Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

💥 Egyéni problémák 💥

13864

• tirerama (HU1)tirerama (HU1) HU1 Bejegyzések: 119
    rotkiv (HU2) mondta:
    Ez az esemény az egyik erődömben történt és mivel ki-be lépés után is így néz ki, azt hiszem ez már örökre így marad :D (Nagyjából 2 hónapja nyúltam hozzá az elrendezéshez utoljára)

Mégse olyan jó a html5?:D

Hu2 ön is ott vagyok ám

csak ki vagyok tiltva valamiért amire senki nem tudja a választ:)
  • rotkiv (HU2)rotkiv (HU2) HU2 Bejegyzések: 569
    rotkiv (HU2) mondta:
    Ez az esemény az egyik erődömben történt és mivel ki-be lépés után is így néz ki, azt hiszem ez már örökre így marad :D (Nagyjából 2 hónapja nyúltam hozzá az elrendezéshez utoljára)

Mégse olyan jó a html5?:D

Még mindig kevésbé zavaró, mint a flash, ami 3 percenként összeomlik, ez legalább stabilan rossz. :D A flash se nem stabil, se nem jó teljesítményű. De gondolom ez technikától és személytől függ, hogy kinek melyik a jobb és kinek mi az elvárása.
                                   Tippek új fórumozóknak                                                                                Gyorsabb játékmenet                               

Szabályzat                                                                                            Játék Androidon/IOS-en                               
    És még sok más útmutató...
    Újabb csudi :)
    Valakinek sikerült már egyébként nem NPC-re normális várparancsnokot csinálni ezekből?

Tippek új fórumozóknak                                                                                Gyorsabb játékmenet                               

Szabályzat                                                                                            Játék Androidon/IOS-en                               
  • Szik László (HU2)Szik László (HU2) HU2 Bejegyzések: 405

Nem... Viszont nekem legalabbis, rengeteg egyforma, vagy közel egyforma tulajdonságú relikviát ad. Pedig azt mondjak a változatosság gyönyörködtet...

Szik László @ hu 2
    Szövetség: Corvinus

• Samak (HU2)Samak (HU2) HU2 Bejegyzések: 85
    rotkiv (HU2) mondta:
    Valakinek sikerült már egyébként nem NPC-re normális várparancsnokot csinálni ezekből?

Ez fordítási hiba, amit remélhetőleg javítanak minél előbb. Az udvarra vonatkozó bónusz működik nagyurak ellen, teszteltük már korábban. 
    Samak @ hu 2
    Samak (HU2) mondta:
    rotkiv (HU2) mondta:

Ez fordítási hiba, amit remélhetőleg javítanak minél előbb. Az udvarra vonatkozó bónusz működik nagyurak ellen, teszteltük már korábban. 
    Értem, köszi.
    Megfordult a fejemben, hogy valami hiba van, gondolotam rá, hogy nem lehetek ilyen peches hogy mindig csak NPC cuccokat kapok. :D

• tirerama (HU1)tirerama (HU1) HU1 Bejegyzések: 119
    Samak (HU2) mondta:
    rotkiv (HU2) mondta:

És erről a "fordítási hibáról" vajon tudnak az illetékesek?:)
    Mert egy svábnak tuti nem tünik fel, ha meg nem szól nekik senki akkor sose javítják ki szerintem:D
    Hu2 ön is ott vagyok ám

csak ki vagyok tiltva valamiért amire senki nem tudja a választ:)
    Samak (HU2) mondta:
    rotkiv (HU2) mondta:

És erről a "fordítási hibáról" vajon tudnak az illetékesek?:)
    Mert egy svábnak tuti nem tünik fel, ha meg nem szól nekik senki akkor sose javítják ki szerintem:D
    Szerintem a tornyokat minden nyelven NPC-re rövidítik, de ettől még igazad lehet :D 

• gomes111 (HU2)gomes111 (HU2) HU2 Bejegyzések: 142
    Sziasztok!
    Relikviás problémával kapcsolatban írok!

