Főoldal Humor és szórakozás

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Az Empire-család frissítése és az Empire: Millennium Wars bevezetése

Kedves bátor harcosok!

Felröppent néhány pletyka, és biztosíthatunk, hogy a hír igaz! A Goodgame Studios az Empire-család kiegészítéseként egy új játékon dolgozik, ezért szeretnénk megosztani néhány részletet az Empire: Millennium Wars hamarosan elérhető mobilverziójáról, valamint a Goodgame Empire és az Empire: Four Kingdoms további fejlesztéséről. 

Általános

Először is nézzünk néhány általános információt a játékokról és a különbségeikről. 

A Goodgame Empire/Empire: Four Kingdoms és az Empire: Millennium Wars fejlesztőcsapata teljesen független egymástól, és mindkét csapat a saját terméke specifikus funkcióin dolgozik. 

Ez azt jelenti, hogy a Goodgame Empire és az Empire: Four Kingdoms fejlesztése nem áll meg, továbbra is keményen dolgozunk azon, hogy a jövőben új funkciókat, kalandokat és tartalomfrissítéseket tehessünk közzé. Az a tervünk, hogy mindkét játék még hosszú évekig elérhető lesz, és folyamatosan dolgozni fogunk az asztali és a mobiljáték fejlesztésén.

Bár a Goodgame Empire/Empire: Four Kingdoms és az Empire: Millennium Wars márkaneve hasonló, a három játék nem kapcsolódik egymáshoz.

Goodgame Empire és Empire: Four Kingdoms

Mint már fent említettük, a Goodgame Empire/Empire: Four Kingdoms csapata független az Empire: Millennium Wars csapatától, és a PC-s és mobilverzió fejlesztése a jövőben is folytatódni fog.

Ezzel egy időben a böngészőjáték HTML5 verzióján is dolgozunk, hogy teljesíteni tudjuk az új technikai követelményeket, és biztosíthassuk, hogy az asztali verzió fejlesztése sem álljon meg.

Figyelmünk középpontjában a játék stabilitása és a magával ragadó játékmechanika áll. Az elkövetkező hónapokban bevezetünk néhány érdekes és izgalmas funkciót, például új jutalmak válnak elérhetővé az összes főbb kalandnál, vonzó havi tartalomcsomagokat szerezhettek meg, átdolgozzuk az aktuális kalandokat, illetve új kalandokat vezetünk be, emellett igyekszünk felszámolni a tartalmi különbséget a játék asztali és mobilverziója között - csak hogy néhányat említsünk.

A Goodgame Empire/Empire: Four Kingdoms csapata izgatottan készül az újdonságokra, és szeretnénk megköszönni játékosainknak a folyamatos támogatást és elkötelezettséget! 

Empire: Millennium Wars

Az Empire: Millennium Wars már elérhető néhány tesztpiacon, és hamarosan globálisan is bevezetjük.

Legújabb játékunkként az Empire: Millennium Wars teljesen új és egyedülálló játékélményt nyújt: felépítheted a saját vállalati birodalmadat a Marson, megküzdhetsz más játékosokkal a marsi bányászipar uralmáért, és bármilyen eszközt bevethetsz, hogy összezúzd az ellenségeidet, és végül átvedd a Marsi Kereskedelmi Szövetség felett az irányítást.

Az Empire: Millennium Wars csapata az utolsó simításokon dolgozik a globális bevezetés előtt, és mielőbb tájékoztatunk a bevezetés dátumáról. Az Empire: Millennium Wars iOS- és Android-rendszerre lesz elérhető.

Üdvözlettel:

A Goodgame Empire és az Empire: Four Kingdoms csapata

Sign In to comment.