Főoldal Hungarian Kérdések a játékkal kapcsolatban Tippek és Trükkök

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Hasznos tippek a játékban!

Deathwing17 (HU2)Deathwing17 (HU2) HU2 Bejegyzések: 36
szerkesztette ezt: 04.06.2020 itt: Tippek és Trükkök

1. Sose add meg senkinek se a jelszavad, mert ha vissza élnek vele a support nem fogja megtéríteni. A legjobb barátodnak se add meg vagy éppen a szomszédodnak se hogy dél előtt nyomja már meg neked a nomádot, ha már amúgy sincs szamu.

2. Üsd a rablóbáró tornyokat! (Kelleni fog a rubin galambra)

3. [Ezt a pontot inkább kiveszem nehogy megtegyék ellenem a szükséges jogi lépéseket]

4. Ha van minimum 20-30 hullakastélyod (teljesen véletlenül) akkor azt tedd le egy pihenőbe ne pedig az anyaszöviben tárold 1m alatti fosztással :)

5. Ha esetleg te egy sokkal nyugodtabb játékot szeretnél játszani ahol minden békés és senki se ellenségeskedik ajánlom hogy kezdj el egy virtuális farmot vagy állatkertet :D

Igazán nincs mit a tippek végett :)

Hozzászólások

 • kőrisliget (HU2)kőrisliget (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
  Mit lehet tenni, ha gép lefagyasztja az élelemtermelést?
 • Sheep (HU2)Sheep (HU2) HU2 Bejegyzések: 35
  Elolvasni a fórumot, hisz Rot kiírta, hogy ideiglenes, amíg megoldanak egy problémát, illetve azt is kiírta, hogy meddig tart.

 • cszsiga (HU2)cszsiga (HU2) HU2 Bejegyzések: 5
  Nem tudok alakváltókat támadni. A hibaüzenet: "Túl sok egység található a szárnyon. Egy egységlimitet növelő felszerelés elhasználódott. Távolíts el csapatokat, hogy támadhass!"
  Mi a megoldás?
 • Mizo (HU2)Mizo (HU2) HU2 Bejegyzések: 45
  Ne gyűjtögess építési és fejlesztési zsetont, gondolj bele mire összeraksz annyit, hogy mind 3 erődödben meglesz a 15 ös barakk, a 8 as raktár, veszel rubint, kiépíted a 3 as várárkot, felhúzod a 10 es őrtornyot, a 3 as szintű istállót, kimaxolod a pékséget jó kis rubinért, távolin kínlódsz hónapokon át, hogy hazahozz zsetonokat kifejleszted a 7 es tornyokat, a várkaput...Ugyan már, a GGE nem foglalkozik a te munkád védelmével, mindezt a sok befektett pénzt, időt, játékot/munkát 24 óra alatt elveheted otthagyja neked az erődben, csak be kell költöznöd, vedd el másét, és nem kell hónapokig kínlódni...Rosszul hangzik, tisztességtelen? Ez a GGE, minek is fejlesszen bárki bármit is? Egyáltalán mit vártok el, minek nyomjuk a ligát, ha a keservesen összeszedett zsetonokból vásárolt fejlesztéseket csak így egyszerűen le lehet nyúlni? El kéne jutni oda, hogy erődöt nem lehet levenni, ennyi erővel azt is tehetnénk, hogy rommá verjük valaki várát az megszűnik, kezdje előlről, biztos sokan akarnák ezt a játékot. 

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt