Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Valakinek sikerült már egyébként nem NPC-re normális várparancsnokot csinálni ezekből?
Szabályzat Játék Androidon/IOS-en
Nem... Viszont nekem legalabbis, rengeteg egyforma, vagy közel egyforma tulajdonságú relikviát ad. Pedig azt mondjak a változatosság gyönyörködtet...
Megfordult a fejemben, hogy valami hiba van, gondolotam rá, hogy nem lehetek ilyen peches hogy mindig csak NPC cuccokat kapok.
Relikviás problémával kapcsolatban írok!
A Várparancsnoki részen találtam hibát vagy nem tudom mi lehet ez!
A drágakő hatásoknál az NPC-re vonatkozó tulajdonságokat nem irja jóvá azaz nm adja hozzá az össz tulajdonságokhoz! Pl: ahol össze rakod a parit ott irja hogí npc-re 150% fal védelm 3 részből de a kán védéskor a drágakő hatások már nem adódnak hozá! A falra helyezés katiszám npc-re detto ugyanígy!
Nem tudom én gondolom rosszul de a Kán is NPC, nem?
Hun-Foglalás szövetség
Marsall
Az mennyire normális hogy egyszer csak "befagy" a játék (nem a gép, nem az egér...) tehát hiába kattintok barakkra, világtérképre stb, a játék minden ilyesféle parancsra süket...
Aztán bezárom az oldalt, nyitok újat, vagy 10x próbálok bejelentkezni mire is kiírja hogy khüm khüm "Hiba történt, kérjük próbáld meg pár perc múlva újra..." aztán törlöm az összes előzményt, sütiket gyorsítótárakat stb. megpróbálom ismét...
Ekkor olyan mintha bejelentkeznék de mégsem... A játék (idővel picit untató) zenéje hallatszik, de a játék maga nem jött be. Ugyanúgy ott rostokolok a bejelentkező panelen.
A Hazáért! szövetség vezetője
Nekem mostanság olyan problémám akadt hogy eltűnik az egér nyilam a játékban,kb fél és 1 óra játék után.
Nagyon zavaró h nem látom hogy mit csinálok.
Vkinél van ilyen hiba,vagy csak nálam?
Üdv:Atti
Tudnak az egér eltűnésének hibájáról, jelentettem. A javításra mától kerülhet sor, remélem mielőbb megoldják ezt a hibát.
Uriel