Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Uriel búcsúzik Tőletek

Sziasztok Fórumozók, Játékosok!
Eljött az idő, amikor le kell zárnom egy szakaszt az életemben. Ebbe beletartozik a Fórum moderálása és a játék is. Mindkettőt abbahagyom, mert sokkal fontosabb dolgokat kell tennem most.
Nem volt egyszerű itt a fórumon, de voltak mondatok, amik miatt mégis csináltam, voltak emberek akiknek segíteni tudtam, s köszönetet is kaptam. Voltak nehezebb pillanataim és kellemetlen emberek, de alapjában meg tudtuk beszélni a problémákat. Nem tudom, hogy mi lesz a fórummal, ki lesz a moderátor, s hogy egyáltalán lesz-e. Valaki talán jelentkezne erre a feladatra, egyenlőre hétfőig itt leszek és visszanézem a bejegyzéseket. Hétfőn a moderátoroknál lezárják a hozzáférésemet a fórumhoz, ha valaki szeretne moderátor lenni, addig megírhatja privát üzenetben nekem, amit továbbítok megőrizve a névtelenséget.
Mindenkinek jó játékot, és lehetőleg kellemes fórumozást.
Uriel
Eljött az idő, amikor le kell zárnom egy szakaszt az életemben. Ebbe beletartozik a Fórum moderálása és a játék is. Mindkettőt abbahagyom, mert sokkal fontosabb dolgokat kell tennem most.
Nem volt egyszerű itt a fórumon, de voltak mondatok, amik miatt mégis csináltam, voltak emberek akiknek segíteni tudtam, s köszönetet is kaptam. Voltak nehezebb pillanataim és kellemetlen emberek, de alapjában meg tudtuk beszélni a problémákat. Nem tudom, hogy mi lesz a fórummal, ki lesz a moderátor, s hogy egyáltalán lesz-e. Valaki talán jelentkezne erre a feladatra, egyenlőre hétfőig itt leszek és visszanézem a bejegyzéseket. Hétfőn a moderátoroknál lezárják a hozzáférésemet a fórumhoz, ha valaki szeretne moderátor lenni, addig megírhatja privát üzenetben nekem, amit továbbítok megőrizve a névtelenséget.
Mindenkinek jó játékot, és lehetőleg kellemes fórumozást.
Uriel
3
Sign In to comment.
Sok sikert kivánok az életben neked
- Biby -
Nem tudom ki vállal ilyen "Nemes" feladatot
Mindent köszönünk Uriel, sok sikert a való életben!
üdv.:W
Ébredés szövetség-vez. helyettes
Sok sikert a való életben!
Hun-Foglalás szövetség
Marsall
Köszönök mindent. Hiányozni fogsz nekünk.
Köszönöm Nektek a szép szavakat, nagyon jól esik. Sajnos az élet más irányba terel, ezért kell itthagynom a fórumot, és a játékot is befejeznem. Semmi baj nincs sem velem, sem Veletek, csak van ami most fontosabb lett. Valószínűleg nem maradtok moderátor nélkül, mert többen is jelentkeztek a feladatra. További jó játékot, sok sikert az életben.
Uriel
Enyire kis szerver lennénk, hogy még moderátort sem akarnak adni nekünk ?
- Biby -
Azt írta Uriel, hogy van néhány jelentkező, de azért akárkit nem engednek moderátornak lenni.