FŇĎoldal‚Äļ Humor √©s sz√≥rakoz√°s

√öj moder√°torokra van sz√ľks√©g√ľnk!


Moder√°torCsapatunkba folyamatosan keres√ľnk tehets√©ges embereket. Azaz √©ppen t√©ged! Ha √ļgy gondolod, tudn√°l nek√ľnk seg√≠teni a szervez√©sben √©s a t√°j√©koztat√°sban a k√∂z√∂ss√©g√ľnk sz√°m√°ra, √©s k√∂zben a sz√≥rakoztat√≥ oldaladat is megfelelŇĎen tudod haszn√°lni, k√©rj√ľk, jelentkezz. A f√≥rumon, a bejelent√©sekkel k√∂zz√©tett kulisszatitkokn√°l, a Discordon √©s a k√∂z√∂ss√©gim√©dia-csatorn√°inkon is sz√ľks√©g√ľnk van emberekre.


Ha felkeltett√ľk az √©rdeklŇĎd√©sedet, kattints IDE.

ūüéĀ F√≥rumverseny: Fogad√°si j√°t√©k - 2020. j√ļnius ūüéĀ

BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 391
szerkesztette ezt: 01.06.2020 itt: Humor és szórakozás

Sziasztok Fórumozók!

A f√≥rumversenyen val√≥ r√©szv√©tel elŇĎtt olvass√°tok el a verseny le√≠r√°s√°t ITT.

A j√ļniusi f√≥rumverseny egy fogad√°si j√°t√©k, amelyhez egy r√∂vid t√∂rt√©net is kapcsol√≥dik. Megold√°sk√©nt 3 j√°t√©kbeli karakter neve k√∂z√ľl kell egyet kiv√°lasztani ami nektek tetszik √©s ezt a nevet elk√ľldeni hozz√°sz√≥l√°sban. Ezzel r√° fogadtok. A 3 karakter k√∂z√ľl az egyikre fogad√≥k k√∂z√ľl 1 db v√©letlenszerŇĪen kiv√°lasztott j√°t√©kosnak 30.000 rubint √©s a 300 k√∂zrendes a K√∂z√∂ss√©g Tr√≥nja d√≠szt√°rgy ker√ľl kisorsol√°sra. Egy m√°sik karakterre fogad√≥k k√∂z√ľl 2 db v√©letlenszerŇĪen kiv√°lasztott j√°t√©kos 20.000-20.000 rubint nyerhet. A harmadik karakterre fogad√≥k k√∂z√∂tt pedig 3 db j√°t√©kos 10-10 ezer rubint nyerhet. Azt, hogy melyik lehetŇĎs√©g melyik karakterhez tartozik, csak a verseny v√©g√©n fog kider√ľlni.
SY1QlJfpng

"Sziasztok Várurak és Várhölgyek!

Fiorella HercegnŇĎ vagyok √©s a seg√≠ts√©gedet k√©rem egy igen bonyolult k√©rd√©sben! A birodalom elŇĎkelŇĎ nagyurai √©rtem vetekednek √©s nem tudok d√∂nteni, hogy melyik√ľk mellett √©lhetn√©m le boldogs√°gban az √©letem. H√°rom h√≥dol√≥m is van, akiket √©n is kedvelek √©s akiknek sz√≠vesen lenn√©k a t√°rsa egy √©leten √°t, viszont csak egyik√ľket v√°laszthatom √©s ez nagyon neh√©z d√∂nt√©s.
Az egyik h√≥dol√≥m Lumbricus, a h√≠rn√∂k aki mindig elk√°pr√°ztat a tud√°s√°val, hogy a birodalom nagy h√≠reit kor√°bban tudja, mint b√°rki m√°s. Egy tiszta sz√≠vŇĪ nagy√ļr, aki mellett biztosan nagyon boldog lenn√©k.
Rajong √©rtem Ursidae Grimbert is √©s ŇĎ a legerŇĎsebb nagy√ļr akit ismerek. Mindig csod√°lattal figyelem, hogy milyen elsz√°nts√°ggal harcol a gonosz Leopolddal √©s csatl√≥saival. Az ŇĎ erŇĎs karjai k√∂z√∂tt biztos, hogy mindig biztons√°gban √©rezn√©m magam.
A harmadik jel√∂ltem, Ulrich gener√°lis pedig a leghat√°rozottabb hadvez√©r akit ismerek. Amellett, hogy rendk√≠v√ľl j√≥l forgatja a kardot √©s j√≥l √°tgondolt strat√©gi√°j√°val biztosan gyŇĎzelemre viszi katon√°it, egy nemes lelkŇĪ nagy√ļr, aki mellett szint√©n boldogs√°gban √©lhetn√©m az √©letem.
EgyszerŇĪen nem tudok d√∂nteni, hogy melyik√ľket v√°lasszam. Mindh√°rom nagy√ļr mellett igaz√°n boldognak √©rzem magam, viszont k√∂z√ľl√ľk csak egy valakit v√°laszthatok, akivel a legboldogabb √©letet √©lhetem majd. Szerinted melyik√ľk illene hozz√°m legink√°bb?"

SY1QlJfpng

"DicsŇĎs√©ges nagyurak √©s v√°rh√∂lgyek!

Biztos vagyok benne, hogy sokan ismertek m√°r, hiszen √©n vagyok az, Lumbricus, a h√≠rn√∂k√∂t√∂k, akitŇĎl a birodalomban t√∂rt√©nŇĎ legfontosabb esem√©nyekrŇĎl mindig a lehetŇĎ leghamarabb megkapj√°tok a leghitelesebb √©s legpontosabb inform√°ci√≥kat. Mindig is igyekeztem, hogy naprak√©sz inform√°ci√≥immal a seg√≠ts√©getekre legyek, viszont most nekem lenne sz√ľks√©gem a Ti seg√≠ts√©getekre...
A kedves Firorella hercegnŇĎ sz√≠v√©t szeretn√©m megh√≥d√≠tani, de ez nem egyszerŇĪ, mivel b√°r a kapcsolatunk rendk√≠v√ľl szoros, rajtam k√≠v√ľl t√∂bb h√≥dol√≥ja is van m√©g √©s nem szeretn√©m, ha valaki m√°s lecsapna r√°. Sz√°momra ez nagyon fontos lenne, ez√©rt arra szeretn√©lek k√©rni, hogy seg√≠ts abban, hogy ez beteljesedhessen. T√°mogass engem, hogy a hercegnŇĎ t√∂bbre tartson m√°sik k√©t udvarl√≥j√°n√°l √©s engem v√°lasszon.
H√°l√°m jel√©√ľl az eddigiekn√©l is nagyobb h√≠reket juttatok majd el hozz√°d az eddigin√©l is r√∂videbb idŇĎ alatt √©s emellett a megtakar√≠tott rubinjaimat is felaj√°nlom az engem t√°mogat√≥¬†kedves v√°rurak √©s v√°rh√∂lgyek sz√°m√°ra. Nem fogod megb√°nni, ha ebben az apr√≥s√°gban, de sz√°momra igaz√°n fontos dologban seg√≠tesz nekem.

Köszönettel,
Lumbricus, a Hírnök"

SY1QlJfpng


"Tisztelt Hölgyek és Urak!

Ursidae Grimbert vagyok, a berimondi medve frakci√≥ neves vez√©re. Sok sz√©p csat√°t v√≠vtunk m√°r a gonosz Leopolddal szemben, ami√©rt h√°l√°s vagyok neked √©s a csapataidnak √©s a j√∂vŇĎben is sz√°m√≠tok r√°tok. Most viszont egy m√°sik √ľgyben szeretn√©m a seg√≠ts√©gedet k√©rni, amely legal√°bb olyan fontos sz√°momra, mint a Berimond feletti hatalom...
Egy bŇĪb√°jos teremt√©s, Fiorella hercegnŇĎ teljesen elcsavarta a fejem. √ögy √©rzem, hogy mellette minden percben boldog vagyok, ez√©rt vele szeretn√©m le√©lni az √©letem. Biztos vagyok benne, hogy rajtam k√≠v√ľl sok udvarl√≥ja akad m√©g, de √©n azt szeretn√©m, hogy engem v√°lasszon. Ebben szeretn√©m k√©rni a seg√≠ts√©ged, hogy tudasd a hercegnŇĎvel, hogy √©n lenn√©k a t√∂k√©letes v√°laszt√°s a sz√°m√°ra √©s nem valaki m√°s.
Amennyiben t√°mogatsz engem, k√∂sz√∂netem jel√©√ľl a legk√ľl√∂nlegesebb berimondi kincsekkel jutalmazlak √©s az oroszl√°nok frakci√≥j√°t√≥l ellopott √∂sszes rubinom Neked adom. Szeretn√©m, ha Leopold irigykedve tekintene r√°m ami√©rt a hercegnŇĎ engem v√°lasztott.
Köszönettel,
Ursidae Grimbert"
SY1QlJfpng


"Tisztelt Harcosok!

Bizony√°ra ismertek engem, Ulrich gener√°list, hiszen sz√°mtalan alkalommal v√≠vtunk k√∂z√∂sen a csatat√©ren ellens√©geinkkel szemben. Mindig igyekeztem csapataid sz√°m√°ra a legmegfelelŇĎbb strat√©gi√°kat kidolgozni a biztos gyŇĎzelemhez √©s √ļgy gondolom, hogy eddig sok eredm√©nyes csat√°t v√≠vtunk egy√ľtt. Most viszont egy m√°sfajta k√ľldet√©sben sz√°m√≠tok a seg√≠ts√©gedre...
A birodalom legszebb hercegnŇĎj√©t, Fiorella kisasszonyt szeretn√©m feles√©g√ľl venni. Hab√°r a t√∂bbi h√≥dol√≥j√°t egyszerŇĪen elt√°vol√≠thatn√°m az utamb√≥l n√©h√°ny kardcsap√°ssal, √ļgy √©rzem, most nem ez lenne a megfelelŇĎ megold√°s. Csup√°n arra lenne sz√ľks√©gem, hogy a hercegnŇĎ meggyŇĎzŇĎdj√∂n r√≥la, hogy √©n lenn√©k a t√∂k√©letes v√°laszt√°s a sz√°m√°ra. Hiszen senki m√°s nem forgatja olyan j√≥l a kardot, mint √©n, √≠gy mellettem lenne a legnagyobb biztons√°gban, nem igaz?
Ha seg√≠tesz nekem abban, hogy a kisasszony engem v√°lasszon, biztos lehetsz benne, hogy bŇĎs√©gesen megfizetlek rubinokkal, amennyit a birodalombeli rabl√≥b√°r√≥k √∂sszesen nem birtokolnak.
Tisztelettel,
Sir Ulrich Gener√°lis"
SY1QlJfpng

Te kit v√°lasztan√°l?
A hozz√°sz√≥l√°sokban minden r√©sztvevŇĎtŇĎl EGY nevet v√°runk az eml√≠tett h√°rom lehetŇĎs√©g k√∂z√ľl. Azt, hogy melyik karakter nev√©hez melyik nyerem√©ny fog tartozni (1x30.000 rubin +300 k√∂zrendes d√≠szt√°rgy, vagy a 2x20.000 rubin vagy a 3x10.000 rubin) √©s hogy a r√©sztvevŇĎk k√∂z√ľk kik lesznek a nyerem√©nyek r√©szesei, az sorsol√°sos alapon fog eldŇĎlni. :)¬†

Jó játékot kívánunk!
Magyar Fórum moderátorai
¬ę134

Hozzászólások

Ez a beszélgetés lezárult..