Főoldal Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

A Rendellen újabb nagy dobása

Sicc lovag (HU2)Sicc lovag (HU2) HU2 Bejegyzések: 33
A rendellen újra bebizonyítja mennyivel jobb mint a szakasz, megindultak érdemért pihenőkre, támadnak viharon aktív várakat, és a multiváraikkal is szedegetik ki pihenőkből, természetesen erre is lesz indok, Csaba doki majd jól ide írja hogy tőlük is vittek vagy stb, de hát nem rég megtudtuk hogy a kiírásuk sem azt jelenti amit valójában jelent, és ők támadhatnak éjjel, és az is természetes, hogy viharon is támadnak vagy pihenőkre is, ezt akarta a szerver, hát most láthatjátok mivel van dolgotok :) 
«1312

Hozzászólások

 • Casa303 (HU2)Casa303 (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
  Mindig lesz egy ütőkártya, ami a "név nélkül a szavad semmit se ér, még akkor se, ha tényt közölsz" :)

  Casa303 @ hu 2
  Armageddon szövetség
  Diplomata
 • BNndr_ (HU2)BNndr_ (HU2) HU2 Bejegyzések: 19
  Igen, mivel túlzásokba esnek egyes játékosok azért, hogy lejárassák a szövetséget és teszik ezt olyan indokokkal, hogy ránézésre semmilyen közük nincsen vagy nem kéne legyen hozzájuk. Írjon olyan személy, aki érintett is és mindjárt más lesz. 
  Csak példaképp: viharon egy darab támadás ment ki, pár órán belül pedig az illető vissza is jött és vissza is vette az elvett érdemet. Ő miért nem panaszkodik? Vagy valaki abból a szövetségből? Lett belőle piros, mert vissza mert jönni? Mert a szövetség aztán szó nélkül mindenkire pirosat dob és terrorban tart mindenkit, igaz? 


 • Casa303 (HU2)Casa303 (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
  Az én teóriám egyszerű: aktív, kis szövetségben lévő játékos nem fog itt szembeszegülni a "nagyokkal", mert nem lehet igaza, és csak rosszul fog kijönni belőle. Hasonló indoka lehet a legtöbb kis várból írásnak is, egyszerűen csak nem akarják, hogy bármilyen kár érje őket a véleményük kifejtése után. Függetlenül attól nem lehet ezáltal elhitelteleníteni a szavukat, illik legalább az alap felvetésre válaszolni, miután lefutottuk a "nemmerszasajátodbólírni" kört.

  Egyébként szerintem a hangsúly azon van nála és náluk, hogy megtörtént, és ezáltal megtörténhet máskor is ugyanúgy.
  Én a kis acc-al érdemgyűjtésről tudok, láttam, a többiről nem hallottam, így nem tudok azokról véleményt formálni.

  Ellenben a BUKOTTDERES szövetség leírása határozottan tetszik, ez az igazi hozzáállás és a véleményformálás helyes módja.
  Casa303 @ hu 2
  Armageddon szövetség
  Diplomata
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 368
  A sok sok Szakasz barát  vajh miért nem akkor  sopánkodott, amikor a szakaszból megalakult Lidércek a vizesen több mint fél évvel ezelőtt elkezdte az érdemvadászatot? És Casa toborzó barátom miért szereti a névtelen és arctalan vádaskodókat? Csak tán nem azért, mert már megint saját udvarán kéne söprögetni?
  Bár lehet, rosszul látom, és nem is ült át az Armába az érdemvadász Lidércektől senki.
  Hát ez annyira most nem jött be nektek...
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • Casa303 (HU2)Casa303 (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
  Megnyugtatlak, bármennyire is úgy tűnik, mi nem névtelenül írunk.
  Mint láthatod, ha így lenne, én sem Casa303-ként írnék :)
  Casa303 @ hu 2
  Armageddon szövetség
  Diplomata
 • BNndr_ (HU2)BNndr_ (HU2) HU2 Bejegyzések: 19
  szerkesztette ezt: 21.08.2019
  Megértem a te nézőpontodat is, amivel viszont nem értek egyet, hogy miért ne merné bárki is a problémáját közzétennie, ha azt bizonyítani tudja? Mármint tegyük fel, hogy egy 125-ös szintű játékost viharon megtámadják csak az érdem miatt. Van jelentése róla, ezt felteszi fórumra. 
  Onnantól kezdve ő védve van a közösség által, mivel nem tudják megcáfolni azt, hogy nem volt igaza. Legalább is én így gondolom.
  Scorpions is képekkel együtt kezdte a vitát, erről kellene példát vennie minden panaszkodó játékosnak (az, hogy hova fajult az a beszélgetés, nem ide tartozik).

