A Rendellen újabb nagy dobása

1712

Hozzászólások

 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) Bejegyzések: 31HU2

  mi bajod van azzal hogy prériről írogat valaki?:D

  zsozsó te már túl okos vagy,sőt annyira hogy már te se látsz logikát abban amit írsz :D anélkül is tudok írogatni hogyha prérin vagyok:( de szerencsére szöviben vagyok zsozsika:)

 • Sicc lovag (HU2)Sicc lovag (HU2) Bejegyzések: 28HU2
  el ne zavarjátok kontárkát, hol találnánk másik bohócot?? 
 • rychy85 (HU2)rychy85 (HU2) Bejegyzések: 20HU2
  szerkesztette ezt: 27.08.2019

  Hali

  Nemtudom honnan veszed ezeket amiket irsz😅

  Igen rosszul ertelmezted az elos oldaltol kezdve!

  Itt kezdodnek a felremagyarazasok!!! A szovetsegek kozt nincsenek konfliktusok , ha lenne megfelelo modon rendezve lennenek.Tagok kozott vannak regebbi serelmek amiket rendeznek is maguk kozott.

  Senki nem fogott ossze senki ellen 😆

  Post edited by rychy85 (HU2) on
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) Bejegyzések: 171HU2
  Sziasztok!

  Nem akarok beleszólni semmibe, mert nekem aztán végképp semmi közöm az ügyhöz, de rossz nézni ami itt megy.
  Mind a két félnek igazat tudok adni. Habár én nem titkoltan végig a Borsnak szurkoltam és ezután is fogok nekik, az tény hogy ez egy háborús, stratégiai játék. Zsozsoka hozzászólásaival tudok azonosulni a legjobban. Becsülettel viseli a háború következményét, és tisztelem benne hogy mindezek után is kitart a szövetsége mellett. :)

  Soha, és továbbra sem fogok egyet érteni azzal hogy valaki megpróbál lejáratni egy szövetséget legyen az most a Rendellenes vagy éppen a Deres vagy sorolhatnám még itt a fő célpontjait az ilyen lejárató kampányoknak. Sok nagy szövetségben van ismerősöm, olyanok is akik nem egy oldalon harcoltak és valószínűleg nem egy oldalon fognak harcolni a közeljövőben. Nem szabad egy egész szövetséget egy játékos alapján megítélni és általánosítani és elmondani hogy az egész szövetség úgy rossz ahogy van. Ha valakivel problémánk van, beszéljük meg vagy végső esetben intézzük el 1 az 1 ellen, végtére is - és itt bedobom a jól megszokott jolly jokert - ez egy háborús játék. Ha valaki kis szintjéből adódóan nem tudja maga intézni a dolgot (ez mondjuk kérdéseket vet fel a másik fél tisztességében hogy miért olyanra megy aki sokkal kisebb...) az fejlődjön csendben hogy később vissza tudja adni. Nem a fórumon kell játszani a játékot és szavakkal dobálózni, főleg nem álnevekkel hogy véletlenül se ismerjenek fel. Aki tökös, az szerintem beleáll a vitába és felvállalja a véleményét. Unfair, szemét játékosok mindig is voltak és mindig is lesznek. Ahogy vannak a Rendellenben vagy Deresben is, sőt még a Borsban is előfordulnak. A megoldásnak mint már fentebb említettem nem szabadna annak lennie hogy amint látjuk a piros kürtöt, izzítjuk is a fórumot és vadul csapkodjuk a billentyűzetet hogy ez a szemét szövetség mit csinált már megint...

  Viszont a határt mindenképp meg kell húzni hogy mikortól válik a tettünk szemétkedéssé. Ezt mindenki maga dönti el. Ilyenkor ismerszik meg hogy ki az aki valóban olyan tisztességes és becsületes játékos ahogy mondja magáról.

  Jómagam is PVP párti vagyok, mert ez adja a játék izgalmát, nem az hogy naponta ezerszer elindítunk előbeállítással egy támadást. Viszont senkit nem ítélek meg az alapján hogy ő most eventező vagy háborús játékos (vagy szövetség). Jó lenne ha eltűnnének fórumról az olyan emberek akik azért szidnak egy szövetséget mert eventezik vagy mert érdemet gyűjt magának (viharon való érdem farmolást viszont mélyen elítélem továbbra is). Mindenki játsza úgy a játékot ahogy élvezi, de tartsa tiszteletben a játékostársait is. Értem ez alatt hogy ha valakire rámész érdemért, akkor egymás után nem farmolod le amíg csak adja a pontokat. 

