Főoldal Humor és szórakozás

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Top Szövetségi címerek bővebben. Karácsonyra a fa alá :) 2018!

Asinne (HU2)Asinne (HU2) HU2 Bejegyzések: 64

:smiley: Üdvözlök mindenkit! :smiley:


Egy év kihagyással megint nekifogtam a Top 3 szövetség címerének a vectoros megalkotásának. Örömmel láttam, hogy frissült pár név, és teljesen új címereket alkothattam. Színre és pár dologban ( szín, mérleg, kard. ) ugyan hasonlít a Rendellenes a két évvel ezelőtti A Rend címeréhez, de igyekeztem a maga módján Rendellenest készíteni a maga több jelenthetőségével együtt.


Korábbi hibámból okulva nincs úgy megalkotva hogy tudni lehessen melyik hol áll. Az, hogy melyik mennyire részletes, az attól függ, hogy az adott elemek mellett mennyire voltam kreatív vagy sem, és mi illik hozzá vagy sem. Ilyen téren problémás volt nekem a Rendellenes sz. címer, ötször kellett változtatnom rajta, mert sokadjára se stimmelt a háttér. 


A 2016 os művek. https://community.goodgamestudios.com/empire/hu/discussion/325197/top-szoevetsegi-cimerek-bovebben-karacsonyra-a-fa-ala#latest


Remélem nektek is olyan öröm lesz ez mint amilyen örömmel készítettem. :smile:
Boldog, békés, és szeretetben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek! :wink:  Sok sikert, és győzelmet kívánok a Szövetségeknek!

- Játékban - Duplakeresztes (hu2) -
- Ötletelő -


Hozzászólások

 • Fekler (HU2)Fekler (HU2) Bejegyzések: 2
  Szép munka! Köszönjük szépen mindenki nevében  :)
 • KATHLEEN (HU2)KATHLEEN (HU2) HU2 Bejegyzések: 3
  Szép estét Asinne!:)
  Ma este felhívta a figyelmem egy kedves játékos erre az oldalra!
  A Fehér-Holló nagyon köszöni!
  Megosztottam a szövetségben, és nagy sikere lett!
  Gratulálok a kreativitásodhoz!:)
  Boldog Karácsonyt!
  Kati:)

 • Asinne (HU2)Asinne (HU2) HU2 Bejegyzések: 64
  Hálásan köszönöm a pozitív visszajelzéseket. Meglehet, hogy most azért kaptam többet, mindegyik szövetségtől mert nem soroltam be őket hová tartoznak, és nem is lehet!

  Szeretném leírni, hogy ugyan Asinne itt a felhasználó nevem mert ez volt a váram neve még nagyon régen. Azt a várat hagytam eltünni 60 ason, majd sokkal később újra beléptem ugyan ezzel a fiókkal, az volt a Peregrim. De azt elszúrtam, túl gyorsan léptem szintet és el akartam érni valamit, de addigra már nem volt elég tartalékom. Szóval a Peregrim vár is eltűnt a térképről. Végül megalkottam a Duplakeresztes várat, ami a mostani, és mióta megalkottam a címereket 2016 ban, azóta pihengél. Jövőre újjá éled de az még odébb van.

  Szóval azért küldte Duplakeresztes vártulajdonos a leveleket, mert azzal játszok, amikor. Ám azzal ide nem tudok belépni, egy figyelmetlenség miatt, amit nem tudok orvosolni.

  Megtisztelő számomra, hogy válaszokat írtatok :). Feldobtátok a napom :) hála érte.
  - Játékban - Duplakeresztes (hu2) -
  - Ötletelő -


Sign In to comment.