Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Sanci5

szövetségünkbe magyar nyelvű aktív tagokat keresünk. belépésnek különösebb feltétele nincs mindössze annyi hogy korrekt játékot kérünk.
a koordinátánk 747:639 ezen koordináta viszonylag közelében keresünk tagokat hogy tudjuk egymást segíteni támadás esetén.
privát üziben keressétek fallenangel nevű játékost. jó játékot
a koordinátánk 747:639 ezen koordináta viszonylag közelében keresünk tagokat hogy tudjuk egymást segíteni támadás esetén.
privát üziben keressétek fallenangel nevű játékost. jó játékot
0
Sign In to comment.
Pár hónapja indult, azt hiszem, de én sem a tesztszerveren, sem ezen nem vagyok, elég nekem a Magyar2 -es.
Uriel
Én nem is tudtam ennek a létezéséről, mert nem kaptunk semmi infót arról, hogy ilyen van.
Utánanéztem az angol fórumon is, ott olyasmit írtak, hogy ezen a szerveren nincsenek eventek, olyan, mint a távoli világ, csak nem korlátozott ideig tart. Ez igaz?
Szabályzat Játék Androidon/IOS-en