tanonczseton, lehúzás meg ilyenek

A jelenlegi hosszútávú event jutalmai maradnak ezután is??
Ha igen így nem jó. Jó cuccok vannak zsetonért viszont nem lesz eszköz amivel támadni lehet, idővel elfogy és akkor marad az event.( akkor az árnyvarázsló sem fog sokat érni...) Vagy adjak ki több ezer rubint majd mindig hogy vegyek támadó eszközöket egy-egy támadásért? A pénzéhség egyre nagyobb! nem kellett volna kivenni minden jutalmat a bajnokságból. ez így vicc!! megvan ölve a játék teljesen! 
azzal meg hogy olcsóbban adtak ma mindent azzal nem kárpótolnak ezért. eléggé félhet a gge hogy itt hagyják a játékot páran, ők jól járnak az biztos ilyen ajánlatokkal. mennyi vajon a mai bevételük eddig? 6 napig meg folyamatosan pumpálják majd ezeket az ajánlatokat 7-8asával.. eléggé irritáló mikor megnyitom a postaládát!
a bajnokság is úgy van felépitve pontokat nézve hogy aki akarja az vegyen átugrókat.. undorító, egyre undorítóbb! 
ha meg nagyon ""fejleszteni"" akarnak akkor újítsák egy-egy event jutalmait, mert eléggé elavultak, jah azt nem mert a játékosoknak lenne jó, meg akkor hol marad a pénztárca.

pedig még készültem is erre a bajnokságra ezen a héten, de hát feleslegesen. 

az a új katonai akármi meg lehuzás, felhuztam 2. szintűre, mert első szinten nem adott semmit, de második szinten sem, 2.szintre 96 óra volt felhúzni, szóval átugrót is kellett beleadagolni, a semmiért! 100épitési zseton van benne, meg vagy nem tudom kb 800fejlesztési zseton. azt még mikor belépek oda német a szöveg is, semmit nem ér az egész, de arra meg nem forditottak időt hogy leirják legalább azt hogy melyik szinten mi várható. meg egyáltalán hogy mire jó. 


Hozzászólások

 • lucifer1 (HU2)lucifer1 (HU2) Bejegyzések: 13HU2
  Ezen a hosszú eventen nyerhető tanonc zsetonok halmaza egy vicc, csak sajnos nincs rajta kedvem nevetni :-(
 • Danger:D (HU2)Danger:D (HU2) Bejegyzések: 43HU2
  Ahhoz képet hogy "nyár" van mégis tavaszi fesztivál a neve :smiley:

  A jutalmakról meg ne is beszéljünk.. Így lényegében felesleges az eventet nyomni..

  Danger:D // HU2

  70/200+

  ~The dreams are gone. Midnight has come. The darkness is our new kingdom.~

Sign In to comment.