Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
💥 Egyéni problémák 💥
Sign In to comment.
Nem értem sajnos a kérdést. Nálam sincs és senkinél nincs egyenlőre Relikvia. Ezért sem válaszolam rá, mert kerestem, hogy miről van szó.
A többi társadnál van, csak Nálad nincs?
Uriel
@Uriel légyszíves megkérdeznéd, hogy a szövetségi városba fektetett sok százmillió cuccos elsikkasztásával mi a helyzet?
Szabályzat Játék Androidon/IOS-en
A szövetségi főváros miatt is írtam jelentést, hogy a befektetett nyersanyagok és megszerzett gyűjtögethető dolgok elvesztését kárpótolják.
Uriel
Üdv!
A jó szokást megtartva, megint sikerült elrontani dolgokat, de a pozitívum - hogy többet mint ami jól működne a játékban.
Kaland küldtéseknél nem lehet teljesíteni a varjús küldit, amiért jár relikvia, mert nem veszi be az aranyat - de természetesen levonja. GG.
X_
Armageddon szövetség
Helyettes
Spóroltam erre a pénzre rendesen, most hipp-hopp oda minden ajándék nélkül.........
Kártalanítva gondolom nem leszek, de hányszor és mikor próbáljuk újra? (hiába???)
Valami probléma van e relikvia begyüjtéssel . A varjunál nem lehet a relikviákat be gyüjteni . Az aranyat levonja de nem lép tovább többször próbáltam mire rá jöttem , hogy csak az aranyat vonja le de nem adja meg az aktuális relikviákat. Jó lenne ha sürgősen kijavítanák és az aranyat amit levontak azt vissza töltenék a kasszámba
A Hazáért! szövetség vezetője
Ez az arany téma nálam is gond.
De csűrt fejlesztettem és nem lépett szintet!?
Akkor ne csináljunk semmit hetekig amíg nem jön üzi, hogy javítva?
A Küldetésekben található "A háborús kassza feltöltése" nálam bug-os.
Az átadott pénz opció nem működik, hiába okézom le, nem adja át a pénzt.
https://community.goodgamestudios.com/empire/hu/discussion/comment/5049113/#Comment_5049113
Ugye nem csak én vagyok részeg és más is kettőt lát belőle?
A Hazáért! szövetség vezetője