Főoldal Javaslatok, dicséret és kritika

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Szabotázs

Kedves Fórumozó, Kedves Uriel!

A szabotázs komolyabb korlátozására, vagy eltörlésére indítom ezt a beszélgetést.
A játékban rengeteg ember, csak azért csinál 10 multikaraktert, hogy ezzel elrontja a többi játékos aktív játékát.
6 óránként érkezik 10 karaktertől szabotázs, komoly károkat okozhat, ezáltal többen itthagyhatják miatta a játékot, hiszen nem élvezetes sok rubint, sok átugrást belefektetni, mivel nagyon nagy féket jelent ez számukra. ( Nyersanyaggal pedig lehetetlen javítani, ha nincsen átugrásod, mivel 100%-os károkat fog elérni ).
Szeretném kikérni, a többi fórumozó véleményét ezzel a témával kapcsolatban, és szeretném ha megvalósulhatna ez a felvetés.

Üdvözlettel:
Kristóf!
«1

Hozzászólások

 • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 438
  Vagy legalábbis szintkorláthoz kéne kötni, hogy csak azonos szinten lévőket lehessen szabotálni.
  Lorant96 @ hu 2
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Sziasztok!
  Jelentem a dolgot. Már egy régebbi beszélgetésben felmerült ez a probléma, és teljesen igazatok van.
  Uriel
 • Kristof04Kristof04 HU2 Bejegyzések: 6
  Köszönöm szépen!

  Üdv
  Kristóf.
 • Bibi (HU2)Bibi (HU2) HU2 Bejegyzések: 88

  A szint korláttal az a baj sok 70-es karakter hever a térképen erődök nélkül szövik nélkül semifélre aktivitást nem mutatva azon kívül hogy napi szinten végig szabotál x karaktert vagy költözik erődök közelébe és 32es seregekkel vagy nagyobbal nem üti foglalja ezek mind bosszúsgot okoznak mind másod karakter tudom én is te és a xik ember is. Szinte tiltatni esélytelen ennyit...

  Jön helyükre a kis kari ami vicces ám én mint nagy zsint különbségre nézve nem clksterű beütni a 10körüli kicsiket de ők az eszközeim letudják szedni folyamatosan :D ezen is lehetne azért variálni kicsit...

 • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 438
  Ha támadásnál és szabotázsnál is lenne szint korlát, akkor legalább a kis karikkal nem tudnának bosszúságot okozni.
  Lorant96 @ hu 2
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 417
  Hát a szabotázs problémája régen megoldatlan, és a szintkorlát nem a legsúlyosabb gond ezzel kapcsolatban. Hogy mást ne mondjak, a Lidércek nevű szövetség pl. százas nagyságrendű szabotázst küldözgetett egy időben sok nekik nem tetsző játékosnak, bosszúból. Ott pedig 70es kasik vannak, nem kicsik.
  Nemzetközi fórumon olvastam, hogy bár volt sok ezzel kapcsolatos javaslat, nem akarják a szabotázst se megszüntetni, se korlátozni.
  A szabotázs elleni védekezés elég egyszerű módja, hogy őrházat teszel, sokat, hogy bukjon, és aztán visszaszabotálsz arra, aki ezt csinálja veled. Kell hozzá némi kitartás, meg barátok segítsége, de ha csak 1 szabotőrt kell 'lerendezni', nem reménytelen a dolog.
  Amúgy lenne a 'bosszú' szabotázsoknak egy nagyon egyszerű megoldása. Jelenleg egy játékos 12 óránként küldhet ugyanarra a játékosra szabotázst. Ezt meg kéne fordítani, ha egy játékos csak 12 óránként kaphatna 1 (egy!) szabotázst, függetlenül attól, kitől jön, akkor nem lehetne valakit ezzel kiüldözni a játékból. Aki pedig a védett időben akarna szabotálni, az olyan üzenetet kapna, mint az égő sárkányoknál. Ha egyszerre többen indítanak a védett idő lejártakor szabotázst, ugyanúgy 'nincs csatás' lenne a második és többedik befutó, mint a sárkányoknál.
  Így megmaradna a szabotázs, mint játékelem, de nem lehetne visszaélésre használni. Szerintem nem túl bonyolult megoldás, de nyilván járna némi programozói munkával, így aztán kevés az esély, hogy bármi lesz belőle. De remélhetőleg Uriel azért, ahogy más ötleteket is, továbbítja majd a fejlesztőkhöz.
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Sziasztok!
  Ez az ötlet már tartalmaz egy megoldást is. Ez egy jó lehetőség lenne, s minden képpen továbbítom az illetékeseknek.
  Uriel
 • Bibi (HU2)Bibi (HU2) HU2 Bejegyzések: 88

  Ez nem rossz ötlet Sahrazad én annó fél évig napi 200körülit kaptam mindenhol égtem 100%-ban nagyon  élveztem én is és pár társam is volt akik befejezték miatta a játékot :( nagy nehezen tiltogatta le az akkor még magyar support az elhagyott accokat.. amit csak e célből voltak a szervberen.. Senkinek nem kívánom ezt...

