Goodgame Empire Android/IOS rendszereken

rotkiv (HU2)rotkiv (HU2) Bejegyzések: 554HU2
Amennyiben a játékot nem PC-ről, hanem android, vagy IOS rendszert használó készülékről szeretnéd játszani, két lehetőséged van:
  • Empire: Four Kingdoms (E4K): A játék hivatalos androidra és IOS-re fejlesztett változata. Letölthető a Google Play Store-ból (android) és az AppStore-ból (IOS). A PC verziótól függetlenek a szerverek, tehát a PC-n használt accounttal itt nem fogsz tudni belépni. Ez a játék funkcióiban is különbözik a PC verziótól, általában később érkeznek meg rá a játékba már bekerült változtatások.
  • Puffin Web Browser / Puffin Browser Pro: Egy böngésző "beépített flash playerrel". Letölthető a Google Play Store-ból (android) és az AppStore-ból (IOS). Ezen böngészővel ellentétben pl. a Crome, a Mozilla, az Opera, stb. böngészők androidra/IOS-re fejlesztett verziói nem használják a plash player bővítményt, ami viszont (jelenleg még) szükséges a játék betöltéséhez. Ez a böngésző tartalmazza ezt a bővítményt, így be tudtok lépni a PC-n használt karakteretekkel. (A böngésző pro verziója fizetős, viszont gyorsabb és reklámmentes). 
                               Tippek új fórumozóknak                                                                                Gyorsabb játékmenet                               

                                              Szabályzat                                                                                            Játék Androidon/IOS-en                               
És még sok más útmutató...
Ez a beszélgetés lezárult..