  Kábé ennyi kivánkozott ki belőlem a kommenteket olvasva. Lehet kapok ezután hideget, meleget de ezt már korábban is le akartam írni régebbi topic alá. És bármilyen hihetetlen, most teljesen pártatlanul írtam.

  További kellemes fórumozást és sikerekben gazdag támadásokat és védéseket kívánok mindenkinek!
  Kristóf
  Speciel ebben elég sok mindennel tudok egyet érteni. Bár én nem a Borsnak, hanem a Rendnek , másrészt a  Rendellennek, továbbá a Rendellenesnek drukkoltam:DDD, bár szurkoltam a Rend és az Ellenállás egyesülésével létrejött szövetségnek is, amely megmutatta, hogy korábban egymással keményen háborúzó szövetségek hogyan tudnak összefogni ha megtalálják a közös értékrendet, ahelyett hogy egymást szidnák a múltbeli adok-kapok miatt:)
  Igen, ez stratégiai játék. És a magam részéről azt gondolom, hogy amikor egy egy TOP10ben (TOP20ban) lévő szövetség, mindig stratégiai alapon válogat a jelentkezők között. Ha egy TOP szövi túl sok kevéssé fejlett, és alacsony növekedési rátájú játékost vesz fel, akkor ezzel gyengíti saját védelmi (és támadási) potenciálját, és bizony egy hábiban égni fog, bár lehet, az eventeken jól fog szerepelni. Meg kell találni a helyes arányt, és a felvett kisszintűeket gyorsan fejleszteni, hogy elérjék a szövi szintjét. 
  Én is szeretek 1v1ben támadni, bár ilyen nincs is, hisz én egyedül megyek és 65en védenek ellenem:DDDD És bár nem szeretek eventezni, nyomom, mert onnan jön a támadó katik jelentős része az 1v1hez vagy a csoportos támadáshoz.
  Amivel viszont a leginkább tudok azonosulni, az az a mondat, hogy 'Mindenki játsza úgy a játékot ahogy élvezi, de tartsa tiszteletben a játékostársait is'. 
  Bizony jó lenne, ha sokan gondolnák így.
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) Bejegyzések: 31HU2

  Kriszta,arra viszont nem adtál választ hogy turul és joe miért kapott rögtön marshall rangot nálatok:)

  És ne mond azt hogy kiérdemelték mert,miután oda mentek,már kapták is a rangot:D

 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 300HU2
  Kedves Kriszta.

  Köszönöm a kimerítő és intelligens válaszodat. Nem cinikusan mondom.

  Nos, az a baj, hogy sajnos ezek szerint meg vagy vezetve. Én összefogás tagok vezetőitől tudom, hogy mit szeretnének a volt szakaszosok. Nem én kreálom :) Ezek szerint lehet neked ilyeneket nem mondanak el. Nem fogok neveket mondani, mert ezek szerint valamiért nem beszélitek meg az ilyen dolgokat.

  Azzal pedig, hogy volt szakaszosokkal van tele a szövitek és Rat a "tiszteletbeli tag" ahogy írtad, mert szeretitek és szerettétek, ezzel azért sok mindent elárultál. Embert barátjáról. Mi még emlékszünk, hogy milyen is volt egy Rattal való beszélgetés a ts-en, milyen volt egy béketárgyalás. Milyen jelzőket kaptunk és hogyan bántak a szeretett barátaid azokkal, akiket legyőztek. Szerintem érdemes összehasonlítani azzal, ahogy mi kötünk békét.

  De ahogy mondtam, embert barátjáról.

  Szerintem hamarosan érteni fogd azokat, amikre most azt mondtad, hogy paranoia :)

  De kis segítségnek idézek valakit, aki prominens személye az összefogásnak: "A volt szakaszosok alig várják, hogy legyen szerver hábi és ellenetek mehessenek. Még a régi már inaktív tagokat is visszahívnák jtszani".

  Szóval nem én nem vagyok képben. De nincs ezzel semmi gond. Azt tapasztaltam, hogy akit ebbe a játékba nem a korrekt gondolkodás vezetett, az elvérzett előbb-utóbb. Ez mindig is így lesz.