  Esetleg az is megoldás lenne rá ha ára lenne mint a pesstitnek akkor nem dobálózna minden hallott karakter vele és az őrház tényleg védene ellene nem csak dísz lenne :D

 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 417
  Veled egy cipőben én is jártam. Ellenem arra használták, hogy az amúgy szilárd 10-12 ezer védőből álló erődvédelmemet éjjel anélkül mészárolják le, hogy csatázniuk kelljen. Jött késő este, amikor már nem játszottam, annyi szabotázs, hogy 100 százalékra égjek, és mivel a kaja adag ki volt számolva, a termelés viszont drasztikusan esett, éjjel éhen halt a védők fele, így már könnyű lett volna egy sereggel a megfelezett védőket beütni. 
  Ezért mondanék neked még egy javaslatot, mivel nem lehetsz biztos abban, van-e 'súgó', aki úgy gondolja ezzel megvásárolhatja saját zaklátás-mentességét azoknál, akik másokat terrorizálnak normális játék helyett, ezért a barátlistádat takarítsd ki. Nekem sok barátom van, de egy sincs 'listán' így senki se látja hogy vajon még játszok-e vagy sem.
  Bízzunk abban, hogy Uriel hatékonyan tud majd érvelni.
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 438
  A barátlistát nem kell takarítani.
  Ugyanis a beállításoknál be lehet állítani, hogy ne lássák mikor vagy bent.
  Lorant96 @ hu 2
 • Panzerheki (HU2)Panzerheki (HU2) HU2 Bejegyzések: 29
  Az én szövetségem egyedüli fegyvere ez volt mikor vissza mertünk támadni 70-es 800-ast, csak azért mert azt hitték ők a szerver urai. voltunk ekkor kb 60-as és 40-es szinten.
 • Panzerheki (HU2)Panzerheki (HU2) HU2 Bejegyzések: 29
  naponta 10-20 támadás 800-asoktól+ szabotázs, mit csinálnátok sima 3 tagú szövetségben szabotázs nélkül? semmit. feladnátok a játékot.

 • Bibi (HU2)Bibi (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
  Elitélek mindenkit aki ezt a fegyvert használja más ellen...
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 417
  Kedves Panzerheki!
  Nem tudom melyik szövetség a tied, ami 3 tagú és a szerver vezető szövije napi 100as nagyságrendben támadja - ok nélkül.
  Sok szövi feltünteti nyitólapján: falulopás, erődhódítás, szabotálás hábival jár...
  Amúgy az általam írt 100as nagyságrendű szabotázst egy szerverhábiban vesztes szövi indította. Többségében olyan játékosokra, akik amúgy a háborúnak abban a részében amivel bajuk volt, részt se vettek.
  És hát én is voltam olyan szintű, mint Te, és kaptam egy este egy háború végén több, mint 30 támadást, akkor, amikor már 100 százalékig égtem és nem volt egy védőm se. Legendás szintem akkor 45 körül, erőpontom meg 250 ezer volt, és jöttek a szerver legnagyobbjai. Túléltem. Nem küldtem szabotázst százassával a gonosz nagyurakra. Hanem elkezdtem fejleszteni, hogy egyszer majd legyőzzem azokat, akik így támadtak. Jelentem, másfél évig tartott, de megtörtént.
  Én a szabotázst gyáva és sunyi dolognak tartom.
  És ezen a véleményemen semmi se fog változtatni.
  Gerinces ember nem bújik névtelenség mögé.


