Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Vélemények az Áprilisi frissítésről

Sziasztok!
Ide írhattok véleményeket, ötleteket az áprilisi frissítésről.
Uriel
«1

Hozzászólások

 • yxyx (HU2)yxyx (HU2) Bejegyzések: 9
  Hali!
  Állomásoztatás:Megoldható lehetne, hogy egy parancsnok, ne csak 9*99 eszközt tudjon cipelni főkastélyból erődbe, erődből erődbe? több ezer lófarkas zászlónál kellemetlen.

  Romok:Ha beromosodik valaki, automatikusan szabaddá válhatnának az erőforrás falui.
  Köszönettel:yxyx
 • Karesz53 (HU2)Karesz53 (HU2) HU2 Bejegyzések: 53
  Szia Uriel,

  "Az utolsó SZAMURÁJ INVÁZIÓ (április 9-13.) ...."

  Ezt valóban így kell értelmezni, hogy nem lesz több szamuráj?

  Amennyiben igen, ez megint a fejlődést lassítja. Gyakorlatilag nem lesz értelme a játéknak.
  Az utóbbi 1 éveben rengeteg népszerűtlen dolog lett bevezetve, ami nem a feltörekvő játékosok fejlődését segíti.

  Lehet, a térkép még szellősebb lesz az eddiginél?

  üdv., Karesz 
 • Mr.D (HU2)Mr.D (HU2) Bejegyzések: 159
  miért ne lenne szami?:D
 • Mr.D (HU2)Mr.D (HU2) Bejegyzések: 159
  sehova nem írtak olyat , hogy az utolsó szamu.simán azt írták , hogy szamu ekkor és akkor lesz
  egyébként való igaz, hogy szamu egyre kevesebbet van , mert a zöld beri miatt alig jut neki idő.
  javaslom , hogy ezt meg kéne változtatni , hisz gyakorlatilag csak onnan lehet normális díszeket kiszedni(ugyebár nomádon zászlót vesz az ember)

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Sziasztok!
  Az esemény utolsó eventje a szamuráj, csak ennyit írtam. Persze hogy lesz még szamu, csak valóban igazatok van abban, hogy kevesebbet van a bajnokság alatt, pedig jó pontokat tud hozni, főleg szezonális pontnövelővel. Sajnos a sorrendet is megkavarták, mert elég nehéz idegennel, vagy varjúval kezdeni, s beleesni a 18 órás növelőbe. Jobb volt nomáddal, vagy szamuval indítani, akkor hamarabb, s esetleg könnyebben megszerezhettétek a végső jutalmakat.
  Uriel
 • Karesz53 (HU2)Karesz53 (HU2) HU2 Bejegyzések: 53
  Köszi a választ, kicsit elkapkodtam a dolgot a szamut illetően, kicsit félreértettem az "utolsó"-t.

  Helyrejött később, csak gép közelbe sem voltam egy korrekcióra.

