Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Hírek fordítása - 2020. február eleje

Biby (HU2)Biby (HU2) HU2 Bejegyzések: 177
szerkesztette ezt: 16.02.2020 itt: Bejelentések és hírek megbeszélése
A hírhedt Redbeard kapitány vezette rosszindulatú kalózok Namia királynő királyságát fenyegetik a Pengék partján. Segítséget kér földje megszabadításra, ezektől a szörnyű kalózoktól! Gazdag jutalom vár önre, így állítsa be a vitorlákat, élesítse a pengét és emelje fel a horgonyokat! Ma köteles résztvenni a Penge part kalandban!

Igen, hallottuk visszajelzéseiteket az eseményeinkről, és a Penge part visszatér néhány frissítéssel itt-ott, amit itt szeretnénk kiemelni:

 . Az esemény egészét új beszerezhető jutalmakkal kiegyensúlyozták,
 . Két új nehézségi szint került be az eseményhez,
 . 1 mester szint: jobb jutalommal, mint "normál" szint esetén,
 . 2 mester szint: az esemény legjobb jutalmaival,
 . Ezek a módok egymás után érhetőek el, ami azt jelenti, hogy a következőre való átlépéshez meg kell nyernie    az előző nehézségi módot (Normál nehézség -> Kemény nehézség -> Mester nehézség),
 . A gyöngyökkel(amely az esemény pénzneme lesz) idő átugrókat szerezhet ebben az eseményben,
 . A gyöngyök ezüst zsetonokká válthatóak az eseményboltban.

Ezt az angol fórumon olvastam és le fordítottam magyarra - elnézést a hibákért !
- Biby -
Biby - Hu2
Post edited by BM Rot on
«1

Hozzászólások

 • Szik László (HU2)Szik László (HU2) HU2 Bejegyzések: 407

  Köszönjük szépen!

  Szik László @ hu 2
  Szövetség: Corvinus


 • Biby (HU2)Biby (HU2) HU2 Bejegyzések: 177
  A kerületek új épületek, amelyekben más épületek tárolhatók. A kerületben tárolható épületek mennyisége a kerület szintjétől függően változhat.

  Úgy viselkednek, mint a normál épületek, ami azt jelenti, hogy építhetők az építési menüből, lebonthatók, korszerűsíthetők, és információs abakkal is rendelkeznek. Nem éghetnek vagy romosodhatnak el, és csak akkor szabad lebontani, ha nincsenek benne tárolt épületek.

  A körzetek különféle típusúak, és minden típusnak van egy bizonyos épületegyüttes, amelyet benne lehet tárolni.

  A játékosok képesek lesznek a kerületet felépíteni a Nagy Birodalom fő kastélyában, valamint az Örök tél gleccseren, a Égő homok földjén és a Tűzcsúcsok királyságokban. Kerületek építhetők a Nagy Birodalom erődjeiben is.

  Csak bizonyos épületek engedhetők be a kerület belsejébe. Ezek az épületek, a kerület belsejében maradva, továbbra is a szokásos módon fognak működni, és minden hatás továbbra is érvényes lesz a kastélyra.

  Ha meg akarod szerezni az első kerületet, a Katonai Kerületet, akkor harcolnod kell.
  Ez lessz az első díj olyan havi rendezvényeinkben, mint például a jeges bajnokság!
  Élesítse kardját, ez kemény harc lesz.

  Ez azt fogja eredményezni, hogy két vagy több épületet egy helyre lehet össze vonni (Típustol függenek gazdasági vagy katonai ...) amivel fel szabadul hely az adott kastélyban a dísztárgyak vagy egyéb épületek számára.