A Várparancsnoki részen találtam hibát vagy nem tudom mi lehet ez!
    A drágakő hatásoknál az NPC-re vonatkozó tulajdonságokat nem irja jóvá azaz nm adja hozzá az össz tulajdonságokhoz! Pl: ahol össze rakod a parit ott irja hogí npc-re 150% fal védelm 3 részből de a kán védéskor a drágakő hatások már nem adódnak hozá! A falra helyezés katiszám npc-re detto ugyanígy!
    Nem tudom én gondolom rosszul de a Kán  is NPC, nem?

gomes111_Hu2
    Hun-Foglalás szövetség
    Marsall
  • Swifty (HU2)Swifty (HU2) HU2 Bejegyzések: 202
    Igen az. Én is összetettem egyet a kánra. Kicsit hiányosak a hatások. Vonatkozik ez még közelharci / távolsági harcosok erejéhez, és az udvari erő sem stimmel. A vpk relikvia drágakövekkel komoly gondok vannak.
  • bazsa45 (HU2)bazsa45 (HU2) HU2 Bejegyzések: 19
    Nem tudom mennyibe került, de nekem is jól jönne 1-2 plusz torony :D

• humado (HU1)humado (HU1) HU1 Bejegyzések: 15
    Üdvözletem üdvözletem! Nem vagyok nagy fórumhuszár, inkább játszom és csak néha jövök fel és akkor is inkább olvasok... Viszont most kérdeznem kell.
    Az mennyire normális hogy egyszer csak "befagy" a játék (nem a gép, nem az egér...) tehát hiába kattintok barakkra, világtérképre stb, a játék minden ilyesféle parancsra süket...
    Aztán bezárom az oldalt, nyitok újat, vagy 10x próbálok bejelentkezni mire is kiírja hogy khüm khüm "Hiba történt, kérjük próbáld meg pár perc múlva újra..." aztán törlöm az összes előzményt, sütiket gyorsítótárakat stb. megpróbálom ismét...
    Ekkor olyan mintha bejelentkeznék de mégsem... A játék (idővel picit untató) zenéje hallatszik, de a játék maga nem jött be. Ugyanúgy ott rostokolok a bejelentkező panelen.
    humado @ hu 1
  • ica146 (HU2)ica146 (HU2) HU2 Bejegyzések: 54
    a Kovács inas hová tünt el?
  • icka (HU2)icka (HU2) HU2 Bejegyzések: 228
    ica146 (HU2) mondta:
    a Kovács inas hová tünt el?
    Én azt se tudtam, hogy van kovácsinas! :)

icka @ hu 2
    A Hazáért! szövetség vezetője
  • Pajlee-Hun (HU2)Pajlee-Hun (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
    Sziasztok!

Nekem mostanság olyan problémám akadt hogy eltűnik az egér nyilam a játékban,kb fél és 1 óra játék után.
    Nagyon zavaró h nem látom hogy mit csinálok.

Vkinél van ilyen hiba,vagy csak nálam?
    Üdv:Atti
  • Mab (HU2)Mab (HU2) HU2 Bejegyzések: 897
    Sziasztok!

Nekem mostanság olyan problémám akadt hogy eltűnik az egér nyilam a játékban,kb fél és 1 óra játék után.
    Nagyon zavaró h nem látom hogy mit csinálok.

Vkinél van ilyen hiba,vagy csak nálam?
    Üdv:Atti
    Nemcsak nálad van így, hanem sokunknál. Hibát még mindig nem javították.
  • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
    Sziasztok!
    Tudnak az egér eltűnésének hibájáról, jelentettem. A javításra mától kerülhet sor, remélem mielőbb megoldják ezt a hibát.
    Uriel
  • ica146 (HU2)ica146 (HU2) HU2 Bejegyzések: 54
    Sziasztok néha még előjön a hiba
  • Pajlee-Hun (HU2)Pajlee-Hun (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
    ica146 (HU2) mondta:
    Sziasztok néha még előjön a hiba
    Nekem még mindig csinálja :(
  • zoli489 (HU2)zoli489 (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
    Uriel mondta:
    Sziasztok!
    Ide irjatok, ha valami probléma merül fel a játékban. Minden olyan témát, ami a szerver kezelőinek a dolga, én továbbítom feléjük.
    Uriel
    Sziasztok.lehethogy nem jo helyre irok de szeretnék kitiltatni a játékbol egy játékost.a neve szabi vára szabolcs.tölünk kilépett másik szövibe ment át.szabotáltam azota nyomdafestéket nem türöen szidja az anyámat amit nem türök el.legyetek szivesek és tiltsátok ki a játékbol.  elöre is köszönöm.  zoli489
Sign In to comment.