Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Visszajelzés a HTML5 BÉTA hibákról

13»

Hozzászólások

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Tőlem is egy élménybeszámoló következik pár bugról, amit tapasztaltam az eddigi bétában(a megjelenés óta használom).

  Böngésző: Google Chrome
  Verzió: 71.0.3578.80 (Hivatalos verzió) (64 bites)

  Problémák:

  1. Támadásnál, amikor egy adott eszköztípusból 2 különböző "szintűt" használok, az utóbbi támadási eszköz értékét írja csak ki alá.
  Értsd: Felteszek támadásnál 12 pajzsfalat, ami összesen 180%-os távos minuszt eredményez. Mellé teszek 3 db Öntöttvas pajzsot, ami 30%-os távos minusz. Mégis, alatta annyit ír mindössze, hogy -30%. Természetesen támadásnál nem ennyit vesz figyelembe, de rossz a kiírás a támadás előkészítésénél.

  2. Amikor előbeállítást frissítek, alapból feldobja, hogy új előbeállítás feloldása - nálam - 9600 rubinért. Ezt az ablakot nem tudom bezárni, sem az alsó, sem a felső X-szel, egyedül marad a zöld pipa, azaz a megvásárlás. Ha nincs ennyi rubinom, szerencsém van, de ha van, akkor levonja. Más megoldás ilyenkor nincs, csak az oldal frissítése.

  3. - Nem tudom, hogy lehet előídézni - Sokszor van olyan, hogy támadásnál a parancsnok nem kattintható, csak akkor, ha a nyílra kattintok mellette, mert alapból a neve sötét, deselected, és nem tudok másképp választani parancsnokot.

  4. Amikor királyságok között akarok katonát átvinni, illetve amikor állomásoztatok, ha 1000 feletti mennyiségű katonát akarok beírni(nem a "max" gombot használva), akkor ha leenterezem, vagy megnyomom a pipát, mindössze az ezres helyiértékű mennyiségű katonát adja hozzá. 
  Pl.: Jegesről akarok zöldre áttenni 1430 démonegységet. Beírom, leenterezem, de csak 1 démont tesz fentre. Ilyenkor kénytelen vagyok kitörölni a szóközt az 1-es után, úgy már működik, de ez nem megoldás így. Állomásoztatásnál ugyanez a helyzet.

  5. Királyságokban az erőforrás-falvak 90%-a mindössze naracs-piros négyzetes sátrakkal van lerakva, egy-kettő másféle van elszórtan, de alapjáraton majdnem mindegyik piros-narancs.

  6. Az eredmények résznél a következő szint jutalmánál a feloldható szimbólum nem írja ki, hogy milyen bónuszt ad, ha ráviszem az egeret(azt hiszem, flash-ben ez nem így volt).

  7. Támadás előkészítésénél, ha egyik oldalon beállítok pl 32 pajzsfalat(teljesen mindegy, valamilyen eszközt), nem tudok addig átkattintani a másik oldalra, amíg nem enterezem le. Hosszútávon ez idegesítő tud lenni.

  +1. A kastélyban nem lehet olyan távolra menni, mint a flash verziónál. Túl közel van a kastély, így kevésbé kényelmes.


  Véleményem szerint jó lesz a HTML5 verzió, mérföldekkel biztosabb, mint a flash, gyorsabb, és egyszerűbb is. Azonban az biztos, hogy ez még nem az az állapota, amikor feltétlen megéri váltani. Én már vártam rá, hisz ebben dolgozom, tudtam a Flash-es előzményét, és a fent említett bug-ok nagy részének tudom is a mivoltát, és nem nagy ördöngősség kijavítani, mégis sokkal használhatóbbá tennék a játékot, és növelnék a játékélményt.
  Egyelőre ennyi jutott így eszembe, valószínűleg találkozni fogok még bugokkal, remélem ezek legalább meghallgatásra találnak. :)

  C.
  Szia!
  Pontosan ilyen jelentésekre várnak. Nagyon szépen és részletesen leírtad a hibákat és a kedvező dolgokat is. Ez az , amitől később javítani tudnak, az ilyen hozzászólások mozdítják előre a játékot. Természetesen elküldöm a jelentésed, s remélem, ha minden összejön a héten a többi fórumról is, aztán tudnak tenni is ez ügyben. Köszönöm!
  Uriel
 • ivanhu (HU2)ivanhu (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
  Amikor belépek a HTML5-be, az esetleg már zajló támadások nem látszanak sehol. Sem a nyíl nincs kirajzolva, sem a kürtöt nem látom, de még a folyamatban lévő szövetségi mozgások (patkó jobb alul) táblázatból is hiányoznak.
 • Kristofia665 (HU2)Kristofia665 (HU2) HU2 Bejegyzések: 275
  rotkiv (HU2) mondta:
  Tisztelt Dragober!

  Tudtommal a fórumra bárkinek joga van írni. Ha személyesen szeretnél beszélgetni valakivel, arra ott van a privát üzenetek rész.
  Nem tudom miben lenne más egyébként, ha Uriel írná le ugyanezt, tőle biztosan hitelesebb, de azért nekem is elhiheted.

  Roktiv!

  Ön itt a moderátor???? Tudtommal nem akkor nem öntől várok választ A szavaiban pedig nem hiszek és nem is érdekel

  D

  Igen.
Sign In to comment.