Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Kérdés

Hányás szinttől kezdődnek meg.... Mondjuk berimond...a nomádok és a többi iesmi?
0
Legjobb válaszok
-
Uriel Bejegyzések: 2,654
Szia!
A szamuráj és a nomád 10-es szinttől, Berimond 30-as szinttől, s a Kán ( nomád ) 70-es szinttől érhető el.
Uriel5 -
rotkiv (HU2) HU2 Bejegyzések: 569
LegendaryTimy (HU2) mondta:Köszi a választ....
Az normális hogy all4 3n nincsenek eventek?
Az egész szövetségem át költözött az au1 re... És ott minden van...
5
Válaszok
A szamuráj és a nomád 10-es szinttől, Berimond 30-as szinttől, s a Kán ( nomád ) 70-es szinttől érhető el.
Uriel
Köszi a választ....
Az normális hogy all4 3n nincsenek eventek?
Az egész szövetségem át költözött az au1 re... És ott minden van...
Szabályzat Játék Androidon/IOS-en
Ebben a hónapban nem teszünk közzé eseménynaptárat és útmutatót. Ehelyett, bejelentjük azon a napon őket, ahogy az eseményeket megkezdjük, . Ez a játékban és itt a fórumon, de a Twitteren és a Facebookon is megtörténik.
Valószínűleg ezentúl ez így lesz. (Uriel)
Biztos valami rosszat csináltunk, és GGS bácsi így büntet minket. Mert arra gondolni sem merek, hogy ők sem tudják előre mely eseményük fut majd bug mentesen.....
Ica, ezt nem gondolod komolyan... Hogy a játékszervezőket ez motiválja...
Majd a frissítéseknél is ez lesz, hogy nem mondjuk el legyen meglepi?
Szabályzat Játék Androidon/IOS-en
A frissítések után eddig is volt meglepi bőven, ez nem lenne újdonság.....
Köszönjük szépen! Hátha szamu is lesz valamikor.
Két bejegyzést is közzétettem, amiben az eseménynaptár megszűnését írtam. Az első bejegyzésemben normálisan leírtam, hogy nem lesz több előre megszabott eseménynaptár, a saját szavaimmal, amikor a hírt hivatalosan megkaptuk. Kicsit később a második bejegyzést a GGE adta fordítani. Amint észrevehető, mostanában egy kis történet is kapcsolódik a bejelentésekhez. Ez a GGE új arculata, és erősen ragaszkodnak a szó szerinti fordításhoz. Megjegyzem, nekem sem könnyű, mert eddig a hivatalos közlemények csak a fontos hírt tartalmazták. Mostantól egy kis mesével együtt jön majd az újítás. Tehát Swifty bejegyzése csupán keserű humor, nem lesz úgy ahogy írta, azt ne vegyétek irányadónak.
Uriel
Semmi normális fejlesztés vagy újitás az nincs de mese az van.
Ha nem tünt volna fel a gge nek itt felnött emberek játszanak bankártyával akik már kinőttek a mesékből!
Nem tudom minek titkositották az események előre közlését,de igy aztán lehet majd tervezni előre,főleg annak aki dolgozik és nem tud itt ülni naphosszat
Nem új arculatra van szükség hanem búgjavitásokra,meg újitásokra!
A meséket hagyják meg az ovónéniknek az oviban
Köszönjük!
Gondolom nem szándékosan keserítik az életünket, hiszen minden megnyilatkozásukból az jön le, hogy a szívük értúnk dobog, létezésúk értelme, hogy a játékosok jól érezzék magukat.....