Főoldal Hungarian Kérdések a játékkal kapcsolatban Útmutatók

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Új vagy itt? A legjobb tippek kezdő fórumozóknak!

rotkiv (HU2)rotkiv (HU2) HU2 Bejegyzések: 569
szerkesztette ezt: 09.11.2018 itt: Útmutatók


Először vagy itt a fórumon? Vagy nehéz megtalálnod, amit keresel?

Ha igen, akkor a legjobb helyen vagy!Üdvözlünk a fórumon! A fórum olyan hely, ahol megtalálhatod a játékkal kapcsolatos híreket, cseveghetsz és játszhatsz más játékosokkal a világ minden tájáról, és megbeszélheted azokat a ötleteket / javaslatokat, amelyek az Empire fejlesztését szolgálhatják. Itt, a fórumon kérdéseket tehetsz fel, megbeszélheted a közelgő változásokat, jelentheted a technikai problémákat, vagy részt vehetsz az alkalmi fórumversenyeken! 

A legfrissebb információkat a Hivatalos Hírek pontban találhatod meg - itt informálódhatsz a frissítésekről és a karbantartásokról, megismerheted a közelgő ajándékokat és olvashatsz a Twitch élő közvetítésekről. 

Mielőtt bejegyzést teszel közzé tisztában kell lenned azzal, hogy a fórumnak olyan irányelvei vannak, amelyeket mindig be kell tartanod amikor közzéteszel valamit (beleértve a privát üzeneteket is). 

A fórum csapata mindig gondoskodik az itteni közösségről, bármilyen aggodalomra okot adó kérdés esetén bátran lépj kapcsolatba velük, és örömmel fognak segíteni Neked. De gyakran könnyebb és gyorsabb megnyitni egy új beszélgetést, mint várni egy moderátorra, hogy válaszoljon, hiszen a fórumot olvasó játékosok is lehet, hogy tudnak segíteni a kérdésed megválaszolásában! 

Rengeteg hasznos információt találsz a jelenlegi útmutatók szakaszban. Ha itt nem találod meg a keresett információt, kérdéseket tehetsz fel a Kérdések a játékkal kapcsolatban szakaszban.

A játékban közelgő események ütemezésének megismeréséhez ajánljuk az eseménynaptárak kivonata téma megtekintését, ami havi rendszerességgel frissül.

Ha belefutottál egy hibába / problémád akadt a játékkal, akkor kérdezősködhetsz a Technikai problémák és bugok  résznél. Ebbe a kategóriába feljegyzett bugokat a fórum moderátorok ellenőrzik és továbbítják, tehát győződj meg róla, hogy a probléma már felmerült-e, mielőtt azt ismételten közzétennéd.

Ha szeretsz valamit, vagy nem szeretsz, vagy szeretnél javaslatot tenni változtatásokra / újdonságokra a játékban, akkor menj a Javaslatok, dicséret és kritika szakaszhoz. 

Ha szeretsz játszani és / vagy szerepjátékokat játszani, akkor nézd meg a Humor és szórakozás részt!

Készen állsz a közösséghez való csatlakozásra a fórumon? Vágj bele, és mutasd be magad a Játékos bemutatkozások részben!


Kívánunk sok szórakozást a játékban, és várjuk, hogy hamarosan beszélgethessünk Veled fórumokon!

Post edited by rotkiv (HU2) on
                               Tippek új fórumozóknak                                                                                Gyorsabb játékmenet                               

                                              Szabályzat                                                                                            Játék Androidon/IOS-en                               
És még sok más útmutató...
Ez a beszélgetés lezárult..