Főoldal Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Összefogás-nyomásgyakorlás

DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 223
szerkesztette ezt: 19.07.2019 itt: Szövetség hírek
Üdvözletem Játékosok!:)

Kicsit elcsendesedett  a téma az összefogás témában, pedig csendesen azért történnek események, pedig élvezhetnék
a nyarat kicsit jobban:)
És hogy ne gondolják, hogy a háttérben  csendesen,  presszionálhatnak szövetségeket.
A nyomásgyakorlás a téma indításban nem véletlen.
Ugye amit az összefogás alapelvként határozott meg a nagy kerekasztalnál egymás között,az egymás után dőlt  meg.
Az egyik megint csak:))de hát, nincs is mit ezen csodálkozni:))
Pl. nem ülnek fel a pletykáknak, ennek ellenére de, és hadgyakorlat címén az összeölelkezés nagy harcosai,a nagy kerekasztal szövetségesei, egymás után egymást követő napokon  gyakorlatoznak kisebb szövetségeken, mert azt hallották....hogy.....
És persze a diplomácia úgy állítja be , hogy kisebb hadgyakorlat:)és véletlen az egész:)aztán mégis kibújik a szög a zsákból:)
SZÉGYELLJÉTEK MAGATOKAT!!!
Azért van pár kérdésem ezzel kapcsolatban, mert a gyakorlatozásotok , félelmeitek alapja, más szövetségeken,hozzánk köthetők,így presszionáljátok őket, megfélelmítés??
Felrúgtátok az alapelveitek 80%-át, szánalmas, hogy felnőtt , érett emberek egy játékban így játszanak, de tükörképe mindenkinek a valós életével,sajnállak benneteket.
-Mitől féltek?
-Miért ültök fel a pletykáknak?miért zavar benneteket, hogy esetleg vannak barátaink?
-Miért nem velünk gyakorlatoztok? mert  a kis szintű játékosokon is gyakran gyakorlatoztok.
-Ha a nagy kerekasztalnál ültök, nem beszélitek meg?hogy a kisebb szövetségek , annak játékosainak elveszitek a kedvét a játéktól??/élni és élni hagyni/
-Ha ti nagy harcosok, a nagy kerekasztalnál,egymás között, azt meg tudjátok beszélni, hogy amikor ti  gyakorlatoztok egymáson, megbeszélitek , ki nem aktív, ki van szabadságon, ki  nyaral, ki lesz online stb. /ezekről megvannak a chat beszélgetések, privát beszélgetések is/ és természetesen nem adom ki ezeket.
Nekünk is van rengeteg információnk, mi zajlik a szövetségeteken belül nálatok,velünk kapcsolatban, de éppen nem számít:)
Tehát egy butított hadgyakorlatot csináltok egymáson, akkor tiszteljétek meg a kisebb szövetségeket is egy levéllel,és  egyeztetéssel,és pletykák,előítéletek nélkül,  az alapelveiteket tartsátok be,vagy  a látszatot ahogy eddig is próbáltátok,hogy ne rontsátok el a játékukat. 
Javaslom, bővítsétek ki az alapelveiteket.

További jó pihenést,és nyarat mindenkinek!:) a félősöknek meg egy csendes, nyugodt pánikszobát:)

DiamondPost edited by Uriel on
DiamondStar1972 @ hu 2

Hozzászólások

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Sziasztok!
  Ez már majdnem veszekedés, és ezt semmi képpen nem szeretném. Megkérlek Titeket, hogy ne személyeskedjetek, arra ott van a privát levelezés. Nem tartozik a fórumra a vitátok. Egyenlőre nem töröltem a topicot, mert mindenkinek lehet véleménye a játékról, az ott zajló eseményekről, de nem egymás kritizálásáról vagy becsmérléséről szól a fórum. Köszönöm a megértéseteket.
  Uriel
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 223
  Kedves X

  Amikor dolgozom, akkor játszom, a szabadidőmben élvezem a nyarat, és minden egyéb mást:))és élvezem:)))


  Egy dolgot azért lehet tisztázni, ha nektek vagy bármelyik szövetségnek baja van, pakoljon és jöjjön, vagy feldolgozhatatlan problémája van , nyomjon pirosat,és lehet csatázni, de ha nem,akkor  van diplomata és vezető.
  Kik vagytok ti???a szerver rendőrsége, bírósága??nem, bűnszövetkezet, de azok mindig elbuknak, nem tanultál még belőle??
  Ti fenyegetitek a szövetségeket, közös erővel.
  Önálló és önálló döntéseket hozó szövetségként tüntetitek fel magatokat, akkor ne legyen se a bors és más szövetség fürdős kislány,kötözködik a nagy csoportosokkal, kap 1-2 taslit és   szalad az óvónénihez:)viccesek vagytok, akinek problémája van , álljon be a ringbe és legyen amazon vagy férfi.És ha nem mennek a menetek, van diplomácia, az érintettekkel, nem a csendes cinkostársakkal, ezt hívják becsületességnek, ha ismered a szót, de nem hiszem.
  Nem próbáltál meg értelmes ember módjára reagálni a témára, csak egyből személyeskedni, tartsd meg magadnak a véleményed.
  A kérdésedre sem érdemes válaszolni,mert pitiáner , valótlan dolgot írsz, a saját dolgotok kendőzésére.
  Az én szintem és a  te szinted ...  igazad van, minden szinten távol áll, és örülök neki:))meg sem kellett volna szólalnod:)
  Tehát Kedves X, tehát legyetek férfiak vagy valami olyasmi.
  Az a szövetség , aki terrorizálja a szövetségeket, karöltve másokkal, szégyellje magát, ti már letettétek  ezzel kapcsolatban a névjegyeteket.
  Diamond
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 223
  szerkesztette ezt: 19.07.2019
  Ez a topic, nagyon megosztó lesz, és a szájkarate több lesz ,mint az értelmes hozzászólás, és a csatát  igazi harcosok a harcmezőn:)))vívnak.
  Fel akartam hívni  annak a pár szövetségnek, vezetőinek és tagjainak a figyelmét ,hogy ez egy játék, és játszanak emberhez méltó módon.


  Kérlek Uriel zárold a topicot.

  Köszönöm

  Diamond
  DiamondStar1972 @ hu 2
Ez a beszélgetés lezárult..