kezd brummogni...
  No és  milyen a málna  termés?:D

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt