Főoldal Javaslatok, dicséret és kritika

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

70 alattiakért

Sziasztok!

Tudom hogy az élet nem fair, stb. De szerintem a királysági ligában a csoportba sorolásnál hasznosabb lenne, ha egy 34es szintű nem kerülne egy csoportba egy 70es 800sal. Itt is lehetnének a csoportok úgy, mint pl. az általános ranglista 1-19, 20-29, stb. Ha esetleg nincs egy csoportban 9 fő, csak kevesebb, az kevésbé zavaró.
Elveszi az ember játékkedvét, hogy csak csatázik-csatázik, lassan gyűjtögeti a pontokat. Aztán a 70es egy támadással 10xes pontot gyűjt. Így szinte lehetetlen aranymedált gyűjteni, értékesebb jutalmakat kapni. Sokkal nagyobb az esélye annak, hogy megunod, és köszönöd a játékot.
De ez csak az én véleményem.
Kérlek azért gondoljátok át!
Köszönöm

Hozzászólások

 • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 298
  Nem biztos, hogy a szinttől függ, hogy ki mennyi pontot ér el, lehet, hogy inkább attól, hogy mennyi rubint (pénzt) költ rá.
  Amúgy ha egy ligába kerültetek, az valószínűleg azért lehetett, mert a korábbi eventeken ugyanazt a királysági címet értétek el, tehát nagyjából azonos az aktivitásotok.
  Lorant96 @ hu 2
 • GamerIlona (HU2)GamerIlona (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
  szerkesztette ezt: 22.03.2020
  Több kedves úriember is van aki multizik és etikátlanul játszik. [...] Ezekből a várakból támadják a és lopkodják az erődöket tönkretéve más játékát, hogy ne direktbe támadják a nagyokkal és teszik az ártatlant, hogy ők nem tudnak semmiről.
  Persze mikor írtam a vezetőnek, jött a subiduma, hogy majd meglátjuk ha rendesen viselkedik maradhat. De a vezető is mossa kezeit mindenféle ürügyre hivatkozva, hogy nem kaptunk tőle engedélyt hogy nevezzük el a várat vagy a szövetséget, mintha tőle kellene engedélyt kérni bárkinek is hogy nevezze a várát erődjét vagy szövetséget.
  Mivel én még nem vagyok 70-es így persze erőfölényből próbálják rámerőltetni az akaratukat, ha menne. Kaptam már pár támadást jóval 70 fölöttitől az erődömre és fenyegetést 70/800-astól mert nem hagytam ellopni az erődömet. [...]

  Post edited by BM Rot on
 • 65alee (HU2)65alee (HU2) HU2 Bejegyzések: 16
  Sziasztok!
  Ha külön csoport lenne az 1-19, 20-40, stb szintűeknek, akkor külön liga is kellene nekik. Mert feltételezem, azt nem gondoljátok, hogy mi sokszor 5-600k nomád ponttal, vagy 10-15 milla idegen diccsel medált sem tudunk szerezni, akkor a pl. 40-es szintű 20k diccsel aranyat szerezve elöttünk legyen, netán megnyerje a ligát?
  65alee @ hu 2
Sign In to comment.