Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
🚫 Kitiltások , bannolások, letiltások 🚫
Sign In to comment.
Bár annyit még hozzá fűznék hozzá tennék, hogy aki az erőforrás faluk hiánya miatt visz több kastott, multizik hát most nagyon finoman fogok fogalmazni de az bolond.
A másik dolog meg ami mindig is bicska nyitogató volt számomra. Az a falu "lopás".
Nah ez mindig kiveri (nah nem azt amire most gondoltok sokan) a biztosítékot.
Lopás ? egy játékban ?? Főleg falu lopás ?? Gyerekek hol éltek ??
Ha valakinek el lopták a faluját húzón be a rendőrségre és tegyen érte feljelentést. Hisz a lopás bűncselekmény.
Valamint legyetek már tisztába egy alapvető fogalommal:
Ebben a játékban nincs mit el lopni másiktól mert itt semmi sem a tied!
A rubin az arany, a kastély, a falu, a katona, az eszköz és még napestig sorolhatnám semmi sem a tied!!!!
Minden a GGE tulajdona! TE csak használatba kapod mikor regisztrálsz és a GGE bármikor bármikor meg foszthat, bármikor, bármit el vehet tőled. A játék adottságaiból adódóan pedig számos olyan dolog van (falu) amit más játékosok is elvehetnek, meg szerezhetnek tőled!!!
Itt csak is egyedül a GGE-nek van tulajdona. A játékosoknak semmijük nincs! Ezzel kéne tisztába lenni. A GGE hozott egy szabályt (ÁSZF) ezt köteles mindenki betartani. Ezenfelül pedig mindenki maga dönti el, hogy, hogyan, miként és milyen stílusban kíván játszani.
A faluk kapcsán pedig. Senkinek nincs saját faluja. Mindenki aki tud foglal, szerez de az nem lesz az övé. Az ő birtokában lesz mind addig amíg azt megtudja őrizni. Ha nem tudja meg őrizni mert elveszik tőle ? Ez a játék része és a játék szabály ezt nem tiltja sőt....
Mielőtt pedig bárki, bármikor kétségeket ápolna ezek felől olvassa el az ÁSZF -et. Főleg az a rész érdekes ahol azt taglalja a GGE, hogy ha a GGE üzemeltetői úgy gondolják, hogy bármikor lehúzhatják a redőnyt még akár előzetes értesítés nélkül is egyik pillanatról a másikra egy vagy akár több esetleg minden szerveren. Mindenféle jog kötelezettség illetve kártérítés esetleg kompenzáció megfizetésére nem kötelezhető még ezután sem.
Ezek után a falus sztori hát......
J.
A Hazáért! szövetség vezetője
Másodszor Icka ha valakinek nem maximum 5 hanem maximum 75 faluja lehet az miért nem számít már korlátozásnak?
Vagyis ha látsz egy kressztáblát amin az áll hogy maximum 100-al vezethetsz az még nem korlátozás csak ha olyat látsz ahol 30 a megengedett sebesség?
3*75 falu valakinél? Kérlek írd már le annak a játékosnak a nevét akinél ilyet láttál, ha le tudod írni és valóban ennyi van nálla akkor megemelem előtted a kalapom és talán még falvat is hajlandó vagyok neked adni érte.
Nem azt mondtam hogy sírtál mert ha tényközlés is az írásod és nem sírás akkor is ugyan ez a véleményem.
"A háborús játék miben létéről nem engem kell kioktatnod"
Nem állt szándékomba kioktatni senkit, viszont ez eléggé sántít miszerint inkább kéne engem mint Téged kedves Icka.
Ha nem kellene kioktatás a háborús játékról akkor tényközlés ként sem írnál olyat hogy milyen csúnya dolog mikor valamiért meg kell harcolni utánna pedig ezt meg is kell védeni.
Továbbá a multivárakat sokmindenre használják/használták de erre hidd el hogy szinte senki hogy a falvak hiányát pótolja
Persze ha csak nincsennek királyi nyersanyagot termelő falvak mert akkor jogos a felvetés miszerint azoknak a hiányát pótolják vele.
Így utoljára csak egy kérdésem lenne még. Ha a falvak pótlására szolgálna a multivár, és azért van ennyi multizó játékos, akkor miért van az hogy a multivárak tulajdonosainak a többségénél megvan a maximum faluszám? Esetleg mert nem a falvak pótlását igyekszik betölteni a multivár?
Egyik tarsunkat zaroltak " bankkartya csalas" gyanujaval. Kertek tole a kartya masolatat es a nevhez tartozo szemelyi masolatat. Amikor ez el lett kuldve galambala tettek. Azota semmi hir egy valaszt nem kap emailben. Kozbe a megjelenesekre felrakott/zoldon 4db/ 8as kovek mentek a lecsoba.
Mi ilyenkor a teendo???? Termeszetesen a szemelyi es a bankkartya nev megegyezik
Természetesen elolvasom. Ez egy teljesen technikai probléma. Nem a játékkal kapcsolatos, hanem egy vásárlással és annak következményeivel. A Support tilt le valakit, és meg is szokták magyarázni. Esetleg a levelezés szűrőjében le lett blokkolva a GGE felől érkező E-mailek fogadása. Vagyis én semmit sem tudok tenni, azon kívül, hogy sajnálom, ami történt, és remélem a Support kielégítő magyarázatot és esetleges kárpótlást fog adni neked.
Uriel
Egyik cspaattarsam kastelyat zaroltak aztan galamboztak be.
Attol felunk 3 nap meg a galamb, hogy utanna mi lesz ha nem aktivaljak magukat GGEnel.
Talicska
Olyan problémánk lenne,hogy az egyik szövetségesünk várát felfüggeszteték!
Ilyen üzenetett ír ki mikor megprobál belépni:"A fiókodat felfüggesztetük!Felfüggesztés vége:{0}.E-mailt küldtünk neked a tiltással kapcsolatos további információkkal.További kérdések esetében,kérjük,forduljon az Ügyfélszolgálathoz!"
A játékos nem csatlakoztata az e-mail fiókját a játékhoz,gondoljuk ezért lett felfüggesztve,de így nem is kaphatott e-mailt a tiltással kapcsolatban!
Tudjuk hogy ez nem az Ügyfélszolgálat de nem tudjuk pontossan hogy kell üzenetett írni nekik,ezért is írtam ide.Mit kell tenni ilyenkor hogy feloldják az accountot?
Szeretnénk mihamarabb választ kapni a kérdésre és megbeszélni a problémánkat!
További szép estét!
A játékon belül nyomsz egy jobb gombot, akkor felugrik egy ablak, abban van a Support, arra rákattintasz, és onnan megy tovább. Persze angolul kell nekik írni, vagy németül.
Uriel
Akkor nincs mit tenni. Enélkül a kettő nélkül karaktered sincs.
Uriel
Ez vicc remélem!
Kimásoltam magamnak!!!
Dr.UUUUUUUgrin:-)))
ügyvéd
Nekem már egyszer be kellett szkennelnem a személyim és lakcímkártyám, hogy valóban én vagyok! Még azzal is meggyanúsítottak, hogy csalok! Tehát ez komoly dolog!
Idézet a GG adatvédelmi szabályzatából
Dr.UUUUUUgrin:-))))
ügyvéd