Főoldal Hungarian Kérdések a játékkal kapcsolatban Útmutatók

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Gyorsabb és stabilabb játékra vágysz? Próbáld ki ezt!

rotkiv (HU2)rotkiv (HU2) HU2 Bejegyzések: 569
Empire Forum

Kedves Közösség!

Van egy mód arra, hogy kényelmesebben játszhatsz az Empire-rel. Ez nyilvánvalóan egy biztonságos program, nem fog senki trójai vírussal találkozni a letöltés után. Használata teljesen legális, idegen nyelvű fórumok moderátorainak írásait lefordítva került ez ki ide. Biztonságosságát tekintve egyenértékű a böngészőkbe épített Flash-ével (egyik sem 100%-os)
Íme a források: 
Olasz fórumról 
Francia fórumról 

Ez ugyanaz a Flash Player, amelyet a böngészők is használnak, de külön működik. Ez egy különálló program, amely a böngésző használata nélkül használja a Flash Player alkalmazást. Ez lehetővé teszi a gyorsabb és simább játékot, mivel nem a böngésző által használt plugin segítségével kell betöltenie a játékot. 

Hogyan kell használni?

  1. Ha rákattint erre a LINKre akkor letöltődik ez a különálló Flash Player a számítógépedre. (A linkre kattintva a letöltés automatikusan elindul)
    [Link a Mac-ot használók számára ITT]
  2. Nyissa meg a letöltött fájlt, és kattintson a "Futtatás" gombra a Flash Player megnyitásához.
  3. A felugró (üres) lap bal felső sarkában válassza ki a "File" majd az "Open" fület és a megjelenő ablakban lévő sávba illessze be a következő linket: https://media.goodgamestudios.com/games/empire/goodgameempire.swf
  4. Kattintson az "OK" gombra és a játék betöltődik!


SY1QlJfpng

Hogyan hozzunk létre egy közvetlen ikont a játékhoz?


Az alábbiakban megmutatom, hogyan hozhatsz létre egy ikont az asztalra, amely közvetlenül a  játékba visz, anélkül, hogy minden alkalommal el kellene végezni a fenti folyamatot. (Képi segítségekért kattints a spoiler gombokra.) Először keresd meg a mappát, ahol a letöltött fájl (külön flash player) található (alap esetben a letöltések mappában lesz). Ha megtaláltad, kattints rá jobb gombbal és a listából válaszd ki a  „Parancsikon létrehozása” funkciót, és kattints rá. 

Ezután létrejön a fájl felett egy flasplayer_26_sa parancsikonja nevű sor. Ezt az egér bal gombjával fogd meg és húzd ki az asztalra.


Kattintson jobb gombbal az ikonra, majd keresse ki a "tulajdonságok" opciót. Kattintson rá, majd a felugró ablakon a következő a teendője: a parancsikon fülön a "Cél" nevű sorban áll egy szöveg. Ezután egy szóközzel elválasztva másolja be a következő hivatkozást:  https://media.goodgamestudios.com/games/empire/goodgameempire. swf
Ezután kattintson az "Alkalmaz"-ra, majd az "Ok"-ra.

Ezután átnevezheted a parancsikont, ha az ikonon jobb egérgombra való kattintás után kiválasztod az "átnevezés" opciót. Ezután beírhatod rá, hogy Empire, vagy bármilyen név, ami tetszik.

Így ha az ikonon duplán kattintasz (bal egérgombbal), majd a felugró ablakon a "futtatás" gombra kattintasz, a játék automatikusan betöltődik.1

Saját tapasztalataim: a játék sokkal gördülékenyebben fut és jóval stabilabb, mint bármelyik böngészőt használva. (Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy böngészőből megnyitva kb. 20 percenként megszakad a kapcsolat, vagy annyira belassul, hogy újra kell indítani, míg ezt használva egész nap belépve tudok lenni, nem fagy le, nem szakad meg a kapcsolat.)  Én teljes mértékben elégedett vagyok vele, használatát mindenkinek ajánlom. 


SY1QlJfpng


WarningFigyelem! Minden olyan művelet, amely új lapot / ablakot nyit meg, automatikusan az alapértelmezett böngészőjét nyitja meg. Ha például a fórumot, a supportot vagy a rubin vásárlási oldalt megnyitó gombokra kattint a játékban, akkor azok a böngészőben fognak megnyílni. Valójában ez a program nem böngésző, hanem Flash Player. De ne aggódj, ezek a műveletek továbbra is kötődnek a fiókodhoz. 

Warning Nyilatkozat: felelősséget nem vállalok  Warning
Ha úgy döntesz, hogy a böngészőben a klasszikus bővítmény helyett a különálló Flash Player-t használod, kérjük, vegye figyelembe, hogy nem a böngésző által nyújtott biztonsági rendszerek vannak érvényben. Ezért bárki, aki használja, felelős a megfelelő biztonsági intézkedések végrehajtásáért a számítógépen belül!  

►F
elelősséget nem vállalok a számítógépen esetlegesen felmerülő problémákért, ha úgy döntesz, hogy ezt a tippet használod! 

A feltüntetett javaslatok és adatok olyan információkat tartalmaznak, amelyek nem tartoznak a GGS platform tartalmához. Az itt megadott információk csak szemléltető és oktatási célokat szolgálnak. A GGS  nem  vállal garanciát semmilyen következetlenségért, feltéve, hogy az információk nem közvetlenül a GGS platformról származnak, hanem személyes és szubjektív informatikai ismeretek eredménye.
Örülök, ha ezen útmutató segítségetekre van és kényelmesebb játékhoz vezet számotokra. :)
                               Tippek új fórumozóknak                                                                                Gyorsabb játékmenet                               

                                              Szabályzat                                                                                            Játék Androidon/IOS-en                               
És még sok más útmutató...
Ez a beszélgetés lezárult..