Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Megkérdeztem, s azt a választ kaptam, hogy a Varjú/Idegen támadásánál is érvényesül.
Uriel
Köszönöm!
üdv zozo6
Ha a kutatótoronyban minden létező dolog ki van kutatva, és utána lebontanám, mert útban van, és már nincs szerepe. Akkor a lebontásával minden kikutatást - fejlesztést - lenullázódik?
Köszönöm.
- Ötletelő -
- Ötletelő -
Megkérdeztem, de valószínűleg csak hétfőn kapok választ.
Uriel
Valószínűleg addig bontható míg nem kezdi el a játékot használni kutatásra.
- Ötletelő -
Szeretném megkérdezni, hogy egy 66-os szintű megtud-e támadni 30-asnál kisebb szintű játékost?
Igen, meg tudja támadni. És nagyon köszönöm a pontos és gyors választ.
Uriel
Az érdem pontok számítása hogyan történik?
Mi alapján nő vagy csökken?
Köszönöm!
Szabályzat Játék Androidon/IOS-en
Már az előző hosszú eventnél is ez volt persze kárpótoltak, de csak az event végén. Biztosan jó poén a GGE részéről, de ugye mindenki tévedhet, de kétszer ugyanaz a hiba már nem törődömség és a játékosok lenézése vagy direkt hergelése.
Másra nem igen tudok gondolni.
Köszönöm: Pisti
Ne haragudj hogy zavarlak!
Annyit szeretnék kérdezni ,hogy a régebben havi rendszerességgel megrendezett ,,challange" ami a kis könyvben a lila homokóra jellel volt ellátva, és különböző küldiket lehetett benne teljesíteni,ajándékokért azzal mi történt? Már ha tudod melyikre gondolok
Nem emlékszem hogy lett volna erről valami bejegyzés,ha volt elnézést a tudatlanságomért. Csak nem volt kb. azóta amióta a Világos királynő pk-t meglehetett szerezni belőle! Ezért érdeklődnék,ha nem tudod mire gondolok,akkor majd megprobálok pontosítani.
Üdv.:Pepe
Tudom, hogy miről van szó, de erről nem volt bejelentés. A Küldetéseknél volt a Királynő védelme, és a Sötét király. Ez a fajta feladat még él, mert vannak , akik nem végeztek vele. Emiatt nem kerül be egy újabb.
Uriel
Érdeklődni szeretnék, hogyan lehet a regisztrált e-mail címet módosítani?
Az eredeti címemet feltörték és így elveszett a hozzáférésem.
Előre is köszi az infót!
Üdv!
Ogre
vegye már ki a GGE az üzenetek alól azt a Királyi raktárat, rettenetesen idegesítő az ott. Abszolút de nem oda való.
Köszönöm.