Főoldal Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

MARADJ OTTHON !!!

BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 64
szerkesztette ezt: 26.03.2020 itt: Szövetség hírek
Ezt a topicot a korona vírus kibeszélésére indítottam:
Egymás segítése a lényeg ,  jó tanácsok ,  hasznos infók esetleg át élt események megosztása.
Ezúton is meg kérek minden kedves játékost mindkét magyar szeverről VEGYÉTEK KOMOLYAN  a tíltásokat ajánlásokat amik a hatóságok felől jönnek.
Nem  csak az állandó marakodás - politikai tőke kovácsolás legyen a cél. LÉGY EMBER !!!
Jó egészséget mindenkinek és vigyázzatok magatokra-hozzátartozóitokra
U.i. Egy kedves játékostársam szenved most ebben az új vírusban ez indított a topic nyitására. Nagyon nem könnyü a betegség le fojása , sok kin és fájdalom jár eggyütt vele.

Hozzászólások

 • icka (HU2)icka (HU2) HU2 Bejegyzések: 137
  Kösz a kezdeményezést! Ki is használom rögtön! A maszkokra semmi garancia nincs! Elvileg senki sincs teljes biztonságban, a legnagyobb óvatosság mellett is előfordulhat fertőződés!
  icka @ hu 2
 • aspe (HU2)aspe (HU2) HU2 Bejegyzések: 13
  Sziasztok

  Én már korábban indítottam egy topikot a Napjaink gondjai címmel, ahol egy verssel próbáltam otthon maradásra ösztökélni a GGE játékosait, de most átmásolom ide is.
 • aspe (HU2)aspe (HU2) HU2 Bejegyzések: 13
  Sziasztok
  Mindenki tudja, hogy mivel harcolunk napjainkban, ezért én versbe foglaltam néhány gondolatot amit már amúgy is zeng a média.

  Fogadjátok tőlem:

                                     
                                     Maradj otthon

  Át éltünk már sok mindent rövid életünk során,
  Bizonyos problémákhoz mégsem keltünk elég korán.
  Jönnek a gondok hol nyugatról, hol keletről,
  S amennyire lehetséges, ne forduljunk el ettől.

  Figyelmesen hallgassuk meg a hozzáértők tanácsait,
  Védjük ki a láthatatlan ellenségünk csapásait.
  Szükségünk van egymásra, fogjunk össze mind ahányan,
  Ne viselkedjünk felelőtlenül és vagányan! 

  Kérik tőled, hogy ne hagyd el az otthonod?
  Tedd meg te is, ezzel csak az egészséget posztolod.
  Tekints a jövődre, családod, gyermekeid életére,
  Ne korlátozd, ne gátold, tedd a feladataid élére.

  Maradj otthon, ( ki bírod ) sokat elérsz vele,
  Ezzel az életed nem vírusokkal lesz tele.
  Erről az útról nem éri meg letérni,
  Tehát én azt mondom, MARADJ OTTHON megéri.


  Írta:  Aspe,2020.03.20.
 • icka (HU2)icka (HU2) HU2 Bejegyzések: 137
  Ha mégis ki kell menned, képzelj magad köré egy 4 méter átmérőjű hulahopp karikát, hogy meglegyen a 2 méter távolság! Kérdezem: a vírus csak egyenes vonalban terjed? :)

  icka @ hu 2
 • lila tehén (HU2)lila tehén (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
  ha a levegőben járunk 2 méterrel a föld felett az segíthet? mert akkor embertársaink közül már védettek lehetnek páran, vagy éppen a fejünkre szórják a vírust?  :confused:
  aspe verse napról-napra igazabbnak tűnik számomra, sajnos a vírus nem öltözött mikulás ruhába, hogy jobban észrevehessük. Sokan megszokták a korlátok nélküli jövök-megyek életstílust amit most nehezen vagy nem tudnak nélkülözni,(részben talán ez is okozza ezt a gyors terjedést, fertőzést) ez volt eddig a megszokott, most jó lenne ha mindenki nyugton maradna kicsit. elkaptad? vagy elkapott a vírus? lehet, hogy sohasem derül ki, de a barátaidat, szeretteidet már esetleg másképpen fogja érinteni ha megfertőződnek.
   mindenki próbálja megakadályozni a fertőzés terjedését és mások figyelmeztetése,megóvása, segitése legyen a cél
 • Vadláma (HU2)Vadláma (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
  Intelligens vírus!
  Az idősek, ( 65 év felettiek )  09:00  és 12:00 óra közötti időszakban látogathatják az élelmiszerüzleteket, piacokat, stb.
  Nos,   09:00-től  déli 12:00 óráig nem támadja a vírus a 65 évnél idősebbeket!

