Főoldal Hungarian Kérdések a játékkal kapcsolatban

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Több kastély + 1 lopott kastély ( valószínűleg )

Sziasztok!

Általában, sőt szinte egyáltalán nem szoktam fórumozni...de most elpattant a cérna...1 hete 2 kastélyból kapom a bejövőket...erődre, kastélyra...naponta 3x 4x...áthágja a szabályokat, folyamatosan fenyeget..2 kastélyból jöttek a támadások 1-2 perc különbséggel....ez több mint gyanús volt...ezért utána jártam az egyik kastélynak...feltűnő volt a 2 kasti neve...LegendaryJoe és LegendaryJoe29...az egyik 70-es a másik 24-es szintű..Írtam a nagy kastis szövibe a vezérnek, aki kikérdezte LegendaryJoe-t, aki azt mondta hogy neki köze nincs a kis kastélyhoz..Szinte kizárt hogy ne ugyanaz legyen a tulajdonos..De itt jön a csavar a dologba!! 

Ki a Hollo7 EREDETI tulaja??? Mert bizony onnan is sorozatba kaptam a bejövőket az erődökre!! 

Bárki, aki tudja ki Hollo7 eredeti tulaja, azt nagyon megköszönném...

Jelenleg a kastélyomat levédtem 2 hétre, de LegendaryJoe29-től folyamatosan kapom az üzeneteket, hogy már alig várja hogy leszedjen a térképről. Nem akarom 9 évnyi játékomat egy ilyen miatt feladni, sem pedig állandó galambot adni a kastimnak, hogy ne támadjon! Szeretnék normális körülmények között játszani, nem pedig kimaradni mindenből egy ilyen miatt!! 

Bocsi ha kesze kusza, de nem tudtam másképp leírni! A segítséget, tanácsot pedig megköszönöm! 
Dollodon
A nyugis játékos

Hozzászólások

 • rotkiv (HU2)rotkiv (HU2) HU2 Bejegyzések: 569
  szerkesztette ezt: 28.01.2020
  Szia

  Az, hogy több támadást kapsz egy időben, nem bizonyít semmit, hogy lopott lenne egy kastély. Nagyobb szövetségek hadgyakorlat keretében több 100 vagy 1000 bejövőt is képesek időzíteni egy időpontra. Habár az tényleg érdekes, ha két hasonló nevű játékos játszik egy szövetségben, alapvetően még ez sem bizonyít semmit.
  Szerintem kérj segítséget a csapattársaidtól ilyen helyzetben és próbáld meg úgy megoldani az ügyet. A rágalmazás pont ugyanannyira rossz, mintha valaki csal. Ha úgy gondolod, hogy valaki megszegi a szabályokat, azt tudod jelenteni a supportnál, akik tudnak intézkedni ez ügyben, amennyiben biztosra vehető, hogy csalásról van szó.
                                 Tippek új fórumozóknak                                                                                Gyorsabb játékmenet                               

                                                Szabályzat                                                                                            Játék Androidon/IOS-en                               
  És még sok más útmutató...
 • Dollodon (HU2)Dollodon (HU2) HU2 Bejegyzések: 31
  Ezzel csak az a gond, hogy az egyik 1 személyes szövi, a másik meg szövin kívűli...és ebből a 2-ből jöttek a bejövők..Rengeteg játékos lett már jelentve a környékemen aki 8-10 kastéllyal jött..és ez a 2 kasti eddig nem volt a közelembe...Mindegy...jelentettem a supportnál az esetet, miután a témám után nem sokkal jelentkezett a kedves tag hogy alig várja már hogy felmelegítse a kastimat meg az erődeimet...annak ellenére hogy nem tudok oltani, mert mind 3 erődöm ég...nyersim alig van..
  Dollodon
  A nyugis játékos
 • patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 274
  Miért nem talállaktalálom a panaszos játékost???

 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  Patrik! Ne packázz vele, átment az egyik karijával az oroszlánszívbe.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt