Feltört és kirabolt kastélyokSzövetségem kálváriája kb. 3 - 4 hónapja kezdődött egy meleg, csillagfényes éjszakán.

A gazda gyanútlanul belépett szeretett kastélyába, amit nem kevés pénzen csinosítgatott az évek során, és megdöbbenve tapasztalta, hogy valami nincs rendjén a vár védett falai között. Másfél éve gyűjtögetett, több mint egymilló rubinja eltűnt, vele együtt rubinos eszközök és sok egyéb hasznos dolog, aminek egy rendes kastélyban lennie kell a jó működéshez. A sors fintora, hogy másik négy játékostársammal is megesett ugyanakkor ez a csúfság.

Telt, múlt az idő, talán a feledés homályába veszett volna az ügy, de micsoda skandalum, az élet – és az elkövető – megismételte önmagát, de most súlyosabb eszközökhöz folyamodott tette véghezviteléhez.

Egy másik játékostársam sem járt jobban, mire belépett a kastélyába, annak hűlt helye volt, 600 egységgel arrébb lett költöztetve az erődjeitől, az erődjei fel lettek mondva - amit szerencse a szerencsétlenségben - idejében vissza lehetett fordítani. Az uradalom alaposan ki lett takarítva. Eltűntek a parancsnokok, várparancsnokok - az összes - rubinos eszközök, felszerelések, nem kevés rubinnak és pénznek lába kelt.

Először Urielnek írtunk, segítséget kérve tőle, azóta is várjuk a válaszát. Ha nem az ő kompetenciája a kérésünk, írhatott volna egy sort. A következő lépés: levél a Support felé, ahol angolul ismertettük a tényeket. Ennek immár három hete, de választ tőlük sem kaptunk.

Ahogy haladt az idő, kezdtek lecsillapodni a kedélyek, de újból lecsapott a GGE réme.

Egy másik játékostárs esett áldozatul „áldásos” tevékenységének. Itt is nagytakarítás történt, de ezzel a tettes nem elégedett meg, a kastély tulajdonosa nevében háborút indított nagy szövetségek ellen, mint: Szakasz, Ellenállás, Sacra Corona, Ébredés, Árnylovagok, A Rend. Nem kevés időbe került lelevelezni, hogy mi is történt valójában. Hála a magasságosnak, és az érintettek empatikus hozzáállásának, nem lett komoly baj belőle.

.Pár napja az elköltöztetett kastély tulajdonosa újból áldozatul esett a rémnek, sajnos most sikerrel járt, mindhárom erődje elveszett, amit újból kell építeni, ami megint nem kevés energia, idő, és pénz, pénz, pénz... A belépőkódot a tulajdonoson kívül nem tudta senki!!!

Ma jelezte egy újabb áldozat, hogy hiányoznak a rubinjai.

Ezek a száraz tények, de! Mit szándékozik tenni a Support az ilyen és ehhez hasonló esetekkel? Mit tehetünk mi, szenvedő alanyok, akit arra sem méltatnak, hogy válaszoljanak a panaszos levelünkre? Miért van, hogy elmebeteg emberek következmény nélkül garázdálkodhatnak, tönkre téve jóhiszemű felhasználók játékát, és nem történik semmi a Support részéről ??? Jól van ez így???


Köszönöm a figyelmet!


M.

Hozzászólások

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,424Moderator
  Szia!
  Az első, és legfontosabb szabály: Soha senkinek ne adja ki a jelszavát!
  A szövetségekben általában többen is tudnak több jelszót. Innentől kezdve minden probléma ebből fakad. Azt írod, hogy senki sem tudta a jelszót. Akkor ez az eset valóban a Supportra tartozik. Én csak tanácsot tudok itt adni, a megoldás a kezelőknél van. Még egy tanácsot szoktak adni, hogy a jelszavak legyenek lehetőleg bonyolultabbak, főleg ne legyen a játékosnév meg pár szám. Nagyon sajnálom, ami történt, és ebből egy kicsit azt veszem le, hogy valaki tudatosan rátok állt. Ez pedig már bűncselekmény, mivel értéket vett el attól, aki ezért időt energiát és pénzt áldozott.
  Írtam egy bejegyzést arról, hogy van olyan eset, amikor nem kapod meg a levelet a GGE-től. Olvasd el azt is légyszíves, hátha ott van a hiba. Rengeteg levelet kapnak, ezért a 3 hét még nem számít túl hosszú időnek. Remélem mielőbb megkapjátok a választ.
  Uriel
 • Maraz Miklos (HU2)Maraz Miklos (HU2) Bejegyzések: 1
  Sziasztok én az egész kastély irányitását vesztetem el . Ami érdekeség a kastély neve a vezeték nevem volt 3 nap alat simán átnevezte . Átvite másik szövibe és csak a fejlödését figyelhetem ami hihetetlenül gyors .A jelszot anyira nem használtam , hogy elfelejtetem , sose jelentkeztem ki , igy nem is kellet . Minden világban televolt disztárgyal a kastélyok ami nagyon szép volt .
   
 • Dávid 2010 (HU2)Dávid 2010 (HU2) Bejegyzések: 114
  Sziasztok én az egész kastély irányitását vesztetem el . Ami érdekeség a kastély neve a vezeték nevem volt 3 nap alat simán átnevezte . Átvite másik szövibe és csak a fejlödését figyelhetem ami hihetetlenül gyors .A jelszot anyira nem használtam , hogy elfelejtetem , sose jelentkeztem ki , igy nem is kellet . Minden világban televolt disztárgyal a kastélyok ami nagyon szép volt .
   
  az akkori neved mi volt a játékban amivel anno jelentkeztél? 
 • csucsó1 (HU2)csucsó1 (HU2) Bejegyzések: 9
  4 éve volt egy ilyen eset, szűk körben úgy hívtuk y akta. A lényeg az volt, hogy az áldozat amikor belépett meglepődve tapasztalta hogy kapott valahogy egy darut, amit nem ő építetett. Ezután minden fejlesztésnél VISZAFELE fejlődött az építrett ház, és háromszorannyai nyersanyagot is fogyasztott minden építés. Ez 3 alannyal történt az akkori LEONIDAS ból, azóta semmi ilyesmi.
  Csucsó1
Sign In to comment.