Deres versus Rendellenes, Fehér-Holló, Survivor, Kezdet

13»

Hozzászólások

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,629
  Samak (HU2) mondta:
  Uriel mondta:
  Sziasztok!
  Örömmel látom, hogy felfrissült a fórum. Rengetegen jegyeztek be a jelenlegi helyzetről. Szeretném megkérni az összes fórumra írót, hogy olvassa el ezt a részletet a fórum szabályzatából ( esetleg az egészet is ):

  "...1. Nevek és megszégyenítések

  A. magyarázat

  I. Nem megengedett a fórumon más játékosok / szövetségek / a szövetségek cselekvéseinek és magatartásának nyilvános megbeszélése. Ez magában foglalja más játékosok, tagok / szövetségek / paktumok és MNT-k vádolását bírálását is...."

  Nem szeretném az egész témát törölni, mert azt gondolom, hogy meg lehet beszélni mindent, normális emberi módon. Volt három olyan bejegyzés is, amikben szerkesztenem kellett, s figyelmeztető levelet is küldtem, a nem megfelelő szóhasználat miatt. Ezt a levelet azért írom, hogy ne szabaduljanak el az indulatok. Ne személyeskedjetek, s főleg ne sértegessétek egymást. Ismét nehéz helyzetet teremtett a jelenlegi háború, de ettől még megadhatjuk a  tiszteletet a társainknak. Köszönöm a figyelmeteket.

  Uriel

  Köszönöm Uriel, valószínűleg nekem is szól, majd figyelek erre a továbbiakban! A téma nyitójaként, kérlek zárold is, mert elmegy a beszélgetés egy olyan irányba, amit nem szerettem volna! További témát tud nyitni, aki akar, és ott folytathatják, ha akarják, de ne itt! Köszönöm!
  Szia!
  Rendben, zároltam a témát a kérésedre.
  Uriel
Ez a beszélgetés lezárult..