Játék telefonról

Hello,

pár éve egy Puffin nevű böngészőalkalmazással ment a játék, elég lassan és idegtépően. (A Puffin egy Flash-t kezelő androidos app). Amikor pár hónapja áttért a játék Flash-ről HTML5-re, felcsillant bennem a remény, hogy esetleg netántán... egyszerűbben is lehetne?

Beírtam a játék webcímét egy alap mobilos browserbe. Erre KÖTELEZŐEN átdob egy oldalra, ahol egy kifejezetten a játékra készült app letöltése érhető el, maga a játék nem. Na jó, ez is lehet megoldás.

És itt jön a fekete leves. Van app - csak épp a magyar szerverek nem érhetőek el rajta. Sok már igen, mi nem. Ááááááá. Szóval az app nem megoldás, mást meg nem hagy. Jajj.

Lesz erre valami megoldás? Az egyik lehetőség nyilván a magyar szerver(ek) elérhetővé tetele az applikációban, a másik, hogy addig, amíg ez nem valósul meg, ne legyen kötelező appot használni, hadd érjük el a játék HTML5 felületét sima mobilos browserrel is.

Köszi!

Hozzászólások

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,629
  Szia!
  Erre való próbálkozás állandóan folyik. A GGE nem tud változtatni ezen, csak a játék meghajtóját adó alkalmazások kezelői. A túl bonyolult grafikus felületeket nem tudják pontosan megjeleníteni, ezért nehéz ezt a mobil változatra is használhatóvá tenni. Többször is jelentettem ezt a dolgot, és jelenleg is dolgoznak az ügyön.
  Uriel
 • peti111 (HU2)peti111 (HU2) Bejegyzések: 6HU2
  Szia Uriel,
  köszönöm válaszod és a közbenjárást, hát akkor, amíg nem kerülünk a támogatott szerverek közé, kénytelen leszek nélülözni a játékot a nyáron :(
  szia!
 • Mab (HU2)Mab (HU2) Bejegyzések: 795HU2
  A puffinban írd még a játék címe mellé, hogy: /flash .
  Működni fog.
 • Balaknox (HU2)Balaknox (HU2) Bejegyzések: 3HU2
  hello

  annyi lenne a kérdésem, hogy miért nem lehet berakni a relikviahőst a várparancsnokokba
 • királyfi 2016 (HU2)királyfi 2016 (HU2) Bejegyzések: 1HU2
  Sziasztok , én tabról szeretnék játszani szabi alatt le írnátok,hogy pontosan mit írjak a keresőbe honnan töltsem le. kösz a segítséget. Bécí
 • Mab (HU2)Mab (HU2) Bejegyzések: 795HU2
  Töltsd le a Puffin böngészőt például a Google Play áruházból, majd gépeld be a keresőbe: https://empire.goodgamestudios.com/flash és jobb oldalt fent a három pöttynél válaszd ki a "Flash theater" menüpontot.
Sign In to comment.