  Engem ez az, ami zavar. Hozzak létre egy másodszámú várat és kezdjek el jogtalanul panaszkodni más szövetségekre? Vagy adjam elő úgy a dolgokat, hogy legyen némi igazság benne, de a lényeget azért ferdítsem el? 

  De, ahogy elnézem, igazából az embereknek az a lényeg, hogy panaszkodni tudjanak. Tökmindegy, hogy a Tempikre, a Rendre, a Szakaszra, a Deresre vagy a Rendellenesre. A lényeg, hogy valakit tudjanak mindig elővenni olyan cselekedetek miatt, amelyek már egy kicsit is megsértik az "etikai kódexet". 
 • Casa303 (HU2)Casa303 (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
  Félreértés ne essék, nem preferálom a másodaccból írást, inkább vállalja mindenki a saját véleményét névvel együtt, az a legtisztább. Én csupán próbálok értelmet találni abban, amiért ezt teszik. Nem tudhatom, hisz nem csináltam sosem ilyet, így csak találgatok. Éppen erre van a fórum, hogy ha valaki egy beszélgetést, vagy épp vitát kezdeményez, akkor a másik oldal teljesen jogosan védheti magát. Ha így tesz, és mindkét oldal érvekkel támasztja alá az állításait, akkor helyben vagyunk: kialakul egy teljesen normális vitahelyzet.
  Ellenben ami zavar engem, és nem teljesen értem, hogy ilyenkor miért egyből a másik ember mivoltába kötünk bele. Kérj tőle bizonyítékot, jelentést, bármi ilyet. Csak ne akarjunk a másik személyének bizonygatására úgymond "terelni" a témát.

  De akkor megteszem helyette, nem támadás jelleggel, csupán pár kérdés, ami engem személy szerint érdekel. Tényleg, nem muszáj válaszolni, csak hajt a kíváncsiság.
  Miért volt az az egy támadás érdemért viharon? És miért ilyen kisebbre? Ha szabad kérdeznem, a delikvens(úgy tudom, fórumon nem írhatok nevet a beleegyezése nélkül, de tudjuk kiről van szó) kinek adta la le az érdemét?
  Így en bloc ennyire presztízskérdés, hogy melyik szövetségnek több az átlagérdeme?
  A BUKOTTDERES szövetségnek van valami komolyabb jelentése, vagy csak úgy megalakult Lidércek példára, hogy majd az Arma vezetőség kapjon leveleket a szövi vezetőjétől és egyben egyetlen tagjától, amiben érdeklődik, hogy mennyire tetszik a leírása?
  Casa303 @ hu 2
  Armageddon szövetség
  Diplomata
 • BNndr_ (HU2)BNndr_ (HU2) HU2 Bejegyzések: 19
  Szívesen válaszolok a kérdéseidre (már amelyikre tudom biztosan a helyes választ):
  Azért az egy támadásért az illető meg is kapta a vezetőségtől a figyelmeztetést, hogy a vihar tabu volt eddig és ezután is az kell maradjon. 
  Nem tudom milyen információ került hozzád, de a másik fél nem volt kisebb. Mármint volt némi erőpont különbség, de az a játékos 800-as szintű és 1,8 millió feletti erőponttal rendelkezik. Nem adta le az érdemét egyáltalán és normális, erős sereggel jött vissza ugyanúgy viharon (tudomásom szerint valamikor éjszaka), de ebből problémát nem csináltunk, mivel ő csak visszajött. 
  Az, hogy presztízs dolog-e, részemről passz. Megvan természetesen az előnye a magas érdemnek, de mi ebből nem igazán csináltunk presztízskérdést. Az, hogy másodaccok éjszaka jöttek hozzánk, legalább is próbálkoztak (itt-ott sikeresen) az érdem miatt, az egy dolog. Az meg egy másik, hogy jól láthatóan hol kötöttek ki azok az érdemek, mivel akkor szemmel tartottuk azt, hogy kinél mennyi van.
  A Bukottderes szövetséghez semmi közünk, onnan csak egy levelet kaptunk mindannyian, hogy olvassuk el a szövetség leírását. De ilyen szövetséget és ehhez hasonló leírásokat találsz a Rendellenesnek címezve is. 
 • Casa303 (HU2)Casa303 (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
  szerkesztette ezt: 21.08.2019
  Akkor lehet, hogy másról tudunk :)
  Én egy 450-es szint körüli, 950k erőponttal rendelkező emberről tudok, aki - szerencséjére - végül időben átdobott katonákat viharra, és így kivédte. Azt, hogy visszament-e, nem tudom.
  Casa303 @ hu 2
  Armageddon szövetség
  Diplomata
 • BNndr_ (HU2)BNndr_ (HU2) HU2 Bejegyzések: 19
  szerkesztette ezt: 21.08.2019
  Megmondom őszintén, hogy arról nem tudok. Nem mindig nézem meg a jelentéseket, így megtörténhetett, de tényleg nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni. 
 • Csipee (HU2)Csipee (HU2) HU2 Bejegyzések: 7