  Ja és nem Csaba doki a Sátán :))) Ezt lehet, hogy nem érted, de szerintem igen. A sátán gyermekeit éppen dédelgetitek. A kedvenc Rat baártod facebook oldalán megtalálod a lényeget.

  De ha neked ez a szimpatikus, akkor ez van.

  Szerintem nem csak az a fontos, hogy valaki jól eventezik és jól háborúzik. Érdekből persze ez a fontos. De vannak emberi részek is. Aki erre legyint, az lehet, hogy hamarosan megtapasztalja az ilyen dolgok árnyoldalát. :)

 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 300HU2
  Ja és még egyet elfelejtettem: A felnyílt szemeknél nem a Survire gondoltam :) 
 • Sicc lovag (HU2)Sicc lovag (HU2) Bejegyzések: 28HU2
  Nah Csaba dokinál lemez csere történt, eddig az összefogás akarta eltiporni őket, most már a visszahívott volt szakaszosok:D De jó szöveg az embert barátjáról, miközben az ellenállás évekig a soraiban tudta pumpát, előtte kelemen11-et meg a többi hasonló "emberileg oly nagyszerű" lelket... Vicces... De aki ezt látja az mind buta, ezt leírta csabika:) 
 • rychy85 (HU2)rychy85 (HU2) Bejegyzések: 20HU2

  Kedves Kantorka!

  Megkerdezhetem hogy igazabol mi kozod van az Arma vagy akarmelyik mas szovi belso ugyeihez?

  Tudomasom szerint hogy ki , mikor es milyen rangot kap es hogy azt a rangot hogyan erdemelte ki csakis a mi dontesunk .

 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 300HU2
  szerkesztette ezt: 28.08.2019
  Sicc lovag, az a szerencse, hogy kiszámíthatatlan vagy :) Nem is gondoltam, hogy Pumpát fogod felhozni :)))))))

  Egyébként Pumpa ezerszer emberibb, mint Rat. De ezt neked hiába is magyaráznám, mert embert barátjáról :)

  Senki nem akart minket eltiporni (a durci barátaidon kívül, ezért irogatsz te is, mert próbálod mutatni, hogy ugye ugye, hogy mi mennyivel jobbak voltunk és nektek meg ez kellett. Nem szívózhatunk tovább a hatalom birtokában, ezért majd most meglátjátok, hogy kiket is akartatok helyettünk :)))) és ha olvasnál is és nem csak irogatnál össze vissza, akkor kb 21-edszer írtam le, hogy az összefogás védelem miatt jött létre. Neked elég sokszor kell elmondani valamit ahogy látom, mert amit gondolsz, csak az van a fejedben. 

  De maradj is meg a téveszméid mellett. Neked ez áll jól :) Meghazuttolnád magad, ha értelmesen reagálnál.

  (Az eleje óta ugyanazt mondom, olvasd el többször és össze fogod tudni kötni. Elvileg. ) :)
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 300HU2
  szerkesztette ezt: 28.08.2019
  (Sicc, még egy pici segítség: Az összefogásban vannak a volt szakaszosok, de psszt, ezt senki nem vette észre. Csupán szeretetből vették be őket, mert olyan cukik és megérdemelnek még egy esélyt. És hidd el, bármit is mondanak neked, nem úgy van, ők csak eventezni szeretnének együtt, a régi szép idők emlékére, mint egy nagy boldog család :))))
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) Bejegyzések: 31HU2

  áhh..tudtam hogy sántít a dolog:) erre már nem tudtok választ adni:)

 • rychy85 (HU2)rychy85 (HU2) Bejegyzések: 20HU2

  ahh... Persze hogy nem tudsz valaszt adni , nincs mire 😂

  Igazabol teljesen jelentektelen is lenne, kb annyira mint a ket tagbol allo "Bukottderes" szovid , szovileirasostol!

  A dolog igazabol csakis egy helyen santit , megpedig az mikor megtetted az elso bejegyzesed a forumon a multivaradbol.

  Majd ha vallalod kivoltod , akkor picit hitelesebb leszel , csak ahoz a kezednek bele kell logni a bilibe hogy kikerulj az allomvilagbol es vegre elkezdj tisztan latni.

 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) Bejegyzések: 31HU2

  multivár?honey ez nem múltivár:D

  nekem csak ez az egy karim van:)

  de a kérdésemre még mindig nem kaptam választ,lehet fájó pontra tapintottam =)

Ez a beszélgetés lezárult..