  A buta, értelmetlen intézkedések  beteg emberi agyból származnak... 
  Más példa....  Családtag elmegy dolgozni.... a munkahelyen sok emberrel lép, - ha nem is közvetlen közelről - kontaktusba..--  kollégák hogyan tartsák be egymás között a másfél méter távolságot?
  Sok ilyen értelmetlen, bugyuta, betegagyú intézkedés van...  Nincs átgondolva...  Meg sok ember nem is lát tovább az orránál..
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 70
  Kösz a kezdeményezést! Sajnálom a játékostársadat BM Yoda! Ezt mellékesen, csak már unom, hogy mindenhol ez a téma megy, még a gge játék fórumján is, ami eredetileg játék fórum lenne...
 • FIT2006 (HU2)FIT2006 (HU2) HU2 Bejegyzések: 5
  Sziasztok!
  BM Yoda sajnálom a játékostársad és mielőbbi gyógyulást kívánok. Amúgy megjegyzem, hogy lehet unni a témát lehet nem beszélni róla lehet nem komolyan venni. Ezek után lehet nézni az Olasz híradásokat, ott sem vették elég komolyan az emberek eleinte.Aki akarja az érti.
 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 130
  Sziasztok!

  Sokféleképpen fel lehet fogni ezeket az eseményeket. Lehet rajta elmélkedni, hogy miért történik ez, mire számítsunk ezután és hogy miket lehetne tenni ez ellen. A szükséges óvintézkedésekről remélhetőleg már mindannyian hallottatok, így ezekkel nem is untatnék senkit. Amellett, hogy ez az esemény mindenkinek megnehezíti az életét, megtanít néhány olyan dologra is, amibe a legtöbb ember bele sem gondol. Az alábbiakban egy orvostól származó idézetet teszek közzé, akit érdekel a téma, az olvassa el és gondolkozzon el rajta.

  “Az emberiség pontosan azt a betegséget kapta, amelyikre szüksége volt.
  Már nem értékeljük az egészséget, ezért kaptunk egy betegséget, hogy megértsük - az egészségünkkel foglalkoznunk kell!
  Már nem értékeljük a természetet magunk körül, ezért kaptunk egy betegséget, melynek köszönhetően keveset tudunk a természetben tartózkodni.
  Már elfelejtettük, hogyan kell családként élnünk, ezért kaptunk egy betegséget, amely bezárt minket az otthonainkba, hogy megtanuljunk ismét családként élni.
  Már nem tiszteljük az időseket, ezért kaptunk egy betegséget, amely emlékeztet az ő esendőségükre.
  Már nem értékeljük az egészségügyi dolgozókat, ezért kaptunk egy betegséget, amely emlékeztet minket a pótolhatatlanságukra.
  Már nem tiszteljük a tanárokat, ezért kaptunk egy betegséget, amely bezárta az iskoláinkat, melynek köszönhetően a szülők próbálják tanítani a gyermekeiket.
  Azt gondoltuk, hogy minden megvehetünk, mindenhol ott lehetünk, azzal és akkor amikor csak akarunk, ezért kaptunk egy betegséget, amely megmutatja, mennyire nem természetes és magától értetődő is mindez.
  Szabadidőnket bevásárlóközpontokban töltöttük, ezért kaptunk egy betegséget, hogy megértsük, a boldogságot nem lehet megvenni.
  Nagyon sokat foglalkoztunk a külsőnkkel, hasonlítottuk magunkat másokhoz, ezért kaptunk egy betegséget, amely maszkkal takarja ez az arcunkat, hogy megértsük, a valódi szépség nem ott rejtőzik.
  Azt gondoltuk, a Föld urai vagyunk, ezért kaptunk egy betegséget, hogy ez az apró láthatatlan kórokozó megszelídítsen minket.
  Ez a betegség nagyon sok mindent elvesz tőlünk, ugyanakkor lehetőséget ad arra, hogy újból észrevegyük, hogy mi az igazán fontos az életben.
  Sajnos olyan betegséget kaptunk, amelyik pontosan ránk van szabva....”
  (Rashed Adel orvos)
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 206
  Kedves Moderátor!
  Én ide azért járok, hogy elfeledkezzek a gondjaimról. 
  Játszani.
  Szórakozás a célja.
  Épp elég az életben, a valóságban ami rám ömlik.
  Szeretnék egy helyet, ahol lazíthatok. Ez eddig az volt.
  Hadd feledkezzek el egy játék keretében én a gondjaimról...
Sign In to comment.