  Ezért a kiírásomért is tuti lesznek látogatóim, mint a múltkor 😁

  Sajnálatosan én igazolni tudom ezt a támadást 😞 a Támadó válasza az volt a “miért viharon “kérdésünkre, hogy “csak érdemét jött”

  S mint tudjuk (mert ez bevett gyakorlat már régről itt a top szövik s kisebb szövik között)ez nem más volt, mint kihívás keringőre a piros szőnyegen

  DE biztos tévedek!!!! Hiszen a legnagyobb szüksége érdemre pihi szöviben lévő inaktív másodvárnak van 😉

  Aki ezt eddig nem tudta volna, csak szólok 😁

 • Sicc lovag (HU2)Sicc lovag (HU2) HU2 Bejegyzések: 33
  cáfolat nincs csak a szokásos "miért nem saját várból írsz" szöveg, mintha ettől függene hogy egy tény ténynek tekinthető-e:) Sahrazad, el kell ismernem igazad van, abban hogy a lidércek szedtek le érdemet viharon, de a lidércek tagjaitól nem láttam leírva és nem hallottam elmondva hogy mi különbek vagyunk mint a szakasz... Ha viszont valaki azt hírdeti magáról hogy ő jobb akkor miért alkalmazza ugyanazt??? És mivel jobb az általa elitélt szövetségnél, bár igaz hallottunk már olyan mondást hogy nem azt kell figyelni amit mondok, hanem amit csinálok... És várom hogy hellboy1 írásait ugyanúgy leszóljátok mert nem sajátból ír:D Vagy ami támogat az természetesen megfelelő multivárból is?:) 
 • III.István (HU2)III.István (HU2) HU2 Bejegyzések: 19

  Casa303

  Ellenben a BUKOTTDERES szövetség leírása határozottan tetszik, ez az igazi hozzáállás és a véleményformálás helyes módja.

  Szia!
  Légyszi kicsit mesélj már mitől bukott a Deres? Vagyis aki ezt kitalálta hogyan gondolta? Tudtommal a Deres nem volt soha olyan pozícióban, hogy valamit el kellett volna buknija. Valúszínű, hogy nem is igen lesz ilyen helyzetben. Akkor mitől bukott?  :/

  Maga a szövi persze egy vicc és a kiírás is az, de hát ezt már évek óta megszokhattuk.
  Mindig voltak rosszak és a jobbak. Aztán a jobbak átvették a hatalmat és azok lettek az új rosszak, de végül ők is megbuktak stb stb.
  Voltak fejvadászok azután Templomosok, szakasz, Rendellen és jönnek mások is. Ez egy ilyen játék, ezért stratégiai.
  Deres
  Főtörzsörmester :smile:
 • Casa303 (HU2)Casa303 (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
  Úgy érzem, félreértettél. :)
  Nincs közöm hozzá, az a mondatom ott irónia volt, azt hittem, átjön ez.
  Nem tudom, vagyis tudom és tudjuk is, hogy ki hozta létre, de felvállalni egy ilyet már nem opcionális ebben a helyzetben ezek szerint az ő részéről. :)

  Egyébként a leírás épp azt sugallja, hogy: "akik hamarosan elbuknak!"
  Szóval ez már egy jövőkép az alkotó szemszögéből.
  Casa303 @ hu 2
  Armageddon szövetség
  Diplomata
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 368
  Kedves Sicc!
  Megkövetlek. Tényleg, a Lidércek nem írták le, hogy jobbak, mint a Szakasz. Hiszen a Szakasz játékosaiból álltak össze. Így aztán se jobbak, se rosszabbak nem voltak. Pont olyanok.
  No, én is tévedhetek.
  Ez itt egy ironikus bejegyzés volt, remélem, nem járok úgy, mint Casa303, és az enyém átjön:DDD
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
Ez a beszélgetés lezárult..