Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Nem vagytok semmik.
Nem Armageddon, hanem Andersenek szövije
Rendellenes szövetség
Helyettes
Nagy dumások vagytok azért. Mi meg persze mindent elhiszünk
Rendellenes szövetség
Helyettes
Kristofia665 (HU2) Bejegyzések: 14410.05.2020 szerkesztette ezt: 10.05.2020 Szánalmasnak tartom hogy kastélyokat törtök fel és onnan írogattok az ő nevében. Szánalmasnak tartanám ha mi csinálnánk, és ilyen esetben hagynám is itt a szövetséget. Nem tudom hogy képzelitek hogy beléptek valakihez mert valahonnan megtudjátok hozzá a kódot, és leromboljátok mindenét, eladjátok a díszeit. Nekem ez már nem fér bele egy háborúba. Ugyan úgy ahogy a feljelentgetés, szerintem ez is mélyen elítélendő. Remélem ez sok ember szemét felnyitja...
A várból elköltöttétek az aranyat a rubint, a kovácsmesternél az aranyat, ezüstöt, s mikor elbuktatok egy erődöt odadobtátok volna az enyémet, s mutogattok a deresre?VÁLASZOM:
[...]
CSABA!!
HAZUDD AZT, HOGY NEM TE IGÉRTED ODA AZ ERŐDEIM!
TE AJÁNLOTTAD FEL CSERÉBE AZ ELBUKOTT ERŐDÉRT! VAGY MÁSKÉNT VOLT?
HAZUDD AZT, HOGY NEM TE JÁRSZ BE A JANZSÓEDIT VÁRBA, HOGY ONNAN SZEMMEL TARTSD A HOLLÓSOKAT, MERT MINT MONDTAD ... SE ÉRNEK S VIGYÁZNI KELL, KI NE FAROLJANAK MÖGÜLETEK!
A CSILI VÁRAT ÉS AZ ÖSSZES TÖBBIT IS KÉNYED KEDVED SZERINT ARRA HASZNÁLOD, AMI ÉPP AZ ÉRDEKEDBEN ÁLL..
JOGHURT! EZZEL INDULT A FÓRUMOZÁSOM: LEvél a váramból, amit más küldött el: (ráismertek?)
"
Jokhurt (HU2) Bejegyzések: 410.05.2020 szerkesztette ezt: 10.05.2020 Gyerekek saját magát dobja fel a gyerek
)
Kezdjük ott, hogy azt ő irta nekem, nem én neki, szóval innen le is buktál. A másik tegnap voltam bent abba a kastélyba védeni, pontosabban Vader támadását védtem ki, ekkor 180 ezer rubin volt benne és 360millió arany."
EZZEL ELISMERTED A FÓRUMON, HOGY BENT VOLTÁL! AMIVEL MAJD A SUPPORT KEZD AMIT AKAR, DE AKKOR TE KÖLTÖTTED EL BELŐLE A RUBINT? ÉS A RENGETEG ARANY EZÜST?
MIÉRT ÉGETT A VÁR MINDENHOL?
ÉS MIÉRT AKARTÁTOK A HOLLÓS NAK ODAADNI A 3 ERŐDÖM?
.... BANDA!
NEM AZT MONDOD HOGY: BOCS HAVER!
HANEM MÁSOKRA MUTOGATTOK, PEDIG TI JÁRTATOK BE ÉS TI AKARTÁTZOK ODADOBNI NEM EGY, HANEM MINDHÁROM ERŐDÖM!
REMÉLEM KIPUCOLNAK BENNETEKET A SZERVERRŐL-
S INNENTŐL LEZÁRTAM S TESZEK AZ EGÉSZRE.
Te egy igazi áruló vagy. Elárultad először a Derest, most meg a Rendellent.
Tenni semmit nem teszel a csapatodért, de elégedetlenkedni van eszed. Telefont nem veszed fel, mert gerinced nincs szembenézni magaddal, de elárulod, akikkel éppen játszol.
Gerinces ember vagy, gratulálok.
Rendellenes szövetség
Helyettes
Rendellenes szövetség
Helyettes
nem merted ide bevallani hogy te akartad odadobni az erődeim!
Ennyi gerinc sincs benned!
Ja mert ezzel elismerted volna hogy multizol.
Kiváncsi leszek a hollósok mikor jönnek rá, hogy csak felhasználod óket.
A duma az van nálad.
Te milyen az, aki a saját "barátait" is szemmel tartja mert nem bizik bennük?
te magad mondtad ..... se érnek, és szemmel kell tartani őket!
és még te dumálsz?
én nem ..... szét egy várat se
te hányat tettél már tönkre?
azzal se törődsz, hogy a holló széthullik a te agymenésed miatt
teszel rájuk
csak a te kis ügyleteid menjenek ugye?
azt tudják, hogy belépegettél a hollóban a várakba s te küldözgettél ki támadásokat a tulajok tudta nélkül?
minek hiszed te magad?
istennek? aki bármit megtehet?
kiváncsi leszek, mikor jönnek rá a hollósok, hogy csak eszközök a kezedben s ugyanúgy ...... rájuk mint rám s ugyanúgy beáldozod őket ha kell mint engem
és miért is szövegelsz te a mások váraiból?