  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • Panzerheki (HU2)Panzerheki (HU2) HU2 Bejegyzések: 29
  Az ok az volt, hogy családi játékot játszottunk apa és 2 fia. Sötét alak alkalmával legyőzték az egyiket. Visszatámadt, de mivel kicsi szinten mozgott erődöt támadott. Letámadták, levelezés oda-vissza 6-an, 8-an támadtak mindenkit a szövetségből, csak mert visszatámadt és erődöt.aki nem támadott azt is. 2 hét alatt megmutattuk, hogy mi nem keressük a bajt, de nem félünk tőlük. ők unták meg hamarabb. a sötét alak mennyivel tisztességesebb?? Nem alattomban csináltuk, megmondtunk mit miért  teszünk.A visszatámadást is megértem, de nem falkában. 800-as szinten mit gondolt mennyire vagyunk veszélyesek??4 hónapig égtünk és akkor mi van? az mennyivel tisztességesebb, hogy kicsi szinten bebújik a nagyok háta mögé és onnan támad kicsi szövetségeket, mert tudja, hogy a nagyok megvédik? visszatámadsz és jön 15000 védő? az alattomos szabotázst én is elítélem, de az ilyet mikor visszavágni csak így tudsz azt nem.

 • Szik László (HU2)Szik László (HU2) HU2 Bejegyzések: 349

  Kedves Panzerheki, engem miért szabotáltál? Mellékelt leveledben azt írtad, kíváncsi voltál rubinos játékost lehet e szabotálni..... Ilyen hozzáállással miért csodálkozol bármin, ami utána jön?

  Szik László @ hu 2
  Szövetség: Corvinus
  Legendás szint:800

 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 417
  Kedves Panzerheki!
  Mi a baj a sötét alakkal? Olyan mint bármely más támadás, látod ki megy, nem titokban megy, ráadásul azért megy, mert a gép kijelöl neki, jutit kapsz érte, a cél, hogy pörgesse a játékot. Lehet védeni, mint bármely más támadást. A magam részéről nem sötét alakozok, nem azért mert 'elítélem', hanem mert a gép rendszerint a közeli szomszédaimat jelöli ki, és mert én nem szeretnék 20 másodperces kürttel támadást kapni, én se indítok 20 másodperces kürttel támadást,pedig a szomszédaim kicsik és gyengék  én meg nagy vagyok és erős - szerintük. Valószínűleg simán fel tudnám őket égetni, ők meg meg se tudnának engem karcolni. De attól, hogy valamit megtehetek, nem biztos, hogy meg fogom tenni.
  Ahogy korábban írtam, sosem árt, ha támadásnál, visszatámadásnál mielőtt elindulsz ellenőrzöd, hogy ahová mész, abban a szöviben nem fognak-e háborút nyomni rád amiatt, amit csinálsz. Okos ember, ha kicsinek érzi magát, nem húzgálja az oroszlán bajuszát, mer az lálehel oszt fájni fog -az ilyen bajuszrángatást nagyobb szövik 'provokációnak' tekintik, ezért aztán a megszokottnál hevesebben reagálnak.
  Az meg, hogy mennyi védőt tartasz, a te dolgod, ha támadgatsz,nálad erősebb játékosokat, tarts annyi védőt, hogy védeni tudd magadat, ha nem tudsz annyit tartani, ne támadgass. Bizony ez egy ilyan játék, az erősebb kutya ugat benne...Vagy ahogy javasoltam, fejlődj, legyél Te is erősebb, ez az egész a kajatermelésen múlik, ehhez pedig eventezni kell, ott vehetsz ki 14es 15ös vagy 20as kajapaneleket, amikkel többszörösére növelheted a kajatermelésed, a több kaját meg okos játékos nem arra használja, hogy legyen még 5 ezer támadója, hanem arra, hogy legyen 80 ezer védője. Nekem pl. háromszor annyi védőm van, mint támadóm, pedig állítólag nem tartozok a gyengék közé.
  No, amúgy meg Szik Lacinak igaza van...
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • Panzerheki (HU2)Panzerheki (HU2) HU2 Bejegyzések: 29
  Az volt az első eset amikor szabotáltam valakit háborún kívül. a katonáim meg annyian vannak, hogy éppen el tudom őket kajáztatni és mivel ha támadnak akármennyi védőt gyűjtök úgy is meg tudják ölni. Ezért ha támadnak akkor rögtön megy a visszatámadás.
 • Ddraig (HU1)Ddraig (HU1) HU1 Bejegyzések: 144
  Meg kell tanulni védeni :) Ez ilyen egyszerű :D 
 • Panzerheki (HU2)Panzerheki (HU2) HU2 Bejegyzések: 29
  na igen. 70-es szintben még 40-es sem vagyok. Így nem tudok elkajáztatni 10000 védőt. + a támadót.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt