Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Elmeháborodás? Bűnözés? [...]

tom730605 (HU2)tom730605 (HU2) HU2 Bejegyzések: 13
szerkesztette ezt: 10.05.2020 itt: Szövetség hírek

LEvél a váramból, amit más küldött el: (ráismertek?)

(tevekisasszony vedd már észre egy eszelős után ronantok)


"Nincs propaganda és elég gáz, ha ezt hiszed rólam.

 Ezek szerint fogalmad nincs a valós helyzetről, ami nem baj, de akkor legalább elhihetnéd annak, aki kb naponta beszél az összes érintettel.

 Egyszer leírom, bár elég gáz, hogy ilyeneket feltételezel rólam, hogy propagandát nyomok, valakivel elég erősen keversz.

 Az összefogást azért hozták létre, hogy együtt szétverjenek. Mivel már jóban vagyok Mengivel és Hunnerrel, ők ezt nyíltan elmondták. 

 Ők szerencsére a folyamatos beszélgetsének köszönhetően már nem akarnak ellenünk jönni.

 Glad átvette az irányítást és ő szeretné szétverni a Hollót és el is indult rá a barátaival, 7-8 támadással 1 helyre, égő várra és nem érdekelte, hogy békeidőben ilyen nincs.

 Megírta az egyik embernek, hogy most szétverik a Hollót utána a Rendellenest.

 Ezért megyünk most háborúzni és ezért költöttem 60 ezret eddig amikor bar omira nem jönnek a bevételeim. Tehát nem jó kedvemben harcolok, hanem azért, mert ameddig van Deres, addig veszlyben van a szövetsg, mivel amikor felajánlottam, hogy beszéljük meg, hogy ne kelljen egymástól félni, akkor először igent mondtak, csak Gladot elfelejtették leállítani.

 Szóval nem propaganda. Átlátod vagy sem."


"Ákos én nagyon csíplek és ezt komolyan mondom.

 Nem igazán szoktam érteni ezeket a kirohanásaidat, főleg, hogy már egy csomószor volt róla szó hogy senki nem kérhető számon, hogy máshoz be tudott e menni vagy sem.

 Amit ilyenkor csinálsz, az morál rombolás. Ezzel az egész szövinek ártasz ilyenkor. Az a dolgunk, hogy erősek legyünk és háborúban lesznek néha veszteségek.

A támadókat nem azoknak kell kiküldeni, akik éppen ide oda beugrálank, de majd egyszer gyere fel ilyenkor és próbáld ki mennyire lenne időd ilyenekre, miközben van 100 kürt és nézegetned kell, hogy kire jönnek, nézegetni a jelszavast, stb.

 A lényeg, tényleg ne legyenek már ilyen jellegű beszélgetések.

 Mindenkinek az az érdeke, hogy akit csak tudunk mentsük. Nincsenek kivételek. Ha téged bevernek, akkor gyengébb a szövi, tehát ha nem tudtak nálad csinálni semmit, annak komoly oka van, mert mindenkihez nem jutnak be.

 ketten voltak több száz kürtre. Csoda, hogy bárkit tudtak állítani.

Nem csak te maradsz ki, de csak te szólsz."

+

Amikor bent voltunk nálad és állítottunk, akkor vajon az is megmarad-e benned, vagy az elfelejtődik?

 Ha nem tetszik, amit csinálunk, akkor nem kell itt lenni Ákos. És azért, mert nem szórakozásból csináljuk, hanem azért, mert ezek szerint nincs róla fogalmad, hogy mi megy a háttérben. A Bors Arma Deres ki akar minket csinálni. Ezek szerint ez neked nem esett le. Nem mindenki utál minket, csak ez a bagázs.

 Akiket megpróbáltak maguk mellé állítani, azok érdekes módon már szeretnek minket, tehát nem jól látod át a helyzetet.

 Ha azt mondom el küldök valakit, az nem azért van, mert sajátoménak kezelem, hanem azért mert az az ember csak magára gondol és nem a szövetségre. Én arra gondolok, azért áldozok rá nem kevés időt és energiát. Kb 50 szer annyit, mint te. Tehát nem sajátnak kezelem, hanem az egyéni bar omkodást a közös mögé helyezem.

 Ha nem tetszik a háborúskodás, akkor ne legyél itt Ákos. Ez a túlélésünkről szól és ha nem látod át, akkor a szövetség bukását szolgálod.

 Glad akarja szétverni mind a két szövit. de ezt leírtam. Ha nem látod át, akkor nem érdekel, amit gondolsz.

 Fordítva ülsz a lovon."


nincs hozzáfűzni valóm

 a váram visszavettem, s leromboltam, ezt ne használják ezek 


Post edited by BM Rot on
«134

Hozzászólások

 • tilos (HU2)tilos (HU2) HU2 Bejegyzések: 59
  Kedves Dereses játékos!

  Szinte biztosra veszem hogy nem az eredeti tulaj vagy mert ő többször is jelezte hogy nem kedveli a Derest és háborúzni akart velük.
  Szép próbálkozás, de semmire sem mész azzal hogy megszerzel egy kastélyt és kiírod fórumra ezt a valamit.

  Milyen érdekes hogy pont egy ilyen nevű karakter van abban a szöviben ahova mentél vele.
  És ez akkor már ott volt mikor te bekerültél a Tom kastélyba. 

  Igaz, közöm nem volt a szakasz féle szerver háborúhoz, de mint külső szemlélő láttam hogy amikor a szakasz érezte hogy közeledik a vége akkor a fórumon próbáltak maguknak segítséget találni. Ehhez hasonló szánalmas próbálkozásokkal.
  És milyen vicces hogy a Deres pont tegnap bukott 3 millió védőt + egy tagot :) 

 • Jokhurt (HU2)Jokhurt (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
  Visszafogom magam, hogy ne mondjak valamit.

  Tom jó barátom, és ő nem tenné ezt a kastélyával. Ott volt a deresbe sok ideig és rohadtúl megunt titeket megutált, azért ment át a rendellenbe mert onnan tudott ütni titeket, csak neki mindig a háború kellett és nem az eventezés, és ezért is hagyta abba, mert elege volt, hogy csak eventezésről szól a játék, és nincs már háború, de ti aljas módon fogalmam sincs, hogy hogy, de megszereztétek a jelszavát. Hol marad a gerincetek ilyenkor, mikor egy kastélyt ami top 3-as volt, fogjátok és eladtok belőle mindent. Ez a nagy deres/arma? Remélem most mindenki megtudja, hogy hova süllyedtetek, aztán jösz ide osztani az észt, mikor 99% az embereknek tudja, hogy tom milyen és senki sem tenné meg ezt a saját várával, csak az ellenfél.

  Én ilyen levelet soha nem irtam a tomnak, jó kitaláció :smile:

  A másik, holnap felhivom az eredeti tulajt, és elmesélem ezt neki, meg azt is hogy szerverháború van és azt is, hogy mit tettetek a kastélyával, remélem kedvre kap. Ha még is ő tette ezt a saját várával, akkor viszont sajnálom őt.
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 208

  Ijjjhh.....ha tom kedvre kap derest rántani akkor ijj-ujj nektek :)

  Emlékezzetek hogy még gladi se tudott több hp-t összehozni;)

 • tom730605 (HU2)tom730605 (HU2) HU2 Bejegyzések: 13

  van pofátok

  "Hol marad a gerincetek ilyenkor, mikor egy kastélyt ami top 3-as volt, fogjátok és eladtok belőle mindent."

  te nagy barát! hol van a rubin a várból?
  Elvettek egy erődöt tőletek s ti mint jóbarátok odadobtátok volna az erődeim.
  Minden  levél ott van a várban. Lementettem.  • tom730605 (HU2)tom730605 (HU2) HU2 Bejegyzések: 13
  szerkesztette ezt: 10.05.2020
  Tilos! 
  a vár nálatok volt!
  kibeleztétek, ez nem volt elég, az erődöket is oda akartátok adni annak a hollósnak akinek nem tudtátok 
  visszavenni az erődjét!
  a kis várrral én nem csinálok semmit oda léptem be amit feldobott a gg szóval ez nem talált haver


  Post edited by BM Rot on
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  szerkesztette ezt: 10.05.2020
  Utólagosan kitöröltem ezt is.
  Post edited by harcizombi (HU2) on
 • Kristofia665 (HU2)Kristofia665 (HU2) HU2 Bejegyzések: 279
  szerkesztette ezt: 10.05.2020
  Szánalmasnak tartom hogy kastélyokat törtök fel és onnan írogattok az ő nevében. Szánalmasnak tartanám ha mi csinálnánk, és ilyen esetben hagynám is itt a szövetséget. Nem tudom hogy képzelitek hogy beléptek valakihez mert valahonnan megtudjátok hozzá a kódot, és leromboljátok mindenét, eladjátok a díszeit. Nekem ez már nem fér bele egy háborúba. Ugyan úgy ahogy a feljelentgetés, szerintem ez is mélyen elítélendő. Remélem ez sok ember szemét felnyitja...
 • Jokhurt (HU2)Jokhurt (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
  szerkesztette ezt: 10.05.2020
  Gyerekek saját magát dobja fel a gyerek :))

  Kezdjük ott, hogy azt ő irta nekem, nem én neki, szóval innen le is buktál. A másik tegnap voltam bent abba a kastélyba védeni, pontosabban Vader támadását védtem ki, ekkor 180 ezer rubin volt benne és 360millió arany. 

  A kovácsmesternél több ezer ezüst és arany darab. Szóval igy néz ki egy olyan vár amit kihasználtunk? :)) Számomra belépni abba a várba és ott védeni, egy megtiszteltetés volt, mert én felnéztem rá mindig, a játékára és a stilusára.

  Nos elmesélem itt minden kedves embernek aki ezt olvassa mi is történt. Egy dereses, vagy armás, valahogy (fogalmam sincs hogy) sikerült belépnie ebbe a toppos kastélyba. Nos, mint az ellenfél mit tesz? Úgy neki esik bontani a PK-kat meg VPK-kat(amik mellesleg szinte mind 150/150esek), mint a [...] gyerek az ajándékos doboznak.

  Végig néztem ahogy eladja a diszeket, majd lebontja az őrtornyokat és a kerteket, majd minden rubis épületet. Nos kedves barátaim, szerintetek ha az eredeti tulaj van benne (aki azért hagyta abba mert nem volt háború, és minden álma az volt hogy a derest feloszlassa), most hirtelen a semmiből visszatér és megcsinálja ezt? Hát kétlem.

  Bárki is tette ezt remélem nem marad büntetlenűl, és a lelkiismerete se marad tiszta.
  Post edited by BM Rot on
 • Trunks (HU2)Trunks (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
  Ezekután próbálja valaki azt mondani, hogy a HU1 rosszabb, mint a HU2 :wink:
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Ahelyett, hogy bárki is magába nézne és kicsit elgondolkodna, gyorsan inkább kenjük megint a Deresre meg az Armára. Ezzel mindig a szőnyeg alá lehet seperni a problémákat. Kifelé természetesen így jobban mutat. :)
  Arra gondolsz, mint amikor kidobtátok Lejlát, hogy én vagyok benne? :) Ment a magatokba nézés? :)
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • Casa303 (HU2)Casa303 (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
  szerkesztette ezt: 10.05.2020
  Örülök, hogy mindig találsz valami kompenzálnivalót a tetteitekkel, hogy ezzel egyenértékűvé tudjátok tenni a helyzetet a másik oldaléval. Mi már letisztáztuk azt az ügyet, aki elhitte, hogy az eredeti tulajjal beszéltünk - képpel alátámasztva -, hisz nekünk továbbra is, és vagytok ti, akiknek bármit bizonygatnánk, úgysem hinnétek el.
  A másik tegnap voltam bent abba a kastélyba védeni, pontosabban Vader támadását védtem ki
  Viszont ha elfogadtok egy jó tanácsot, ezekkel az elszólásokkal óvatosan. Tudjátok, csúnya dolog az ilyeneket így kiírni ide. Ez a múltkori Lily88-Lejla92 kavarral együtt már a második alkalom, amikor kiszalad egy ilyen. :)

  Casa303 @ hu 2
  Armageddon szövetség
  Diplomata
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Örülök, hogy mindig találsz valami kompenzálnivalót a tetteitekkel, hogy ezzel egyenértékűvé tudjátok tenni a helyzetet a másik oldaléval. Mi már letisztáztuk azt az ügyet, aki elhitte, hogy az eredeti tulajjal beszéltünk - képpel alátámasztva -, hisz nekünk továbbra is, és vagytok ti, akiknek bármit bizonygatnánk, úgysem hinnétek el.
  A másik tegnap voltam bent abba a kastélyba védeni, pontosabban Vader támadását védtem ki
  Viszont ha elfogadtok egy jó tanácsot, ezekkel az elszólásokkal óvatosan. Tudjátok, csúnya dolog az ilyeneket így kiírni ide. Ez a múltkori Lily88-Lejla92 kavarral együtt már a második alkalom, amikor kiszalad egy ilyen. :)

  Akkot továbbra is viccesek vagytok :)
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Egyszerű a képlet Casa. Ha te a másiktól vársz valamit, akkor nem ártana előbb megcsinálni magatoknak, mert így teljesen vicces.

  Nincs miért magunkba nézni amiatt, amit írtál, nektek viszont van, mert saját embereteket dobtátok ki :)
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  Szerintem inkább Tom volt az, aki ezt tette. (hogy tönkretette a saját karakterét.) Egy etikátlan dolgot tesz a deres, (a perelésre gondolok, bár még azt is megkérdőjelezem, hogy valóban megtörtént az e) már nem kell többet rájuk kenni.
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  szerkesztette ezt: 10.05.2020
  Megy a hazudozás. És még nekünk ad Casa jó tanácsot.

  Cukk ugyebár berakta ide, hogy az erődjének az elfoglalása előtt egy nappal köszönt el a táagságtól, hogy abbahagyja.

  Ja, mai napig játszik. Kamu

  Samak azt állította, hogy neki semmi köze a feljelntéshez: Kamu

  Samak azt állította, hogy nem ők provokálták ki a háborút, szegény ártatlan Glad csak véletlenül támadott 6 napon keresztül a 4-5 szakaszos társával. Pici kis támadásocskákat és csak benézte a kk támadást.

  Kamu

  Kamu kamu hátán.

  Ez a lényeg.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • Jokhurt (HU2)Jokhurt (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
  Nem Tom tette. :) 

  Gratulálok nektek. Ennyit az etikáról.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt