Vélemény az összefogásról

124

Hozzászólások

 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 364HU2
  Egyetértek mind két hozzászólóval.

  Bor ívás és vizet prédikálás megy ez nagyon nagy betűs tény :)

  Másrészt jogos, hogy nagyon jó, hogy van rá forum, ahol el lehet mondani a véleményeket és lehet ütköztetni. Így valóban még izgalamasabb lesz a játék, vagy inkább izgalmas, mert a sok event nem hiszem, hogy túl nagy izgalmat jelentene bárkinek :) Robot módjára nyomogatni a gombokat 100 szor, hogy benne legyünk a 10 ben :) Persze annak is van néha izgalma, de sokaknak ez nagyon kevés és nem farmolni jött ebbe a játékba, arra vannak más játékok.
 • rychy85 (HU2)rychy85 (HU2) Bejegyzések: 20HU2
  :)
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 364HU2
  szerkesztette ezt: 14.06.2019
  Egyébként érdemes lenne a témával foglalkozni, mert ez a Csaba doki paranoiás, meg kis hitler, meg mittudom én mi, szerintem annyira gyatra.

  Már régen lehetett volna rendezni a feszültségeket, ha odaát ezt akartátok volna.

  Egyébként meg lehet jobb is, hogy nem abba az irányba haladunk, mivel az eventezést úgyis sokan únják, legalább van egy kis izgalom.

  És Tirerama meg másoknak válaszolva: Én tényleg nem élvezem az eventeket. Olyankor általában őrlángon pislákolok. Nem igazán értem, hogy emberek mit élveznek egy stratégiai játékban abban, hogy kétszázszor nyomogatnak gombokat, hogy a játék ellen játszva, lekémked, automatán beállít, beüt :) Rablóban meg naponta 400-1000 ugyanolyan mozdulat :)

  Aki szereti, lelke rajta.

  Nekem ez tényleg nem okoz örömet. Ezt vállalom :)

  A harcok, háborúk izgalamasabbak. De hát a játék egyre kevésbé szól erről. Ha lennének értelmes harcok, akkor nem hagynák abba ennyien a játékot.

  Szóval a harcokkal nincs gond. Viszont a félrebeszélés azért szemet szúr sok embernek.

  Hozzatok létre védelmi Uniót, minden oké vele, csak ne nevezzétek el más ideológiával, mint amire létrehoztátok, mert úgyis átlátszó.

  Ne mondjátok, hogy a szándékotok a tisztább és élhetőbb játék, amikor most sem élhetetlen és amiket meg a megalakulás után csináltok, az máris szemetebb módokban működik, mint eddig.

  Egyszerűen, ha ellentmondást hoztok létre, akkor látni fogják, hogy mi a szitu.

  Nem hiszem, hogy van értelme különösebb komoly szabályokat foganatosítani, mert nincs aki objektíven eldönthetné, hogy mi minek minősül. Már most látni az elfogultságot az alap tagok felé. Innentől meg máris hiteltelen lesz.

  Szerintem ez több szót nem érdemel, már régen más irányba mennének a dolgok, ha ennek az lett volna a célja, amit kiírtatok és nem saját magatok bevédése. Ami persze érthető és logikus is.
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 364HU2
  Ágota, egyetértek, Szép írás
 • KoltaiArmy (HU2)KoltaiArmy (HU2) Bejegyzések: 10HU2
  Látom nagyon szereted a saját szájízedre kiforgatni mások mondandóját, és ezzel manipulálni az embereket.
  Elmondom erről mit gondolok.

  Amióta ezzel a játékkal játszom, a "tisztességes támadást" nekem minden szövetségben éjfél, és 6:00 között tűzték ki. Az összefogásban sem volt leírva ez másképpen, tehát nem szegtük meg a saját kitűzött elveinket. A 6:20 ezen kívül esik.

  "A két mondatom üti egymást"
  Nem ütötte, eldöntheted hogy elfogadod-e az elveket vagy nem. Pont úgy, ahogy azt sem lehet a játékosoknak megszabni hogy ne lopjanak falut, végülis a játék része, max 20 ember fog rád visszajönni megtorlásként. A szabad döntésed megvan itt is.

  A ti este 10-es támadásotok (vagy fél 11, már nem emlékszem, a lényeg hogy valahogy 10 után), relativ lehetne mondani arra is hogy "nem tisztességes idő" mert most ki tudja kikötni, hogy mi tisztességes időpont, és mi nem? Ha a 6:20 nem tisztességes, akkor az este 10-11 sem.
  Az emberek nagy része 6:20-kor ébren van, mert kel munkába,vagy iskolába, de a legtöbb ember aki 6-8 vagy akár több órás műszakot letol, a késői időpontokban már alszik, vagy a családjával van.

  A 100+ kürttel pedig ti kezdtétek el az "egy emberre több támadás" elvet, ti is ezt kaptátok, így végképp nem értem, mi a probléma az egésszel.

  "Végre sikerült tisztáznod a célt . Ezt kértük már egy hete, hogy valaki ismerje már be."

  Nem tisztáztam az összefogással semmilyen célt, egyszerű tag vagyok az egyik tagszövetségben, és a fórumra kiírt bejelentésük alapján vontam le ezt a konklúziót,  nem kellett hozzá külön magyarázat, attól független hogy összefogás tagok vagyunk-e vagy sem, nekem a játékom semennyit nem változott azóta. Pont annyi rálátásom van erre az egész témára, mint neked.
  Elég sajnálatos hogy az én posztom alapján kellett eddig eljutnod, több oldalas regényeid leírása után.

  Felőlem jöhettek reggel, este, végülis úgyis mindenki azt eszi, amit megfőzött.

  Ismét további kellemes játékot
  ~Army

  Army
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) Bejegyzések: 105HU2
  Üdv Koltai!

  Te melyik fórumot olvasod?
  Ha végig olvasod, talán megérted, miért is ment eddig a fórumozás, és az előzményeket, te melyik bolygón vagy?:)
  De, hogy nektek itt sikerült 2-3 várba betalálni, mondjuk 5%-ba , hogy a szövetség 90%-a itt sem volt, és itt maradt a seregetek 6:20-kor
  tőlünk 8 órára érkeztek a seregek és a 90%-a betalált,mivel ti állítólag este családoztok, nappal játszotok, ahhoz képest elég alul teljesítettetek, hogy ekkora volt a mellényetek.
  Ki mit nem visel el??? sírtok privátban, itt arcoskodsz. és még mindig korrektek voltunk, időben is , és létszámban is, csak ízelítőt kaptatok.

  Tudod, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten, vagy ki mint vet, úgy arat, a problémát ti generáljátok.
  Akkor ha nincs mögöttes szövetkezés, és arcoskodtok ,akkor nem is kell bújni senki mögé,védjétek meg magatokat.
  Sajnálom ha csalódtál, de megígérhetem a szövetség nevében, ha így folytatjátok, nem lesz okotok csalódni.


  Diamond  DiamondStar1972 @ hu 2
 • KoltaiArmy (HU2)KoltaiArmy (HU2) Bejegyzések: 10HU2
  Diamond valóban ezt a fórumot olvastam.
  Akik sírtak azok végig ti voltatok, ez a téma sem jött volna létre, ha másképp lenne.
  Végig normális hangnemben és szofisztikáltan szóltam hozzá és írtam le a gondolataimat, erre Doki meglepetésemre még egész korrekten is tudott válaszolni, erre te megint idejössz, és egyszemélyben lejáratod magatokat.
  A szövegértésed sincs a helyzet magaslatán úgy veszem észre, az este családozás csak a példám része volt, azt próbáltam szemléltetni vele, hogy bármilyen időpontra ki lehet találni valamit, ami miatt nem etikus. Pl délben se támadjon senki, mert olyankor ebédelünk, + valamilyen szinten igaz, hogy van aki korábban kel, és van aki korábban fekszik, szóval itt nem lehet dűlőre jutni. 

  Kedves Diamond, azt sem árt hanyagolnod az összehasonlításban, hogy az erőpontveszteségekhez képest ti hány sereggel jöttetek, és mi mennyivel mentünk. Ahogy azt sem, hogy ti elméletben egy jóval erősebb szövetség vagytok, nálunk van kb 15-20 olyan erősségű tag, mint nálatok mindenki. Ehhez képest azért mégis érdekes volt a kiborulásotok egy pár bekapott sereg után.

  Tisztesen kellene viselni.
  Ha szó nélkül jöttetek volna vissza ma reggel, mi sem szóltunk volna semmit, max mennénk megint, mert valamilyen formában erről szól a játék. Amivel én nem értek egyet az a többiek lenézése, szándékos rossz színben feltüntetése, amit itt letoltok fórumon.

  Részemről ezzel le is zárom a témát.

  Army
  Army
Ez a beszélgetés lezárult..