Főoldal Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

A Rendellen újabb nagy dobása

11012»

Hozzászólások

 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 164
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 664
  szerkesztette ezt: 30.08.2019
  A viharról is írtam :) Ennyire látszik, hogy ki miért is ír ide. Ja és a vihar témát az érintetekkel megbeszéltük a játékban.

  Szóval ez megint öngól.

  Ha a tényekről szeretne valaki beszélni, akkor az nem a fórumra hozná, hanem megírná nekünk, ahogy ez közben meg is történt és rendezve lett.

  De sajna Sicc és barátai, amennyire azt sérelmezik könnyes szemmel, hogy mi milyen csúnyák vagyunk és valójában mi akarunk lejáratni bárkit is, akkor kérdezem, minek is hozták ide a témát, ami nem is őket érinti, akit érint, az pedig lebeszélte velünk ?
  :)))

  Találos kérdés. Ki is akar kit lejártani? :)

  Csak a tényeket mi? :)

  Szánalom ez a szöveg. Fel lett dobva egy téma, aztán egy másik a borssal kapcsolatban, erre le lettek írva az itteni tények.

  Eredmény: Kimagyaráztok, le akarjátok járatni a többi szövetséget, mindenki látja, hogy a rendellen milyen gonosz (csak ti szeretnétek ezt sugallni, persze lejáratási szándék nélkül) :)

  Hagyjuk már ez annyira átlátszó, hogy az 5 éves unokahugom különb módon csinálná, amivel itt próbálkoztok.

  Támadunk még viharon érdemért? Előfordult egyszer és azonnal fótumtéma lett (úgy, hogy közben ránk jött viharon vagy 5 bejövő, tudom, most ilyenkor sírok :) ha mi csináljuk, akkor meg mit merészelünk:))))))?

  :))))))))

  Értem én a szövegelést, csak nem veszi be senki.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 664
  szerkesztette ezt: 30.08.2019
  Ja és akik nagyon bólogatnak itt a butaságra, mármint a ugye nem jobb a Rendellen, mint a szakasz nyafogásra, azok mind mind az összefogás tagjai és kiskastjai.

  Szóval nem a szerver, csak ti :) 
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 213
  Berminyak (HU2) Bejegyzések: 12
  Ez egy beágyazott külső elem. Törölhető a delete vagy a backspace billentyűkkel. A teljes elem megtekintéséhez, nyomja meg az előnézet gombot alul.
  A rendellen újra bebizonyítja mennyivel jobb mint a szakasz, megindultak érdemért pihenőkre, támadnak viharon aktív várakat, és a multiváraikkal is szedegetik ki pihenőkből, természetesen erre is lesz indok, Csaba doki majd jól ide írja hogy tőlük is vittek vagy stb, de hát nem rég megtudtuk hogy a kiírásuk sem azt jelenti amit valójában jelent, és ők támadhatnak éjjel, és az is természetes, hogy viharon is támadnak vagy pihenőkre is, ezt akarta a szerver, hát most láthatjátok mivel van dolgotok  

  Ez a topik amivel indult ez az egész, amit kimagyarázni nem igazán lehet, hiába is próbálkozik Csaba doki, Diamondstar, Sahrazad bármivel. Csak terelés az egész. Mások besározása csak a céljuk, amivel a saját "jó" cselekedetűket próbálják eltúsolni.

  Gondolom ez lejön az olvasóknak, és itt csak a semleges olvasókra gondolok.


  Egyenlőre halott és inaktív accokból a ti oldalatok ír, és sároz, személyeskedik.

  Igen, igazad van, sokan látják:))))))))))

  DiamondStar1972 @ hu 2
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 213
  szerkesztette ezt: 30.08.2019
  csaba doki HU2csaba doki (HU2) Bejegyzések: 297
  15:32 szerkesztette ezt: 15:39
  A viharról is írtam  Ennyire látszik, hogy ki miért is ír ide. Ja és a vihar témát az érintetekkel megbeszéltük a játékban.

  Neked  mi közöd van hozzá????
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 213
  szerkesztette ezt: 30.08.2019
  Mellékesen, a többi hozzászóló legalább felvállalta saját accal , szép szóval leírva:)))).......mhh...a tájékozatlanságukat.
  Már csak azért jövök ide, hogy az egész napos jókedvemet megkoronázzátok, az  okos irományaitokkal:)))próbálkozásaitokkal:)))
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • Sicc lovag (HU2)Sicc lovag (HU2) HU2 Bejegyzések: 33
  visszanézve a deres-sárkányölős fórum témát ott az akivel meg lett beszélve jelezte hogy ez megtörtént, az a fura csaba, hogy itt nem igazán látom ezt, nem lehet hogy csak rámondta hogy jól van, mert nem tud mást tenni? :) És igen a pihenős kastélyoknál is te "megbeszélted" minden szövivel, hogy benéztétek, csak az a fura hogy több szövinél is benéztétek, ami több mint hihetetlen:) De majd az idő megmutatja mi is a valós, van egy olyan érzésem lesz még egy paktumosotok aki rövidesen "elárul" titeket:) vagy csak ti fogjátok ezt mondogatni
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 213
  Sicc, te már megint olyan okos vagy

  A rendellenestől egyetlen egy vizes támadás volt, és egy pihenős, te mi a túróért írsz ide, mi közöd van hozzá??tiéd valamelyik vár??
  Mi vagy te ?ügyvéd??,
  Akivel kapcsolatos volt, meg lett beszélve, ide nem jött,akinek joga lett volna panaszkodni.
   akkor te mi a tökért kardoskodsz itt???amikor azt sem tudod ki volt az érintett??
  Gyere ki a térképre, mutasd meg magad, aztán lehet csatázni, ne itt arcoskodjál , és csatázz, hoki király:)))

  DiamondStar1972 @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 664
  szerkesztette ezt: 30.08.2019
  Sicc nyugi, minket csak gyenge szövik szoktak elárúlni, akik csak bizonyos dolgokat hajlandóak, mint közös feladat megoldani. Vagy mert megijednek az ellenféltől, vagy tőlünk :)

  A Holló bátor és következetes. Ők nem hagyják cserben a társukat, ahogyan mi sem tettük, egyedül mi nem hagytuk őket cserben a Lidérceknél.

  Ez a korrekt paktumos. Az ilyenek nem árulják el egymást. Tudom, hogy szeretnéd, akkor végre megnyugodhatnál, hogy hiába győztek le titeket, nem mentek vele semmire :)

  Nektek leáldozott. El kéne már fogadnod. A bukást megérdemeltétek, emelt fővel ismerd be, ismerd be a hibáitokat, tanulj belőle és lépj tovább.

  Hidd el, ha mi egyszer megbuknák, attól még a szakasz tettei nem lesznek sosem szebbek és az elbukott háborútok sem lesz győzelem.

  Törődjetek bele, mert ez a vergődés több mint szánalmas.

  Légy férfi és viseld el a hibáitok következményét. :) Bukott szakaszos fórumos barátom.

  És vállald fel végre a neved, mert egy férfi nem álnevek mögül irogat. Légy férfi te is, mint Marci :)) Mint egy igazi Old Spice reklám :)


  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
Ez a beszélgetés lezárult..