Főoldal Szövetség bemutatkozások és keresés

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Az "ORKA 2" szövetség felélesztése

Üdvözletem!

Nem régiben az ORKA 2 szövetség elérkezett a kritikus szintre,még pedig arra a szintre,ahol már csak 1 aktívnak nevezhető játékos maradt és még 1,aki alig-alig aktív,de néha jelen van.
Mivel megtettek engem a szövetség vezetőjének,nimrodbiro2,arra gondoltam,hogy azért kár lenne ezért a szövetségért,így megpróbálom "feléleszteni" az utolsó reménysugárral,ami annyit jelent,hogy új szövetségi tagokat toborzók.
Akiknek felkeltettem a figyelmét,azok "Magyarország 2" szerveren keressék a szövetséget.

Akik szeretnének csatlakozni,azok annyit kell tegyenek,hogy megkeresik a szövetséget,majd egy kérvényt benyújtanak,aztán csak várniuk kell a befogadást.

!!FIGYELEM!!

Mielőtt félre értések keletkeznének,NEM azért csinálom ezt,mert azt szeretném,hogy minél többen legyünk,hanem azért,hogy egy "stabil" közösséget hozzak össze az ORKA 2-ön belül.Egy olyan közösséget,ahol jókat lehet beszélgetni egymással,ahol mindenki aktív(minimum naponta 1 belépéssel) és ahol jól lehet szórakozni.

Ha eddig eljutottatok az olvasásban,az már sokat jelent nekem,KÖSZÖNÖM!

Üdvözlettel,
Nimród - nimrodbiro2 - Az ORKA 2 szövetség vezetőjenimrodbiro2 @ hu 2

Hozzászólások

  • nimrodbiro2 (HU2)nimrodbiro2 (HU2) HU2 Bejegyzések: 12
    +még utólag amit elfelejtettem oda írni az az,hogy ha jelentkeztek és max. 1 napon belül nem lesz a kérvény elfogadva,akkor személyesen rám is lehet írni evvel kapcsolatban,hogy vegyelek fel.
    nimrodbiro2 @ hu 2
Sign In to comment.