Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Igen: tud kaput nyitni és védelmet álítani esetleg be védni(több védő fogad mint amennyi a kémkedésnél meg jelenik).
Ugy az idegen mint a varju
- Biby -
Ez is előfordulhat, mint ahogy az is, hogy többen vagy kevesebben lesznek a várban. Ez elég kellemetlen lehet, ha fellobogózod, vagy éppen nem teszel, mert más volt a kémkedés. Arról még nem hallottam, hogy trónfosztás/elűzés utáni kémkedésnél is megváltozott volna a védőszám.
Uriel
Ha tudnátok valami megoldást javasolni, hogy hogyan küszöbölhetők ki ezek a problémák, azt megköszönném.
Biztosan igazad van, elég hülyén nézhet ki, egy üres erőd, amiből támadás jön. Mint a nevem is, ami nem Uril, de semmi baj, tudom hogy a gépelésnél lehetnek hibák.
Uriel
Tudnak a hibáról és javítják is.
Uriel
Csapatok mozgatásakor minden 999 felett megadott darabszám esetében az értelmezett darabszám 1 lesz!
Feltételezem, hogy a mennyiség szöveg ezres tagolással van megjelenítve és később a szóköz miatt nem tudja visszakonvertálni numerikus értékké.
Jó játékot!
Különleges ajánlatként kaptam 4 órás 6 órás, és 8 órás bajnoksági tortát, mind a hármat külön-külön vagy az összeset, de meg lehetett venni rubinért. Megvettem a hat órásat, hogy könnyedén elérjem a bajnokság második fordulóján a 6 órás tortát ( pont duplázót ). Jött ám a meglepetés amikor elértem, és nem adta hozzá, végül mikor letelt a három óra, előkerült a másik is, és abból már csak három óra volt. A hiba itt az hogy nem adódott hozzá, ezért három óra kukába ment.
Uriel, kérlek jelezd ezt nekik, köszönöm!
- Ötletelő -
Azért, mert valószínűleg nem az időt adta hozzá, hanem a pontduplázó ért duplán (azaz 200% plusszal), amikor mindkettő bónusz aktív volt.
Szabályzat Játék Androidon/IOS-en
Amikor több időátugrást is vesztek, akkor mindig a legnagyobb értéket adja meg, a többi nem adódik össze.
Uriel
- Ötletelő -
Köszönöm a segítséget a pontos válasszal.
Uriel