Tervek 2019 első negyedévére

UrielUriel Bejegyzések: 2,688ModeratorKedves bátor harcosaink!

Bár 2018 lassan a végéhez közeledik, a Nagy Birodalomért vívott harc még csak épp, hogy elkezdődött! 2019izgalmas évnek ígérkezik a nagyurak számára szerte a földjeinken, ugyanis folyamatosan figyeljük a visszajelzéseiteket, és igyekszünk a lehető legjobb Empire-élményt biztosítani számotokra.

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, mi várható 2019 első negyedévében, kezdve a 2018 negyedik negyedévében még folyamatban lévő munkánkkal, amelynek eredményét az új év elején tervezzük közzétenni.

Tervek 2018 negyedik negyedévére

A királyi fővárosok hamarosan visszatérnek a Nagy Birodalomba! Jelenleg belső teszteket folytatunk a funkción annak biztosítása érdekében, hogy az mindenképpen illeszkedjen az újévi csatározáshoz.

A berimondi csata is komoly tesztelésen esik át dicsőséges visszatérése előtt. Miközben folynak a különböző kiigazítások és fejlesztések, biztosíthatunk róla, hogy a kaland a tervek szerint el fog készülni, ami azt jelenti, hogy 2019-ben végre újra meghódíthatjátok Berimond trónját!

Ám nemcsak a tesztelésen és a javításon dolgozunk, úgy döntöttünk ugyanis, hogy egy régóta várt funkciót is bevezetünk az Empire-be év végi meglepetésként. Hamarosan üdvözölhetjük a privát erőforrásfalvakat. Ez a funkció már képben van egy ideje, és nagyon reméljük, hogy tetszeni fog nektek, amint végre megérkezik.

A fenti funkciókon végzett folyamatban lévő munka miatt a következő fejlesztéseket 2019 első negyedévére halasztottuk:

 • Előfizetési hatást adunk majd hozzá, amely növeli a kastélyotok tárolókapacitását.
 • Szeretnénk megoldani a problémát, hogy a prémium egységek felülírják a nem prémium egységeket a kórházban.
 • Dolgozunk egy olyan rendszeren, amely megakadályozza, hogy a kemény munkával megszerzett kalandjutalmak törlődjenek tele kelléktár miatt.
 • Arra is megoldást keresünk, hogy javítsuk a jutalmakat, amelyek kedvezőtlenül befolyásolják a játékélményt, például az olyan csapatok esetében, amelyek elfogyasztják a fő hadsereg élelmét.
 • Keresési szűrőket fogunk bevezetni, amelyek segítségével gyorsabban navigálhattok a játékban.
  • A támadás- és a felszerelés-képernyőre tervezett szűrők segítségével gyorsabban és egyszerűbben készülhettek fel a csatákra
  • A kereskedőkhöz tervezett szűrők és a javított felület segítségével egyszerűen megtalálhatjátok 
   a kastélyotok fejlesztéséhez használható értékes tárgyakat

Tervek 2019 első negyedévére

Ugorjunk is a 2019-es első negyedévre vonatkozó terveinkre, és nézzük meg, mit tartogat az újév. Ne feledjétek, hogy az alábbiakban említett funkciók előre nem látható fejlesztési problémák miatt csúszhatnak. Mint mindig, amint egy funkció készen áll a megjelenésre, minden szükséges információt biztosítani fogunk számotokra az előzetesekben és a frissítési megjegyzésekben.

Új relikviafelszerelések

 • Kincsvadászok régi relikviákat találtak a Nagy Birodalom csataterei alá temetve. Ezek a páratlan darabok olyan erővel ruházzák fel a hadseregeiteket, amely a javatokra fordíthat bármely csatát! A parancsnokokra és a várparancsnokokra felszerelhető relikviafelszerelések exkluzív hatásbónuszokat biztosítanak a hadseregeitek és a gazdaságotok számára. Ezek a tárgyak nem rendelkeznek szettbónuszokkal, így könnyebben testre szabhatjátok a harci stratégiátokat, és a kívánt hatásokra összpontosíthattok. A relikviafelszerelések véletlenszerűen generált, előre meghatározott hatásokkal lesznek elérhetők, a játékban való megjelenésük pedig egybe fog esni a felszerelés- és a drágakőtár kapacitásának növekedésével.

További parancsnoki mezők

 • A Nagy Birodalomban a háború mindig kiélezett, és egy dinasztia felemelkedése csakis a parancsnokok erején áll vagy bukik. Ezért további parancsnoki mezők jelentek meg, hogy vérszomjas hadseregeiteknek még több hős álljon az élén csatába menet.

További barakkszintek

 • Ahhoz, hogy biztosan elég csapatot vezethessenek a parancsnokok a csatába, további szinteket adtunk a kastélyok barakkjához. Emellett 4 új egység is megjelenik majd a Nagy Birodalomban. Az új barakkszintekre való fejlesztéshez szükség lesz az újonnan bevezetett relikviaépület-zsetonokra, amelyekhez kalandjutalomként juthattok hozzá.

Új jutalmak a nemességi versenyen

 • Az inváziós kalandok jutalmainak fejlesztésére irányuló munkánk folytatásaként 2019-ben frissített jutalmak várnak majd a nemességi versenyen.

A Távoli világok fejlesztései

 • Alternatív pontszámítási rendszereket vezetünk be a Távoli világok kalandban, hogy változatosabb legyen a kaland. És ez még nem minden: szerverszintű hatásokat (pl. „megnövelt utazási sebesség” és „csökkentett támadási várakozási idő”) adunk hozzá, hogy a kaland minden egyes köre extra fordulattal érkezzen.

Berimondi megszállás az Empire: Four Kingdomsban

 • Berimond csataterei már nem tudják megfékezni a királyságok harcban álló királyainak egóját, és a háborújuk átterjedt a Nagy Birodalomba is! Készülj fel a berimondi megszállásra. A hagyományos inváziós eseményeknél megszokott módon nektek kell megoldanotok a konfliktust az ellenség inváziós táborainak legyőzésével. Mint mindig, rengeteg jutalom jár majd a hősies erőfeszítésekért.

Támadási előbeállítások az Empire: Four Kingdomsban

 • A régóta várt támadási előbeállítások funkció végre megérkezik az Empire: Four Kingdoms játékba, ami azt jelenti, hogy hamarosan a nagyurak több időt tölthetnek a kastélyaik teendőivel, és kevesebbet a támadás beállítási képernyőjén.

További előfizetői előnyök

 • További bónuszok és hatások jelennek meg hamarosan az előfizetésekben. Minél tovább van aktív előfizetésetek, annál jobb bónuszokat kap a kastélyotok! Emellett minden eltelt hónappal hűségpontokat is gyűjtötök, amelyek a boltokban felhasználhatók értékes árukra.

Ez minden 2019 első negyedévére. Ne feledjétek, hogy minden fent említett funkció előre nem látható fejlesztési problémák miatt csúszhat, ám a célunk az, hogy a lehető leghamarabb megjelenjen az összes izgalmas funkció. Mint mindig, amint egy funkció készen áll a megjelenésre, minden szükséges információt biztosítani fogunk számotokra az előzetesekben és a frissítési megjegyzésekben.

Találkozunk 2019-ben!

Az Empire-család

Sign In to comment.