Főoldal Javaslatok, dicséret és kritika

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

A nem játékos támadások

Egyértelműbbé kéne teni mert nagyo zavaró hogy látok egy kürtöt aztán gyorsan megnézem mi 8 katival támado barbár eröd vagy 32 katival támadó alakválto ezekt támadásokat vagy kikéne venni vagy meg kéne erösiteni hogy legyen értelme!


Hozzászólások

 • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 298
  Vagy csak külön színnel kéne jelölni őket.
  Lorant96 @ hu 2
 • Macilacee (HU2)Macilacee (HU2) HU2 Bejegyzések: 162
  Ne fáradjatok,   azok a cúnya' gonosz' kisz' moderátorkák ilyen hozzászólásokra nem reagálnak, cakisz' azokra a bejegyzésekre gerjednek, ahol cúnya' szavackákat' találnak!  Akkor aztán  szinte elélveznek örömükben, hogy cenzúrázhatnak és tílthatnak!  Ezért kapják a fizetésüket a gge-től…  A nagy semmiért...  Árgus szemmel figyelnek, nehogy valami lázongás törjön ki...  Ök a bérencek,  a gge csatlósai...    Az egyik ilyen moderátor be is valotta, hogy ez a dolguk...
 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 130
  Sziasztok!

  Ezek a csúnya és gonosz moderátorok minden vasárnap továbbítják a fórumon leírt hibákat, a javasolt ötleteket és az általános, főbb témákról beszámolnak. Fizetést továbbra sem kapunk ezért, amit a goodgame honlapján bárki le tud ellenőrizni, de ha így lenne sem tudom, hogy miért lenne ez zavaró számodra. Bár elég érdekes gondolat annak fényében, hogy egyszer arról írsz, hogy mennyire a bevétel ösztönzi a céget, máskor meg azt állítod, hogy a kb. 50 moderátor fizetést kap. Annak is utánanézhetsz, hogy hány alkalmazottat foglalkoztat a cég, elég érdekes lenne, ha ebbe beleszámítanának a moderátorok, tulajdonképpen az jönne ki, hogy pár másik alkalmazott van még ezen kívül.
  A hozzászólások cenzúrázása és a lázadások elfolytása pedig valóban a feladataink közé tartozik, az önkéntesen vállalt feladataink közé, nem tudom ebben mi a furcsa neked.
  Örülök, hogy a játékosok többsége azért nem így gondolja a dolgot. Mindig lesznek, akik mást látnak a dolgokba, én nem fogok ezeken vitatkozni.

  Rot
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 70
  Macival egyet értek!
Sign In to comment.