úgy használod mások várait mint mások a szappant
a saját normális társaidról nem is beszélve
Rendellenes szövetség
Helyettes
de van egy kis bibi ezzel
nem volt rom a vár
nem is lehetett, hisz maga joghurt barátocskám szólta el magát: "A másik tegnap voltam bent abba a kastélyba védeni, pontosabban Vader támadását védtem ki, ekkor 180 ezer rubin volt benne és 360millió arany."
mert ugyebár egy romot nem is lehet támadni
na meg ha rom volt akkor ha belép valaki nem ég maxon
ja és Csaba: nem vagyok a tomikád
főleg nem áruló
miért is lennék áruló? mert feladtam az erődeim hogy ne férhess hozzá?
ja vagy mert elszóltam magam, miket mondogatsz a hollóról?
teljesen mindegy mit hiszel és mit hisznek most
egyben biztos vagyok
előbb utóbbb rájönnek, hogy egy elmebeteggel állnak szemben
remélhetőleg minél hamarabb, annál jobban jönnek ki belőle, már ha ki lehet ebből jól jönni
Te azt hiszed a végtelenségig multizhatsz?
A janzsóedit várat a chili várat rico várat step one várat szerinted meddig használhatod még?
Nem jut el az agyadig, hogy amit múvelsz az már búncselekmény?
áruló vagyok?
oké elismerem, mert elmondtam miket mondtál
de te?
aki elárulja a kisded játékaival magát a saját szövetségét, a szövetségesét és minden szabályt megsért amit csak lehet ebben a játékban?
azt hiszed, előbb utóbb nem fognak átlátni rajtad?
te annyira elvesztetted a józan eszedet már ittt, hogy nem ismersz és nem tartasz be semmilyen etikai és semmilyen játékszabályt, s annyi korrektség, emberség se szorul beléd, mint kopaszon a haj
Menj vissza oda, ahol eddig voltál, ameddig a többiek harcoltak helyetted. A háború első napjától leléptél, szóval senkit nem érdekel a süketelésed.
Csapatjáték=0
Ez vagy te Tomikám.
És a várad rom volt, de honnan is tudhatnád, hiszen már nem is emlékszel mikor léptél be utoljára. Csak a károgás megy, de hogy neked mi lett volna a dolgod és mennyire tojtál mindenki fejére, az már nem megy.
Most ott van a karaktered, amilyen te vagy.
Rendellenes szövetség
Helyettes
Én befejeztem.
A karakterem azért ilyen, hogy ne tudd felhasználni a kisded játékaidhoz,
De beszéljünk a te karakteredről.
Doki aki nem doki.
Barát, aki nincs bizalommal és ellenőriz.
szerinted mit mondana baller ha tudná hogy csak egy olyannak titulálod, akivel azt csinálsz amit akarsz?
ja és milyen lesz a te karaktered?
[...]
ja jelzem a szupportnak, hogy a janyzóedit vár nem a tiéd és a többi sem bemásolom joghútrt barátom vallomását mely szerint ő garézdálkodott nálam, ha már áruló vagyok legyen az a lúd jó kövér
na én megyek mert aki korpa közé keveredik megeszik a disznók
márpedig ti mindent tönkretesztek amihez hozzáértek
Ellenőrzök mi
Teljesen homály vagy, menj nyugodtan a másik oldalra, nekik van ennyi eszük kb.
Jelentgess. Ehhez van képességed
Rendellenes szövetség
Helyettes
Rendellenes szövetség
Helyettes
ha azt hiszed, hogy azért mert proxin keresztül lépegetsz be a várakba és nem tudnak megfogni akkor te sötétebb vagy az éjszakánál
nem én vagyok homály , hanem azok, akik nem látnak át rajtad
de általában előbb utóbb mindenkinek kinyílik a szeme az igazságra
lista:
- multivárak használata más játékosok tönkretétele érdekében (janzsóedit, chili, rico, step one, és az összes régi otthagyott vár)
- szövetségesek kijátszása, félrevezetése, tönkretétele
- hazudozás , csalás, lopás
- mások manipulálása
- mások tulajdonának tönkretétele, eltulajdonítása
-más játékosok, szövetségek rossz hírének keltése
EMBER!TÉRJ ÉSZRE!
AMIT MŰVELSZ AZ ÉRTELMETLEN!
TÖNKRETESZEL MINDENT ÉS MINDENKIT MAGAD KÖRÜL!
ÖNMAGADAT IS!
A HOLLÓNAK MEG ÜZENEM: KERESSEN MAGÁNAK IGAZABB BARÁTOT, OLYAT, AKI VALÓBAN BARÁT, AKI NEM CSAK FELHASZNÁLJA ESZTELENÜL, ÉRTELMETLENÜL, NEM TÖRŐDVE A SZÖVETSÉG SORSÁVAL!