  Karesz • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Tubák (HU2) mondta:
  Sziasztok.
  Lehetne az, hogy a nemességi versenyeken, bajnokságokon a 70 szint fölöttiek között is tesznek különbséget?
  Ott a legnehezebb jó helyezést elérni, mert mindig a 800 legendák uraljak az első 100-200 helyet.
  Nőne a kisebb 70-esek sikerélménye ha lenne esélyük jó eredményt elérni. Lehetne őket 100 legendás szintenként külön értékelni.
  Ez kivitelezhető lenne?
  Szia!
  Most lesz egy élő beszélgetés a Twitch-en, ezt a kérdést is megemlítem, s nem Te vagy az első, aki ezt kérte, tehát lehet belőle valami.
  Uriel
 • UltimateChris (HU2)UltimateChris (HU2) HU2 Bejegyzések: 9
  énis ezt várom már, hogy a 70 felett is legyen úgy mint kisebb szintnél 0-19, 20-29, és igy tovább valami hasonló nem lenne rossz mert esélyünk sincs a nagyokkal szemben főleg a milliomosokkal akik rubbinal játszanak 6 éve játszom és sokkal nehezebb lett a sok frissitésel mint, hogy könnyitettek volna rajta, jo piros cucokat nagyon nehéz beszerezni és a nagy event is nehezebb lett
 • UltimateChris (HU2)UltimateChris (HU2) HU2 Bejegyzések: 9
  meg pl a szami és a nomádnál, lehetne kicsit, hogy több zsetont és pénzt adjon, avval is könyitve a játékot, az idegenről meg ne is beszéljünk egy 4 napos varjunál jó ha kapok nagy védős idegent a tőbbi mint kicsi, igy hogy szedjen az ember őssze 2,5 millio dicsö pontott, főlleg az aki napi 12 órázik és utána család melled még játszana egy kicsit, mert mi tagadás én szerintem ez a világ legjobb online játéka de igy a nehezitésekkel és a sok rubinra épités miatt sokan abba hagyják a játékot.
 • UltimateChris (HU2)UltimateChris (HU2) HU2 Bejegyzések: 9
  ja és még a küllönleges épitményekről ne is beszéljünk, azt a nagy szövik birtokolják mindet, 1 szövibe van vagy 2 főváros, 6 élelem nővelő stb itt hol az egyenlőség, itt is be lehetne vezetni, hogy mindegyikből 1 lehessen csak 1 szöviben, vagy peddig tőbbet helyezzenek ell a térképen
 • Dundiégo papi (HU2)Dundiégo papi (HU2) Bejegyzések: 70
  sziasztok.
  el indult az idegen event ,ütöttem 3 idegent ezt írta ki  mind 3 idegennél"az esemény már befejezödöt, a műveletet már nem hajthatod végre"ez mit akar jelenteni?
 • UltimateChris (HU2)UltimateChris (HU2) HU2 Bejegyzések: 9
  valamit csináljatok, mert nálunk az egész szövinél ezt irja ki
 • Ddraig (HU1)Ddraig (HU1) HU1 Bejegyzések: 157
  Hát már nekem is kivan aminek ki kell legyen....nem tudom...legyen váltás...inkább megyek én fejlesztőnek...egy programozó legfontosabb tulajdonsága a precíz és pontos munka....a precízség megvan :D de a minőség már...háááát :D 
 • Ddraig (HU1)Ddraig (HU1) HU1 Bejegyzések: 157
  ShuzzY (HU1) mondta:
  Nagyon bosszantó hogy nagy szövik bitorolják az inaktív  várakkal a sok falut, így ha a romosak felszabadítanák a faluikat nagy esélyt adna a komolyabb harcra a még kisebb AKTÍV játékosoknak!!!!
  Kedves ShuzzY!

  Remélem nem foglak megbántani,nem is szándékozlak...de ha már valaki tisztességes akar lenni az akkor ne a rendszert kérje erre :) Hanem akkor adják fel azokat a falvakat :) Mind tudjuk kik csinálják ezt...ők mindig mondják ,hogy tisztességes játékot űznek...akkor ne csak mondja hanem mutassa is.
  Ennyi felőlem.

  Krisz
 • kolli12 (HU1)kolli12 (HU1) Bejegyzések: 23
  Kedves UltimateChris!
  Minden játékosnak egylőek az esélyei,csak van akinek több ideje és pénze van a játékra és igy jobban ki tudja használni.
  Ha Mindenki egyenlő lenne akkor nem lenne értelme a rubin vásárlásnak,vagyis nem lenne bevétele a ggs-nek éshát ki az aki ingyen akarna dolgozni?ezért a rubinosoknak bónuszokat adnak hogy jobban "megérje" a vásárlás...másrészt az hogy mindenki egyenlő legyen megvalósíthatatlan.
  Ha mondjuk növelik a zseton és kán-táblák számát akkor az mindenkire vonatkozik így szinte semmi nem változna az erőviszonyok tekintetében.
  Egyébként a legendás szintűek "csoportokba" osztását és az 1-1 főváros és metrop./szövetség-et is támogatom :)

  K12
 • UltimateChris (HU2)UltimateChris (HU2) HU2 Bejegyzések: 9
  ilyen nincs, tegnap óta 1 nagy idegent se adot, és 2milla dp a jutalomnál igy ,hogy szedje ki az ember ha csak 4ezer dp hoz egy támadás és a bukokat potolni is lassabb az én szintemen, valamit csináljon már a szerkeztőség mert ez már durva
 • XelysaX (HU2)XelysaX (HU2) HU2 Bejegyzések: 165
  ilyen nincs, tegnap óta 1 nagy idegent se adot, és 2milla dp a jutalomnál igy ,hogy szedje ki az ember ha csak 4ezer dp hoz egy támadás és a bukokat potolni is lassabb az én szintemen, valamit csináljon már a szerkeztőség mert ez már durva
  Nem kötelező idegenekből összeszedni... Lehet játékosokat is támadni semmi nem tiltja...
  XelysaX @ hu 2
Sign In to comment.