  - Biby -
  Biby - Hu2
 • Kristofia665 (HU2)Kristofia665 (HU2) HU2 Bejegyzések: 279
  Ha jól értem a dolgot, akkor ezt a "körzetet" vagy ahogy angol fórumon írták military districtet csak a havi event győztese kapja meg? Hát akkor ez biza nem sok játékost érint... Legközelebb 1 hónap múlva találkozunk vele, és akkor is csak 1 játékosnál? Ezeket csak költői kérdésnek szánom, tisztában vagyok vele hogy itt magyar fórumon moderátor hiányában nem sűrűn érkezik majd hivatalos válasz :)

  Itt hagyok még egy képet erről a "körzetről" amiket angol fórumra raktak ki. Ha esetleg valaki nem figyelné a külföldi fórumokat, akkor is képben legyen nagyjából hogy ezt hogy kell elképzelni. (azért idézőjeles mert habár valószínűleg ez lesz a neve, de hivatalos értesítés még nincs a magyar nevéről)


  Military District

  Egyébként ez bennem komoly kérdéseket vet fel. Ezek az épületek ugyebár nem tudnak majd kigyulladni/rombolódni, így ha a csűröket bepakoljuk pl. ezekbe a körzetekbe, akkor nem hat rájuk szabotázs, nem lesz értelme romboló parancsnoknak. Semmi súlya nem lesz annak hogy beütnek. Nem kell oltogatni, nem esik vissza a termelésed, nem kell újraépíteni a csűröket. Erről sincs még hivatalos infó hogy a Katonai Körzet mellett a másik fajtába amit beraknak majd miket lehet rakni, de ha tippelnem kéne akkor a termelők illetve a pékség, fűrészmalom stb. kerülhet majd bele. Ez azt jelenti hogy a kastélyban nem is marad szinte olyan épület ami ki tud gyulladni (rubinos épületek ugyebár eddig se tudtak égni/rombolódni). Tehát elméletileg ha valaki mindig megnyeri a havi eventet, egy idő után "halhatatlan" lesz. Nem fog majd rajta semmi. Falukat már nem lehet elvenni, rombolni se lehet majd ezután. Ha beütnek, max érdemet visznek de nem okoznak kárt, katonákat meg pár kattintás pótolni.

  Összességében nekem vegyes érzéseim vannak az új épülettel kapcsolatban. Az elképzelés szerintem jó, de eléggé "over powered" dolognak tűnik nekem.
  A negatívumai szerintem:
  • A hely felszabadulása miatt további díszek helyezhetők le, így lehet növelni a már amúgy is nagyon nagy élelemtermelést.
  • megszünteti a gyújtogatást és a rombolást (háborúhoz igenis szükségesek ezek)
  • nagyon kevés játékos tudja majd ezeket megszerezni, tovább nő a rubinos és a "free to play" játékosok közti különbség
 • Szik László (HU2)Szik László (HU2) HU2 Bejegyzések: 407

  Kristóf biztos lehetsz benne, hogy nagyon sok rubinert mindez megvásárolható lesz. Hiszen itt minden az üzletről, a haszonszerzésről szól. Ha csak egy játékos nyeri meg, hol az üzlet a GGS-nek?

  Szik László @ hu 2
  Szövetség: Corvinus


 • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 459

  Ha csak egy játékos nyeri meg, hol az üzlet a GGS-nek?

  Hát hogy mindenki ezerrel nyomja a rubint az eventbe, hogy ő legyen az az egy.
  Lorant96 @ hu 2
 • rotkiv (HU2)rotkiv (HU2) HU2 Bejegyzések: 569
  Mivel szerény angol tudásom szerint ennek a nevében szerepel, hogy "katonai" így szerintem gazdasági épületek, mint pl. a csűr, nem tartoznak ebbe bele.
  Biztos, hogy lesz még más elérési módja is neki, mivel több szintes épületről van szó, melynek maximum szintjén 12 épületet lehet kombinálni. Ha ezt szerverenként havonta 1 játékos kapná meg, úgy ez eléggé értelmetlen lenne. A havi eventre egyébként mindig olyan jutalmakat tesznek be, amelyek hamar elavulnak. Most pl. amit az első helyezett kap jutalmat, annál a horizonton is sokkal jobb elemekhez lehet szerezni alapanyagot.
                                 Tippek új fórumozóknak                                                                                Gyorsabb játékmenet                               

                                                Szabályzat                                                                                            Játék Androidon/IOS-en                               
  És még sok más útmutató...
 • Szik László (HU2)Szik László (HU2) HU2 Bejegyzések: 407

  Lóránt te is tudod, hogy nyomhatod bele ezerrel, sőt tízezerrel is a rubint, vannak itt olyan játékosok akiket nem lehet megelőzni. Szerintem úgy lesz ahogy Rotkiv mondja, lesz ennek más módja is.

