Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Kérdés

Hátha valaki tudja,hogy mi a külömbség,az árok,és a várárok közt?
Mert hogy mind kettőt lehet fejleszteni.
Mert hogy mind kettőt lehet fejleszteni.
0
Egyenlőre 200k rubin és 25 tag elvesztése a kár. de ennek jogi folytatása lesz
Az új idegen/varjú frissítéssel 70 alatt megszerezhető lett a megszálló pk.
Legalábbis azt hittük , ugyanis az előző , legelső újféle varjún 2 megszálló pk darabot meg lehetett szerezni.
Most ugyanazt a 2 darabot adja az idegen.
Kérdés: Ez valami bug , direkt van így , szóval a GGE nagyeszű fejlesztői nem mentek el a kezelésre , vagy mivel 70 felett is szét lett választva jobban a varjú és az idegen, 70 alatt mindkét dp-s eventen külön lehet megszerezni , szóval a körforgás
nem központi lesz , hanem mindkettőnél külön-külön?
( Arész vagyok , ez a 2-es akkom)
Megkérdezem, holnap, mert csak most értem rá este, amikor már nem voltak.
Uriel
Elvileg minden meg van hozzá.
köszönöm
Tsaba
A Pékségre kell minimum 9 -es szintű építési elemet tenni. Azt a választ kaptam, hogy akár 113.000 is lehet a kapacitás.
Uriel
Erre a kérdésre még nem kaptam választ, de várom.
Uriel
A nomádnál, a szerencsekeréknél, a királyi küldetésnél lehet 8-as, 9-es vagy 10 es szintű élelmiszerraktár épületelemet szerezni. Annál kisebbel nem lesz meg a 100.000 feletti tárolás.
Uriel
Te a kérdésedben 96,000 tárolási kapacitásról írsz. Ennél van többre is lehetőség, vagyis nem érted el a maximumot. Ezért nem is tudom, hogy hol mennyi épületelemed van, milyen szintűek, mert ettől függ, hogy tudsz-e a világokban, sőt az erődökben is , akár 96,000-nél is több élelmet tárolni. Ehhez legalább 8-as szintű élelmiszertermelés épületelemek kellenek a pékségre.
A kérdésed ez volt : Szeretném megkérdezni, hogy a főkastélyon kívül máshol miért nem tudom az élelmiszer raktár kapacitását 96k - ra?
A válasz az, hogy tudod és még többre is a pékségre rakott magas szintű épületelemekkel,
Az "elvileg minden megvan hozzá", nem tudom mit takar, de biztosan kell lennie különbségnek.
Uriel
A célpont elfoglalt lesz, amikor megérkezel, várj és próbáld meg újra később.
ez miért van?
Ez akkor történik, ha egy másik játékos megtámadja ugyanazt az alakváltó tábort, és a támadása 30 percen belül ér be. Ez a másik játékos támadásának következménye.
Uriel