Főoldal Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!

ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

📧 Nem kapsz E-mailt a Supporttól? Mi lehet a baj? 📧

2»

• rotkiv (HU2)rotkiv (HU2) HU2 Bejegyzések: 569
    szerkesztette ezt: 04.01.2019
    Szia Uriel.
    A tavoli vilag versenybe a top 10.000 be vegeztem  az elelem termeleot es a disztargyat meg kaptam de az epitkezesi zsetonokat nem  es a fejleszteshez  valot  sem.
    Szia

Szerintem megkaptad, csak a top 10 ezerért még nem jár annyi zseton, amiből egy épületet meg tudsz építeni, ezért gondolod azt, hogy nem kaptál semmit. :) 
    Egyébként meg az ígéretük alapján 10 napba is telhet, szóval akkor sem kell feltétlenül aggódni, ha még tényleg nem kaptad meg.
                                   Tippek új fórumozóknak                                                                                Gyorsabb játékmenet                               

Szabályzat                                                                                            Játék Androidon/IOS-en                               
    És még sok más útmutató...
  • giovi (HU2)giovi (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
    PANASZOM VOLNA NEM KAPTAM MEG A JUTALMAMAT A TÁVOLI VILÁGOK JÁTÉKBÓL. PEDIG 9700 KÖRÜLI EREDMÉNYT ÉRTEM EL.A MÁSIK MEG ELTÜNT 10000 KÖRÜLI RUBINOM ÉS NEM TUDOM HOVÁ LETT.
  • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
    Sziasztok!
    Egyenlőre az ajándékok kiosztása folyik. Mindenki meg fogja kapni, ami jár neki. Akik benne voltak a 10,000-ben, azoknak  90 építési zseton és 300 fejlesztési zseton jár. A Relikvia Üvegház felépítéséhez 120 építési zseton kell. Minden el nem költött rubin át fog kerülni a fővárba. Kérlek Titeket legyetek türelemmel.
    Uriel
  • Halálosztó (INT1)Halálosztó (INT1) INT1 Bejegyzések: 21
    Szia Uriel .
    Meg kaptam az epitesi zsetonokat   es a fejlesztesi zsetont is .
    De nem engedi hogy fel epitsem az uveghazat pedig pont meg van a 90 epitesi zseton es van 300 fejlesztesi zseton .
    Udvozlet :Halaloszto.
  • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 426
    120 kéne hozzá.
    Lorant96 @ hu 2
  • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
    Szia Uriel .
    De nem engedi hogy fel epitsem az uveghazat pedig pont meg van a 90 epitesi zseton es van 300 fejlesztesi zseton .
    Szia!
    Az építésnél a pirossal írt 90/120 azt jelenti, hogy 90 zsetonod van, és 120 kell az építéshez.
    Uriel
  • Halálosztó (INT1)Halálosztó (INT1) INT1 Bejegyzések: 21
    Uriel mondta:
    Szia Uriel .
    Szia!
    Az építésnél a pirossal írt 90/120 azt jelenti, hogy 90 zsetonod van, és 120 kell az építéshez.
    Uriel
    Koszonom a valaszt .
    Udvozlet:Halaloszto .
Sign In to comment.