  Szik László @ hu 2
  Szövetség: Corvinus


 • Biby (HU2)Biby (HU2) HU2 Bejegyzések: 177
  Szerintem várjuk meg míg be teszik őket és meg vállik, hogy érdemes küzdeni érte ? :)
  Lehet rosszul értelmezzük és a jeges bajnokság 3 oldalán az utolsó nyeremény lessz , vagy lehet be teszik majd rubinosnak nem túl drágán. Nem kell mindenhez egyből negativan hozzá állni :)
  És igen külön lesznek szedve mint írtam is : Katonai , Gazdasági ...
  A képen pl, egy barakk van egy őrházzal összevonva.
  - Biby -
  Biby - Hu2
 • Kristofia665 (HU2)Kristofia665 (HU2) HU2 Bejegyzések: 279
  rotkiv (HU2) mondta:
  Mivel szerény angol tudásom szerint ennek a nevében szerepel, hogy "katonai" így szerintem gazdasági épületek, mint pl. a csűr, nem tartoznak ebbe bele.
  Biztos, hogy lesz még más elérési módja is neki, mivel több szintes épületről van szó, melynek maximum szintjén 12 épületet lehet kombinálni. Ha ezt szerverenként havonta 1 játékos kapná meg, úgy ez eléggé értelmetlen lenne. A havi eventre egyébként mindig olyan jutalmakat tesznek be, amelyek hamar elavulnak. Most pl. amit az első helyezett kap jutalmat, annál a horizonton is sokkal jobb elemekhez lehet szerezni alapanyagot.
  Én a gazdasági típusra gondoltam. Mint ahogy írtam, szerintem abba termelőket, pékséget, malmot, ilyesmit lehet majd rakni.

  Reméljük úgy lesz ahogy mondtad. Azért láttunk már példát arra is hogy csak pár kiváltságos tud megszerezni egy jutalmat. Tessék csak szépen Horizontra vetni egy pillantást. Sok ember szaladgál 5-ös szintű relikvia pékséggel?
 • gomes111 (HU2)gomes111 (HU2) HU2 Bejegyzések: 142
  Érdeklődnék a +1 pari az a vip pari vagy mi, az mire használható?

  Előre is köszi a válaszokat!
  gomes111_Hu2
  Hun-Foglalás szövetség
  Marsall
 • rotkiv (HU2)rotkiv (HU2) HU2 Bejegyzések: 569
  szerkesztette ezt: 31.01.2020
  Érdeklődnék a +1 pari az a vip pari vagy mi, az mire használható?

  Előre is köszi a válaszokat!
  Szia

  a VIP szintedtől függően lehet bizonyos mennyiségű prémium parancsnokod (vagy nem tudom hogy mi a pontos neve). Ezek gyenge parancsnokok, éles támadásra nem alkalmasak. Eddig csak akkor voltak használhatóak, ha az összes parancsnokod úton volt valamerre éppen.
                                 Tippek új fórumozóknak                                                                                Gyorsabb játékmenet                               

                                                Szabályzat                                                                                            Játék Androidon/IOS-en                               
  És még sok más útmutató...
 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 481
  Én azért reménykedem benne, hogy ez top100 ajándék lesz, mert ugye top 100ért legalább 300an küzdenének sokat rubinozva, míg top1ért reálisan legfeljebb 10-15 embernek van esélye (és értelme),
  Az biztos, hogy pörög majd tőle a rubinszámláló, csilingel a kasszagép és nullázódik a bankaccount, ha az ember nem figyel.
  És azt is tudjuk a nagy klasszikus halhatatlantól, a Highlandertől már jó régen, hogy a végén 'csak egy maradhat':DDD.
 • gyepe277 (HU2)gyepe277 (HU2) HU2 Bejegyzések: 18
  Amióta berakták a penge partot, akadozik a játék.
  Ha kimegyek pengepartra, be lassul és akadozik a játék.
  Ha nem megyek ki akkor meg nem
  fura

  Ezt más is tapasztalta?

 • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 459
  Amióta berakták a penge partot, akadozik a játék.
  Ha kimegyek pengepartra, be lassul és akadozik a játék.
  Ha nem megyek ki akkor meg nem
  fura

  Ezt más is tapasztalta?


  Igen.
  Mikor a pengéről visszajövök, akkor kezd el akadozni.
  Lorant96 @ hu 2
 • Kristofia665 (HU2)Kristofia665 (HU2) HU2 Bejegyzések: 279


  Reménykedtem hogy nem lesz igazam... Jutalmaknál nem látom, tehát tényleg csak havonta 1 ember tudja megszerezni. Így viszont nem sokat ér. Talán a jutalmak második oldalán/második szintjén meg lehet majd szerezni a katonai körzetet, különben nem sok játékost érint a dolog.
 • gyepe277 (HU2)gyepe277 (HU2) HU2 Bejegyzések: 18
  majd adják rubintért nyugi

  occóé:D
 • Biby (HU2)Biby (HU2) HU2 Bejegyzések: 177
  👑 Tedd rá a kezedet a 200%-os bónuszra csak ma!! 👑
  Gazdagságban bővelkedik a királyság, és a jóságos Eric király elrendelte, hogy ebből mindenkinek részesülnie kell. Vásárolj ma 21:00 és 21:30 (CEST) között, és használd ki az Eric király által elrendelt 200%-os bónuszt.
  Biby - Hu2
 • Biby (HU2)Biby (HU2) HU2 Bejegyzések: 177
  szerkesztette ezt: 09.02.2020

  A háború köde felszáll egy pillanatra, és megnyílik a berimondi királyság felé vezető út.
  Olyan birodalom ez, ahol az oroszlán és a medve csap össze. Ahol a Gerbrandt-ház „arany oroszlánja”, III. Leopold és az Ursidae-ház „berimondi medvéje”, Grimbert a hatalomért vívott harcba hívják zászlóvivőiket. A berimondi királyság utolsó reményének terhe most a ti vállatokon nyugszik, döntenetek kell, melyik csúcsragadozót támogatjátok a hódítása során. Válasszatok azonban bölcsen, ugyanis az ellenség rendíthetetlenül harcolni fog az utolsó vérig.

  A kpen a kvetkezk lehetnek 2 ember


  Itt vannak a Vérvarjak, és a Dögevő király már alig várja, hogy nagyszerű Királyságunk maradványain taposhasson. A visszataszító és veszélyes harcosok már behatoltak a földjeinkre, pusztítást hagyva maguk után. Ki száll szembe e gaz betolakodókkal? Te szembeszállsz velük? Lobogjanak dicső lobogóink, csillogjanak kardjaink és pajzsaink a napsütésben! Csaljuk ki a Dögevő király aljas harcosait az árnyak közül, láttassanak valódi romlott és visszataszító formájukban! Űzessenek ki a Királyságunkból! Gyűljetek össze úrhölgyek és nagyurak, ma háborúba vonulunk.

  A kpen a kvetkezk lehetnek 1 szemly

  A királysági liga, Berimondot számítja :) 
  Biby - Hu2
 • gomes111 (HU2)gomes111 (HU2) HU2 Bejegyzések: 142
  Köszönet az új Uriel-nek! :)
  gomes111_Hu2
  Hun-Foglalás szövetség
  Marsall
 • Biby (HU2)Biby (HU2) HU2 Bejegyzések: 177
  Köszönet az új Uriel-nek! :)
  Jajjjjj dehogy - csak mikor van időm, igyekszek be segíteni ha tudok :)
  Biby - Hu2
Sign In to comment.